L
littlewise
Ziyaretçi
- Konu Sahibi littlewise
-
Cok cabuk kızıyor sinirleniyor
Cok elestirir ve insanlara karsı cok önyargılıdır..
Toplum icinde cok fazla konusmaz
Biraz patavatsız dilinin kemigi yok .. ınsanları kırar mı kırmaz mı diye düsünmez hiic..
Cocukları cok sever ailesini cok sever ilgilidir ..
aslan erkeği kin tutar diyolar ama her aslan erkeği için geçerli değil bence mesela benim erkek arkadaşım kinci değil evet lider özelliğe sahip kıskaçdırlar aşırı sahipleyicidir ama beni o kadar sıkmamıştır şunu yapma bunu yapma diye eğer ona güven vermişseniz bu onun için sorun olmıcaktır ama şunu söyliyim aslan erkeği öle bir sivri zekaya sahiptir ki bir konu olsun o konuda siz kendinizi haklı bile görseniz öle bir konuşur ki karşınızda haksız olduğunuzu görürsünüz siz bile şaşırırsınız giyimine çok düşkündür vücudunada bu yüzden eşininde sevgilisininde giyimine özen göstermesini ister eğer sabırlıysan zor bir erkek değildir ama sevdi mi tam sever çapkın değildir birde bir şeye kızdı mı içine atar atar ama bir patladı mı tam patlar o zaman görün siz aslan erkeğini ama sinirleri çabuk geçer yalandan nefret eder dürüstlük onlar için olmazsa olmazlarıdır
ben ömrümde aslan burcu erkeği kadar zor bir erkek görmedim.ne kadar da herşeyi en ince ayrıntısına kadar didikler,kararsızdır saatlerce düşünür onu alsam bunu mu. o mu daha iyi bu mu.öyle kmseyi kolay kolay beğenmez.onun lafının üstüne laf söylenmez.haytta altta kalmaz.öyle sivri zekası vardr ki ne yapar eder seni haklıyken haksız konumuna düşürürklava: ha bde bşeye taktımı bi takarki sorma çenesinden kurtulamazsn siniri geçene kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?