- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.544
- 798
- Konu Sahibi greengirll
-
Aslanım evet. Ben cok yapıyorum üstünden bir milyon yıl da geçmiş olsa zamanı gelmişse lafı sokarimBende yaparım bunu sende mi aslan sin :))
Bir gün eşime lafı çok güzel oturttum o şekilde kendi bile kizardi bozardi
Ama benimki anlık cuk oturdu bizim anneleri biz kendimiz ararız onlar çaldır kapat yapar hepAslanım evet. Ben cok yapıyorum üstünden bir milyon yıl da geçmiş olsa zamanı gelmişse lafı sokarim
Çok iyi olmuş cuk oturmuşAma benimki anlık cuk oturdu bizim anneleri biz kendimiz ararız onlar çaldır kapat yapar hep
Annem çaldır kapat yaptı geri döneceğim ne gerek var kendi lira yüklesin arasın aramayacaksin dedi sinirden aramadım ama çaktırmadim da aradan 10 dk geçti annesi çaldır kpat yaptı baktım rehberi açıyor
Ne oldu dedim annen lira alıp seni aramiyor mu bırak yuklesin arasij sen arama
aha bi tane daha : )Aslanım evet. Ben cok yapıyorum üstünden bir milyon yıl da geçmiş olsa zamanı gelmişse lafı sokarim
Aynen bende hiç unutmuyorum bazı şeyleriBen asla unutmam geçen eşim dedi ki sen nasıl detayına kadar hatırlıyorsun böyle şeyleri benim düşmanım olmayacaksın oğlum aldığın nefesi bile yazarım kenara dedim
Ha bu arada esinin eli agirsa yani siddet goruyorsun sanirim bosanirsin. Bunun burcla alakasi yok. Aslan olunca bu sucunu hafifletmez. Birbirinize el kaldiriyorsaniz saygi bitmis demektir.
Benimde elim ağırdır bazen sıkarak severim bu şiddet değil ki yorumu alintilayinca şaşırdım valla ://Şiddet görmüyorum, görsem burada konu açmaz gider boşanırdım. Eli ağır, sıkarak seviyor ve canım acıyor yazdım.
Esime anlattim kadinlar klubunde biri var gorumcesinin kocasi böyleymiş ,basak burcuymus suan piskin piskin kahkaha atıyor... resmen tatlandı yani. Pislik.
Cok fazla iletisime açık biri degil yani? Romeo&juliet mi olcaksiniz gozlerle.mi anlascaksiniz ya da Allahım yabence konus bir kahve yap . Evde mi?
paranoya yapıyosun bence sadece zorla empati yaptırıyor ve mutlaka kendine dur diyecek hıncını alınca o zamanda boşanmaya falan kalkmaz aksine sen geri çek kendini biraz eğer böyle yaparsam kaybeden ben olucağım der kendi kendine ve bırakır yapmayı ama önce dediklerimi uygula bi müddet iyi olmalısınki kendini geri çektiğinde hafızasında en sonki güncel halin yani iyi halin kalırsa bırakır sana zorla empati yaptırmayı hatta bişeyleri düzeltmek icin uğraşır
Ben asla unutmam geçen eşim dedi ki sen nasıl detayına kadar hatırlıyorsun böyle şeyleri benim düşmanım olmayacaksın oğlum aldığın nefesi bile yazarım kenara dedim
Ay ben. Aynı davranışa inadına devam etmem ama sinir olduğum bir davranışta bulunulursa sinsi sinsi pusuya yatar ve zamanı gelince aynısını yaşatırım. Unutmam. En olmadı lafını mutlaka çakarım. Eşim içten içe sinir oluyordur eminim ama insan olarak çok poncigim bence
Hımm burç muhabbeti, bayılırım...
Bende de yükseleni Başak olan sürümü mevcut.
İnsani enteresan bir şekilde baskı altına aldıklarını düşünüyorum. İnceden inceden böyle bi eleştirme huyu, aslında her konuda en ideal fikrin kendisinde olduğuna inanan tavırları, ‘buna mı küstün, inanamıyorum, demek benim öyle düşünebileceğime ihtimal verdin..’ diye küsene küsme huyu falan yorucu.
Bu kadar gömdüm iyi taraflarına gelelim:)
Güven verici, gönlü-eli bol, üçle beşle işi olmayan, güzellikle yaklaşırsan söz dinlemeye- istişare etmeye açık, en önemlisi de kalbi,dili ve davranışları tutarlı tipler oluyor. Bu netlik baya iyi zira erkeğin sinsisi hiiiiç çekilmiyor
Aslan gösterisi sever eli boldur diyen arkadaşlar olmuş son derece pinti yim ben
KovaBaşak ya da Kova yükselen o zaman...
Neler yapalım mesela, bir kova kadını olarak soruyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?