aslan burcu erkeği ve kindarlık

Oda düzelir umarım, bu konuda gurur yapmayın derim, ilk adımları siz atın bir süre :)

Bişi diyim mi eşin aynen görümcemin kocası. Her şeyi görümceme söyletiyor ama kendi lafları aslında. Kendi hiççç muhatap olmuyor kötü olmuyor.

Peki eşinize kırılırsanız bunu cinsel hayatınıza yansıtır mısınız?

Oda düzelir umarım, bu konuda gurur yapmayın derim, ilk adımları siz atın bir süre :)

Ya inşallah, ben bir kaç adım attım ama bir oldu bir olmadı ben de saçmaladım falan...
Mesela o hemen atlamayınca beni istemiyor sanıp kırılıp geri çekiliyorum böyle saçma sapan ergen triplerindeyiz

Ya inşallah, ben bir kaç adım attım ama bir oldu bir olmadı ben de saçmaladım falan...
Mesela o hemen atlamayınca beni istemiyor sanıp kırılıp geri çekiliyorum böyle saçma sapan ergen triplerindeyiz
Kaç yıllık eşiniz yahu girmeyin o triplere :)

Maalesef kesinlikle. İçimden gelmez. Moralim bozukken. Çok kötü bir huy. Çok hassasız. Bunu haketmedim modunu açarım.

Hah işte aradığım cevap buydu...Eşimin de morali bozukken hiç içinden gelmiyor.Ve sağolsun ailesi yüzünden mütemadiyen moralimiz bozuluyor...Eski düzenimiz kalmadı, çok çok afedersiniz tavşan gibi olan biz yaşlı çiftlere döndük...

Ben de bunu haketmiyorum diyorum kendime

Nasıl toparlanacağız?

Ailesi yüzünden eşini suçlama. İnsanların huylarını değiştiremez. Birbirinizi Sevin. Herkesi dışarıda bırakın. Sizi etkilemelerine izin vermeyin. Madem birliktesiniz annesini falan takmayın. Aslanlar yağ falan çok sever. İki tatlı söze kanarlar. Öncelikleri sevdiklerini mutlu etmektir. Mutlu olursa hep sizi mutlu etmeye çalışır.

Suçlamayı bıraktım eşimi...Ona yansıtmıyorum artık, onun suçu değil diyorum. Elinden geleni yapıyor kadın manyak diyorum. Az önce bir konuda yazdı Mune abla tam onun gibi tam bir deli şizofren yani ötesi yok...

İnşallah buraya huzurluyum, mutluyum, hamileyim yazdığım günler de gelir:)

Aslan burcuyum kindar degilim. Burclara baglamak sacma. Bir kisi ne yaparsa onu da taklit etmem. Aslan burcu ile alakasini goremedim.

Ha bu arada esinin eli agirsa yani siddet goruyorsun sanirim bosanirsin. Bunun burcla alakasi yok. Aslan olunca bu sucunu hafifletmez. Birbirinize el kaldiriyorsaniz saygi bitmis demektir.

Bişi diyim mi eşin aynen görümcemin kocası. Her şeyi görümceme söyletiyor ama kendi lafları aslında. Kendi hiççç muhatap olmuyor kötü olmuyor.
Esime anlattim kadinlar klubunde biri var gorumcesinin kocasi böyleymiş ,basak burcuymus suan piskin piskin kahkaha atıyor... resmen tatlandı yani. Pislik.

Cok fazla iletisime açık biri degil yani? Romeo&juliet mi olcaksiniz gozlerle.mi anlascaksiniz ya da Allahım ya bence konus bir kahve yap . Evde mi?

paranoya yapıyosun bence sadece zorla empati yaptırıyor ve mutlaka kendine dur diyecek hıncını alınca o zamanda boşanmaya falan kalkmaz aksine sen geri çek kendini biraz eğer böyle yaparsam kaybeden ben olucağım der kendi kendine ve bırakır yapmayı ama önce dediklerimi uygula bi müddet iyi olmalısınki kendini geri çektiğinde hafızasında en sonki güncel halin yani iyi halin kalırsa bırakır sana zorla empati yaptırmayı hatta bişeyleri düzeltmek icin uğraşır

Bende de inat vardır yaaaa.. bende kin çok zirvede değil ama bazı şeyleri unutmuyorum eşim sen ne kadar kincisin der :)
Ben asla unutmam geçen eşim dedi ki sen nasıl detayına kadar hatırlıyorsun böyle şeyleri benim düşmanım olmayacaksın oğlum aldığın nefesi bile yazarım kenara dedim

Ay ben. Aynı davranışa inadına devam etmem ama sinir olduğum bir davranışta bulunulursa sinsi sinsi pusuya yatar ve zamanı gelince aynısını yaşatırım. Unutmam. En olmadı lafını mutlaka çakarım. Eşim içten içe sinir oluyordur eminim ama insan olarak çok poncigim bence

Bende yaparım bunu sende mi aslan sin :))

Bir gün eşime lafı çok güzel oturttum o şekilde kendi bile kizardi bozardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…