aslan burcu erkeği ve kindarlık

Aslanım evet. Ben cok yapıyorum üstünden bir milyon yıl da geçmiş olsa zamanı gelmişse lafı sokarim
Ama benimki anlık cuk oturdu bizim anneleri biz kendimiz ararız onlar çaldır kapat yapar hep

Annem çaldır kapat yaptı geri döneceğim ne gerek var kendi lira yüklesin arasın aramayacaksin dedi sinirden aramadım ama çaktırmadim da aradan 10 dk geçti annesi çaldır kpat yaptı baktım rehberi açıyor

Ne oldu dedim annen lira alıp seni aramiyor mu bırak yuklesin arasij sen arama

Çok iyi olmuş cuk oturmuş papuc bırakmamak lazım

Hımm burç muhabbeti, bayılırım...

Bende de yükseleni Başak olan sürümü mevcut.

İnsani enteresan bir şekilde baskı altına aldıklarını düşünüyorum. İnceden inceden böyle bi eleştirme huyu, aslında her konuda en ideal fikrin kendisinde olduğuna inanan tavırları, ‘buna mı küstün, inanamıyorum, demek benim öyle düşünebileceğime ihtimal verdin..’ diye küsene küsme huyu falan yorucu.

Bu kadar gömdüm iyi taraflarına gelelim:)
Güven verici, gönlü-eli bol, üçle beşle işi olmayan, güzellikle yaklaşırsan söz dinlemeye- istişare etmeye açık, en önemlisi de kalbi,dili ve davranışları tutarlı tipler oluyor. Bu netlik baya iyi zira erkeğin sinsisi hiiiiç çekilmiyor

Ha bu arada esinin eli agirsa yani siddet goruyorsun sanirim bosanirsin. Bunun burcla alakasi yok. Aslan olunca bu sucunu hafifletmez. Birbirinize el kaldiriyorsaniz saygi bitmis demektir.

Şiddet görmüyorum, görsem burada konu açmaz gider boşanırdım. Eli ağır, sıkarak seviyor ve canım acıyor yazdım.

Esime anlattim kadinlar klubunde biri var gorumcesinin kocasi böyleymiş ,basak burcuymus suan piskin piskin kahkaha atıyor... resmen tatlandı yani. Pislik.

:d:d:d

Ahahahaha...Benim yükselen Başak sarışınım, nalet huylarım hep ondan Törpülemeye çalışıyorum ama çok hnalet ya; temizlik takıntısı, mükemmeliyetçilik, başkalarını eleştirme falan ayyy

Cok fazla iletisime açık biri degil yani? Romeo&juliet mi olcaksiniz gozlerle.mi anlascaksiniz ya da Allahım ya bence konus bir kahve yap . Evde mi?

Ay evet ya böyle kendince yüz göz olmuyor işte, değişik:) Aslanlar çok değişik ya, hep anlayacaksın onu tavırlarından hareketlerinden.

Uzun süredir çok iyiyim ama arada trip yapıyorum abarttığında geri çekiyorum kendimi kırıldığımı söylüyorum bir müddet uzak duruyorum demek doğru yoldayım :)

Ben asla unutmam geçen eşim dedi ki sen nasıl detayına kadar hatırlıyorsun böyle şeyleri benim düşmanım olmayacaksın oğlum aldığın nefesi bile yazarım kenara dedim

Ya evet bende unutuyorum hiç hatırlamam, eşim sen şu zaman şöyle demiştin şöyle yapmıştın diyor ben şok hatırlamıyorum bile Nasıl başarıyorsunuz hafızam da iyidir oysaki

Vay anısını yav Aslanlara bak sen :) Valla aynısı eşimin...Ölse unutmuyor iyi mi...Ben hatırlamıyorum bile

Ay evet ya eşimde mesela şey var; 7-24 onun isteklerine hazır olmalıyım. Hayır cevabı alınca tepki vermez ama anamı ağlatır sonra. Mesela tam banyo yapmışımdır, pijamaları çekmişimdir; gelir hadi dışarı çıkalım...Hadi çıkma bakalım 10 yıl kurtulamazsın. Bir çıkarız bakarım ki ooo adam program yapmış şehir dışındayız

Neler yapalım mesela, bir kova kadını olarak soruyorum:)

Eleştirmemek

Önemli hissettirmek
Bol bol aslansın kaplansın muhabbeti (bana göre en zor kısım bu)

Takdir etmek ,yanında olmak

Becerikli olmak

Sahanda yumurta bile kırsa dünyanın en iyi yemeğini yiyormuş gibi beğeniyi belli etmek

Yaptıkları küçük büyük tüm iyilikleri jestleri arada hatırlatmak gibi huyları var ( demek ki ne kadar mükemmel kimseler olduklarını unutmamamızı istiyorlar)

Ben kova kadını olarak aman ağzımızın tadı bozulmadın Ali Rıza Bey modundayım , çok sabırlı olduğumu düşünüyorum ama sinirli halimden de çekindiğini biliyorum.
Geçenlerde duygusal bir anında bana “kahrı çekilecek adam değilim” dedi ,“olur mu sen adam gibi adamsın” denmeli orda mesela..

Ne olursa olsun sevgiden şüphe duyulmuyorsa idare edilmeliler bende..Çünkü vefa duyguları aşırı güçlü , gösterilen her tahammül haneye artı değer olarak geçer ve aslında bence öyle sanıldığı gibi elimi sallasam ellisi kafasında da değiller,sadece öyle görünüyorlar ama ben özlerinde çok duygusal , kırılgan ve hatta özgüvensiz olduklarını düşünmüşümdür hep..

Tanıdığım bir çok aslan burcu insanın benzer özellikler taşımaları tesadüf olamaz diye düşünüyorum.

Sonuç olarak istediği kadar karşı çıksın,itiraz etsin bir aslan erkeği önünde sonunda kova kadınının sözüne gelir..Yeter ki zıtlaşma olmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…