Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Aslan Burcu Erkeğini Nasıl Bilirsiniz ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nişanlım aslan burcu. Öncelikle şunu söyleyeyim çok ketumdur. Bir derdi olduğunda asla anlatmaz, güçsüz görünmek istemez. Genel olarak " ben " merkezcidir. " Ben öyle istiyorum, ben böyle diyorum ".. Bir şeye kızdığı zaman söylemez, asla konuşmaz. Çıkıp " ben buna kızdım, bu yüzden böyle davranıyorum " demez. O öyle yapınca sinirleniyorum, söylemeden bilemem ki. Zorlaya zorlaya bulur açıklama yaparım " hee başta söyleseydin, böyle davranmazdım " der, ee sen neye kızdığını söylemezsen ben ne açıklaması yapayım? Zor bir burç. Hele siz bir Başak burcuysanız çok daha zor. Özgürlüğü için her şeyi feda edebilir. " Nereye gittin, ne yapıyorsun " gibi sorulardan nefret eder, ona bu soruları sormanız en ağır küfürleri etmiş gibi olmanız demektir. Özlediğinde sinirlenir size ters davranır. Dışarıda aslan evde kedidir. İlgi, sevgi, sarılma delisidir. Bunların yanında, ev işlerinde yardımcı ve eli açıktır. Aşırı derece kıskançtır. Herşeye rağmen sevilesidir :38:

Dışarıda aslan evde kedi olan erkektir :) Kucağınıza alın ağzını yüzünü sıka sıka sevin, ilgi delisi. Sevilmek, taktir edilmek, alkışlanmak en hoşuna giden şey. Çok kıskanç. Kıyafetten, arkadaşa kadar herşeyinize karışır. Fazlasıyla cömerttir. Siniri saman alevi gibidir. Çok çabuk sinirlenir, çok çabuk sakinleşir. Sinirlenince alın yatırın göğsünüze, 5 dakika içinde kedi oluverir. Zor bi burç ama sevilesi işte :48:

Hanımlar 3 yıldır aşık olduğum bır aslan burcu erkeği var.onun benı sevdıgını dusunmuyorum.benım onu sevdıgımı bılıyor 3 yıldır konusuyoruz arkadas olarak sureklı mesajlasıyorz.benımle gorusmek ıcıın sureklı gelıyor.sevgılısı vardı sureklı sevgılım va senınle olmaz dıyordu.3 yıldır gorusuyoruz ve hep bu lafı duydum.umursamadım arkadas olarak konusmaya devam ettım.emır vermeyı cok sevıyor.bende onu gururumdan odun vermeden arada bır dınlıyorum bazen dınlemıyorum.bu yıl son yılım unıversıtede.istanbuldan iş buldum oaraya gıdıcem.aşık oldugum kısı uzmanlık sınavına gırdı.ona 2 hafta once dedımkı eger tercıhlerınde ıstanbulu yazıp gelırsen konusmaya devam ederız belkıde herşey daha guzel olur dedım.oda bana zaten gelıcem ıstanbulu tercıh edıcem nasıp kısmet tutarsa guzel olur dedı.dunde bana dedıkı benı cok sıkıyorsun baskı uyguluyorsun.tercıhler konusunda.sureklı mesaj atıp teftış edıyrsun.gelırım yada gelmem nu kadar ustume dusme.ben sana yazana kadar bana yazma.ama bekle kesın yazıcam ama nolur bu aralar yazma dedı.yanı ıstanbul cıkarsa yazcak cıkmazsa yazmıcak.bu adamı anlamadım.sureklı emır verıcı ve dınlenmedıgınde sınırlenen bırısı.bazen cok samımı bazen uzak duran bırısı.gercekten sevıp deger verıyormu yoksa sevmıyormu anlamıyorum.kadının onu her kosulda sevmesını ve beklemesını ısteyen bırısı.ben donerım ben ararım sen soyle yap boyle yap dıyen bırısı.her zaman başrol oyuncusu.ama kendındende cok emın sankı her daım onu bekleyecegıme emın.kıskandırılmaya gelmıyor.her erkek o durumda baglanır ama bu dahada uzaklasır.bende dedımkı grurumu ayaklar altına sermıcem.sana mesaj falan atmıyorum bundan sonra dedım.suan sessız sedasız beklemedeyım.takı tercıh sonucları acıklanana kadar.ne yapmam lazım bılemıyorum.fıkrı olan varmı ?

Valla kizlar benim aslan burcu sevgilim falan olmadı genellemeyi de sevmem ama arkadas olarak cok kafa, süper muhabbet, benzer zevkler, vay cok yardimsever derkeeeen pat diye birden yok olanina rastladim bunu da gordum yani valla saskinlik icindeyim benim gibi baska arkadaslar da öyleyiz. Bayan aslanlari tanirim huylarini bilirim ilk kez aslan erkek tanidim gordum ozelliklerine bakinca vurdumduymaz ve bencil olduklari cok dogru bir tespitmis. Yav arkadas hadi yarin görüşürüz deyip de isi gücü birakip gitmek de ne madem var böyle bişey bigecede olmadi ya bir eyvallah der insan. Gördük deneyimledim
Bir: ikizler kadini iki: aslan erkegi uzak olsun (Lütfen eşi yada sevdiği birileri aslan, ikizler olanlar alinmasin)

Ailemiz aslan burclariyla dolu aslan burcunu cok iyi taniyorum kadinlari ile erkekleri farkli bu burcun kadinlari mert dikkati seven ama sevdiyi kadar da genelde herkese dikkat saygi gosteren sevgi patlamasi bi burc yani hayati insanlari herseyi seven ici sevgi dolu iyilik yapma konusunda israfci hak eden etmeyen herkesI insan gozuyle goren saygi duyan sevgiden iyilikden bunaltan bunlar biz kadinlariz ama kimse bizimle dusman olmak istemez cunki cok iyi bir dost kotu guclu bir dusmaniz genelde cooook iyi sadik bi dost aslanin erkegide disisi de erkek aslanlar ise daha bencil ego patlamasi yasayann ama kalbi pamuk gibi kendini begenmislik tavannnnn ama genelde kendimizdende aslan olan tanidiklarimdan arkadaslarimdan da cok iyi pozitif duygulu mert sadik insanlar oldugunu goruyorummm

Duygularima tercuman olmussun... Bir terazi burcu kadini olarak kendimi baska bir burcA mensup erkekle dusunemiyorum asigimmm her turlu huyuyla kabulumdur bebimdir aslan kralimdir o:-) cok capkindi kibirli ofkeli egosu sisik paylasilamayan ve bundab keyif alan elestirmen sovmen oyuncu ama cook cool agir basli ama tam bie cocuk ona dokunmak evet dikenli gule dokunmalti pisman degilim iyiki benim kocam olmus seviyorum onu ve hayatimda o olmasa yinede bir aslan olurdu ve bir aslani anca yukseleni yay bir terazi cekerdi kanimca:-)kelle koltukta uc yil ama denemeye deger...

Benimde burcum terazi ve yükselenim yay. Onunla ilişkimi ise şu an "harika" kelimesi bile tanımlamaya yetersiz kalır. Peki onla ilişkimizin sürekliliği olması için nelere dikkat etmem gerekir?

Back
X