Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Aslan Burcu Erkeğini Nasıl Bilirsiniz ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim esim aslan ben kocum kizlaaar...inanin karsina duskun oluyorlar....tabiki zitliklar var....bende kocum....ama ailesine cok duskundur.....sabirlidir kocun aksine koc herseye parliyor cabiuk iniyor ama....esim sabirli....sakin goruntuludur....yapacagini yapar yinede:35:nee diyordum eli aciktir....kimseye kin tutmaz....haset degildir....birde surda anlasamiyoruz.....koc kadini pofpoflanmayi sever....birsey olsa beni savunmaz yani 1. ye beni koydugunu belli etse canimi veririm nerdeyse o denli sevinirim...bazan benim enerjimde dusuyor....:97:

ben ömrümde aslan burcu erkeği kadar zor bir erkek görmedim.ne kadar da herşeyi en ince ayrıntısına kadar didikler,kararsızdır saatlerce düşünür onu alsam bunu mu. o mu daha iyi bu mu.öyle kmseyi kolay kolay beğenmez.onun lafının üstüne laf söylenmez.haytta altta kalmaz.öyle sivri zekası vardr ki ne yapar eder seni haklıyken haksız konumuna düşürür:oklava: ha bde bşeye taktımı bi takarki sorma çenesinden kurtulamazsn siniri geçene kadar.

süpersin canım yaa :64:

benim sevgilimde aslan

ama oyle abartilicak sekilde cok otoriter degil
ama olmasini istedigi seyi soyler
yapip yapmamak bana kalmis:27:
ama israrcidir...

ikna kabiliyetide var :D

romantiktirler:69: bi o kadarda kiskanc:26:
durust, comert, acik sozlu
kendilerine acayip guvenirler he bide asla pes etmezler:15:

ben ömrümde aslan burcu erkeği kadar zor bir erkek görmedim.ne kadar da herşeyi en ince ayrıntısına kadar didikler,kararsızdır saatlerce düşünür onu alsam bunu mu. o mu daha iyi bu mu.öyle kmseyi kolay kolay beğenmez.onun lafının üstüne laf söylenmez.haytta altta kalmaz.öyle sivri zekası vardr ki ne yapar eder seni haklıyken haksız konumuna düşürür:oklava: ha bde bşeye taktımı bi takarki sorma çenesinden kurtulamazsn siniri geçene kadar.

kelimesi kelimesine katılıyorum.

benim sevgilim aslan burcu ben akrep burcuyum. 1 senedir birlikteyiz burç uyumunda yazdığı gibi alttan almasam yürüme ihtimali yok. gözlemlerim sonucu:
vurdumduymazlar. herşeyi ben bilirim havaları var
bi konuda tartışıyorsanız illaki onun dediği doğrudur. üste çıkmayı çok iyi bilir hatalıysada öyle bir sırnaşırki affettirir ama sen hatalıysan yandın bi hafta dilinden düşmezsiiinn :)))) ve sahiplenirler kıskançtırlar.

Enişten, abim ve iki yiğenim aslan. Eniştem: İyi niyetli,karşısındakini çok dinlemez hep kendi konuşmak ister ve boş konuşur. Herhangi ortamda saflığıyla herkesin ilgisini çeker ve sevilir. :)

Abim:Çok duygusal, harika şiirler yazan ,titiz kendine güveni olan ayrı zaman da kurnaz olduğu kadar saf ve inanılmaz sinirli biri. Ayrıca sıkıntıya gelemez birşeyin üstüne üstüne gitmez ayağına gelsin ister. Herkez onu sevsin ilgilensin ister, egosu çok yüksek.. Güçlüdür iyi kavga eder. Herşeye rağmen sıkıcıdır :)

Yiğenim; Şımarık, hep ilgi ister, çok zekidir, kafası çalışır,iyi niyetlidir, insanları mutlu etmeyi çok sever, hediyeler almaya bayılır, hep en iyi olmak ister bu konuda.. Kendisini hiç beyenmez ama çok yakışıklıdır. Güçlüdür , asidir, sinirlidir ama hemmmmeenn gönlü alınır :)

Diğer yiğen: İçine kapanıktır, çok özlü konuşur, dayanıklıdır ama sinirlidir.

Benim genellemem deneyimlerim; Sinirli, mantıklı konuşan, egosu yüksek(ben daha mükemmelim) acıyan duygusal...
Bunlara rağmen; Yükseleni, almış olduğu aile terbiyesi ve arkadaş çevresine göre aslan burcu erkeğinin kişiliği, kişiye göre farklılık gösterir.

ben merkezci aşırı inatçı herşeyde her zaman o haklı kıskanç hele o çene seninle bir kadın gibi laf yarıştırma özelliğine sahip çileden çıkarsın. ama yalan sevmez sadakatli sahiplenici ve sevdiği için herşeyi göze alabilecek karakterdedirler. ah bu aslanlar dikenli gül gibiler:4:

Kalite ve lükse çok önem verirler
Her şeyin en iyisine sahip olmak isterler
Havalıdırlar, kendilerini hep yüksekte görürler
Cömert erkeklerdir
Merhametlidirler
Sempatiktirler

Hatırladıklarım bunlar şimdilik.. Ama aslan erkekleri iyidir, severim kendilerini..:69:

ben aslan burcuyum bütün özelliklerini taşırım olumlu olumsuz... ilk aşkımda öleydi çok aşık olduğum için kendi karakterimden vazgeçmiştim ama yinede anlaşamıyorduk aşırı egosu vardı resmen kölesi olmuştum her ne kadar saklasamda benimde içimde bi aslan yatıyordu olmadı olmadığı içinde seviniyorum zaten aslan aslanla ya %90 anlaşır ya da %90 anlaşamaz eğer yay veya koç değilseniz aslanlardan uzak durun aslan burcu erkeği zordur eğer altında ezilirim diyorsanız siz bilirsiniz tabi bu sizin vericeğiniz bi karar ama unutmayın her aslanın içinde kibir züppelik liderlik vardır... şuan yay burcu bi sevgilim var eylülde sözlüm olucak çooook mutluyuz umarım sizde öyle olursunuz :16:

Seni hiç takmıyorum havasında ve iltifattan hoşlanan en mükemmel erkek olduğunu hissettirilmesi...çok sevse de sevdiğini söylemez genelde bencil vede egoisttir eğer maddi açıdan ondan üstünseniz bunu hazmedemez

soylenenlerin coguna katiliyorum, ama katlmadgm seylerde var.
benm sevgilimden baska tanidigim aslan burcundan kimse yok, o yuzden belki o istisnadir ama

evet gururludur, ama kavga ettigimizde genelde ilk adimi o atar, gerektgnde ozur dilemesini bilir,
yardim etmeyi cok sever ama herkesten kolay kolay yardm kabul etmez, evet sinirlidir ama siniri hemen gecer.
her firsatta ne kadar cok sevdigini dile getirir.
evet biraz annesine bagli ama ana kuzusu diyecek kdr degl. gozu karadir herseye dusunmeden atlayabilir
cok duygusaldir aslinda, ama belli etmekten hoslanmaz. sadece cok yakinlarina belli eder.

burdaki anlatilanlara bakilirsa benim sevgilim bi istisna:69::69:

belkide yay burcu oldgm icin onu idare edebiliyorum evet evet bence bu :D cunku kendide soyler sen benm huyumu suyumu egstrdn byle bi uysallastm duygusallastm der:D

Son düzenleme:
Sevginin en güzelini aşkın en tutkulusunu yaşatır hediyelerin en güzeli alır havaların üstünde gökyüzünde kainat dışında bir yerlerde yaşarsınız aşkın aşk oldugunu anlatmak için yeterlidir varlığı :) ama gel gör ki bencil kendini begenmiş kendi eglencesi için insanlarla kedi fare gibi oynayabilir.Dengesizdir her zaman dikkatleri üzerine çekmek ister dediklerini yapmanız gerekir.Aslan burcu erkegi bir kızla dalga geçmez her zaman ciddi düşünür ama sürekli düşünür öyle çok düşünür ki içinden çıkamaz rezil eder eline yüzüne bulaştırır kimseyede anlatmaz kendi kendine kafasında kurdukça kurar takıntılıdır.Sinirlendiğinde ne dedigini bilmez özür dilediğinde bir anda her şeyi unutmanızı bekler.Dostları için sevdiklerini için canını bile verebilir kendinden popülerini yakışıklısını sevmez ezmeye çalışır.Her ortamda istisnasız illaki kendini gösterecek bir şey yapar o yıldız gibi parlarken sen ona hayran hayran bakarsın.Annesine çok düşkündür,ailesine çok düşkündür saygılıdır saygıya çok önem verir ailesinin dediginin dışına pek çıkmaz çıkarsada gizli gizli yapar kimsenin ruhu duymaz.Dediğim gibi şahane ama egoist. Ben aslan o aslan 3.dünya savaşı çıkmadan ayrılmak en iyisiydi :):):) Allah yardımcınız olsun benmerkezcil hareketlerine tahammül edebilirseniz ne ala bonkör ama kırıcıdır kendileri :):):)

Ben de aslan burcuyum erkek arkadaşım da aslan 3 yıldır büyük bir sorun ya da anlaşmazlık yaşamadık arada ufak tefek tartışmalarımız oluyor tabi ama burada anlatılanlar gibi bencil ve egoist insanlara yukardan bakan biri değildir tam tersi çok insan canlısı sevecen ve yardım severdir lükse filan da düşkün değildir.

ARKADAşlar benımde sevgılım aslan burcu çok kıskanc cok ınatcı ama sevdıgıne cok sadıktır. benden oncekı sevgılısı arada aklına gelıyormus cunku onunla cok sey yasamıslar cok sevmıs vazgecemeyecek derecede kızda bıraz serbest bırı benımle bazen kıyaslama yaptıgını dusunuyrdum sordum bunu ona sen kıyaslama kendını onunla dedı bana hanı onu unuttrcktn aklıma arada gelıyor dedı. ve ben gıt madem unutamyrsn onunla mutlu ol dedım benı bırakma askım dedı :( KAVga ettık ne yapmam konusunda hiç bir bilgim yok bana yardımcı olursanız cok sevırım...

Benim nişanlımda aslan burcu.
Burç özelliklerine baktığımda genellikle ''Ben merkezcidirler kendilerini övmeyi ve övülmeyi severler'' yazıyor.Ben de oldum olası ''ben şöyle iyiyim, böyle mükemmelim, herşeyi bilirim, falanım filanım'' dan başka muhabbeti olmayan insanlardan hiç hoşlanmam.
Neyse ki benim nişanlım öyle kendisini yerlere göklere sığdıramayan birisi değil.
Kıskanç yok kıyafet konusuna hiç karışmaz ve ona eşlik ederken hep şık görünmemi ister
Kendiside giyimine özen gösterir spor kıyafet sever.
Ailesine, arkadaşlarına bir de rahatlığına çok düşkündür.
Bi arkadaşında dediği gibi oldukça zayıf oluyorlar bizimkiside öyle:)
Biraz sinirlidir ama üzerine gitmezseniz bi süre sonra sakinleşir.
[Gerçi bu bütün erkeklerde vardır ama biz öfkemizi kusup rahatlamadan susamadığımız için bu özelliklerinin hiçbir faydası yoktur:)]

Kendini cok birsey saniyolar.. 6 sene onceki nisanlim hicbirsey olmamis gibi ve normal birseymis gibi cikagelip benimle gorusmek istedi. Bende paketleyip postaladim geldigi ulkeye. Anlayacaginiz fazla guven bunyeye zarar :37: hala aynaya bakmadan nasil bu denli kendine guveniyor anlamiyorum.. yani birileri simartiyor ama kim :52:

aslan erkeği yada kadını hiç fark etmez çok bencildir. kendi isteklerini yaptırabilmek için sizin ağzınızdan girer burnunuzdan çıkarlar. kincidirler. bi hata yaptığınızda çok sevse bile göz kırpmadan kapının önüne koyar. sabırlı ve merhametlidirler. görünüş onlar için herşey demektir. sırf bu yüzden sevdiğinden vazgeçebilir.

bir aslan erkeğine bakmak aynada negatif yönlerinin 100 le çarpılmış haliyle kendine bakmak gibidir aslan bayanı için tam bi felakettir çekilmez gıcık bencil...

Back
X