Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Aslan Burcu Erkeğini Nasıl Bilirsiniz ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla 4 senedir beraberim biraz zıt fikirlerimiz var ve o cok neseli hareketli bense daha agır ciddi ..

Cok cabuk kızıyor sinirleniyor bende sinirliyim zaten..

Cok elestirir ve insanlara karsı cok önyargılıdır..

Toplum icinde cok fazla konusmaz .. Ben onun 4 sene önce o sessizliligine vuruldum zaten .. Ama bana karsı sessiz degil .. :1ninca:

Biraz patavatsız dilinin kemigi yok .. ınsanları kırar mı kırmaz mı diye düsünmez hiic..

Cocukları cok sever ailesini cok sever ilgilidir .. Bana herseyini danısır cookkk kıskanctır birazda paranoyaktır .. sırnaşık şey

özellikle dilinin kemiği yok kısmına keinlikle katılıyorum walla:S

benim sevgilim aslan burcu ben akrep burcuyum. 1 senedir birlikteyiz burç uyumunda yazdığı gibi alttan almasam yürüme ihtimali yok. gözlemlerim sonucu:
vurdumduymazlar. herşeyi ben bilirim havaları var
bi konuda tartışıyorsanız illaki onun dediği doğrudur. üste çıkmayı çok iyi bilir hatalıysada öyle bir sırnaşırki affettirir ama sen hatalıysan yandın bi hafta dilinden düşmezsiiinn :)))) ve sahiplenirler kıskançtırlar.

aynen katılıyorum.bizde de durum tam anlamıyla bu şekilde:)

soylenenlerin coguna katiliyorum, ama katlmadgm seylerde var.
benm sevgilimden baska tanidigim aslan burcundan kimse yok, o yuzden belki o istisnadir ama

evet gururludur, ama kavga ettigimizde genelde ilk adimi o atar, gerektgnde ozur dilemesini bilir,
yardim etmeyi cok sever ama herkesten kolay kolay yardm kabul etmez, evet sinirlidir ama siniri hemen gecer.
her firsatta ne kadar cok sevdigini dile getirir.
evet biraz annesine bagli ama ana kuzusu diyecek kdr degl. gozu karadir herseye dusunmeden atlayabilir
cok duygusaldir aslinda, ama belli etmekten hoslanmaz. sadece cok yakinlarina belli eder.

burdaki anlatilanlara bakilirsa benim sevgilim bi istisna:69::69:

belkide yay burcu oldgm icin onu idare edebiliyorum evet evet bence bu :D cunku kendide soyler sen benm huyumu suyumu egstrdn byle bi uysallastm duygusallastm der:D

istisna değil tatlım ama galiba sen iyi idarecesin.çünkü canım kocam da bana diyorki beni sinirliyken idare edebilen kadına ben taparım..olay bu dikleşirsen kendisiyle aslında istisna olmadığını göreceksin:)

Aslan erkeğini çok iyi tanırım. Tam bir rolcü!! Dediğinin yarısı yalandır kesinlikle. kendini çok över sürekli över. İnatçıdır kıskançtır.
Heryerde kendini göstermeyi sever. Alaycıdır . (Sadık olduğunu söyleyemicem)
Çapkındır. Sürekli onu övün başka bişey yapmayın :19:

su hayatta bi kere sirilsiklam asik oldum lise donemimde, ve simdi de o duygulari yeniden hatirlar gibiyim. sanki yeniden birine heycan ve tutku besler gibiyim.. ikisi de aslandi. aslanlarin beni kendilerine ceken mukkemmel bi cazibesi var sanirim anlayamadim gitti :37:

butun aslanlar aynidir demiyorum da kisisel tecrubemden aktarmalar yapiyorum sadece. ve tabi ki bu da dahil butun genellemeler yanlistir. "Askim, seni seviyorummm" falan gibi bi cumle duyamazsiniz, cok zor. Ama onun yerine oyle bir sey soyler ki ne askima gerek kalir ne seni seviyoruma. Sana kendini oyle guzel, oyle degerli, oyle iyi hissettirir ki, kendini ask tanricasi gibi hissedersin. Ovulmekten cooookkk hoslanir. Bende bi terazi kadini olarak, hayran oldugum adam kendini iyi hissetsin diye zaten elimden geleni yaparim yani bu konuda da cok uyumluyuz :nazar: bakimli olmanizi ister; bakimli, guzel, dikkat ceken.. ama cok ta kiskanctir. tum bunlara ragmen onun yaninda onun tanimadigi bi adamla telefon gorusmesi dahi yapsaniz bi anda ortam degisir. cok dusunceli ve merhametlidir. arkadaslari icin yapmayacagi fedakarlik yok. cok romantik ve tam bir ask adamidir. sinirlenince kukrer durur ama normal hali sizin yaninizdaki hali tam bir pisi pisidir :D bu soguk ve cool adamin sizin yaninizda cenesi de acilir. Ben aslanimi coookkkk seviyorumm :nazar::nazar:

aslan erkeği yada kadını hiç fark etmez çok bencildir. kendi isteklerini yaptırabilmek için sizin ağzınızdan girer burnunuzdan çıkarlar. kincidirler. bi hata yaptığınızda çok sevse bile göz kırpmadan kapının önüne koyar. sabırlı ve merhametlidirler. görünüş onlar için herşey demektir. sırf bu yüzden sevdiğinden vazgeçebilir.

Ben de aslanım ve çevremde bir sürü aslan var. Hatta yakın arkadaşlarımın yarısı aslandır. Ama hiçbirimiz kinci değiliz. Aksine hemen affediyoruz. Tabi kinci olanları da vardır ama onlar her burçta var.

benim sevgilimde bir aslan erkeği :)
bi kere çok rolcüler..
%100 romantikler bir bayan etkilennmek istemese bile etkilenir çünkü hayal dünyaları çok geniş.
renkli kişilikleri ve mutsuz bir insanı iki dakikada mutlu edebilirler çünkü kendilerine özgü çözüm yöntemleri vardır..
kadınların ruhlarını iyi bilirler neyi sevip sevmediklerini gibi..
hata yaparlarsa sizden iyisi yok ama bi hata yaptınızmı işte yandınız çünkü zor gönlünü alırsınız.
çok sahiplenirler..
espiri yetenekleri oldukça fazladır..
çok kurnazlardır..
kendını öve öve bitiremezler :)

su hayatta bi kere sirilsiklam asik oldum lise donemimde, ve simdi de o duygulari yeniden hatirlar gibiyim. sanki yeniden birine heycan ve tutku besler gibiyim.. ikisi de aslandi. aslanlarin beni kendilerine ceken mukkemmel bi cazibesi var sanirim anlayamadim gitti :37:

butun aslanlar aynidir demiyorum da kisisel tecrubemden aktarmalar yapiyorum sadece. ve tabi ki bu da dahil butun genellemeler yanlistir. "Askim, seni seviyorummm" falan gibi bi cumle duyamazsiniz, cok zor. Ama onun yerine oyle bir sey soyler ki ne askima gerek kalir ne seni seviyoruma. Sana kendini oyle guzel, oyle degerli, oyle iyi hissettirir ki, kendini ask tanricasi gibi hissedersin. Ovulmekten cooookkk hoslanir. Bende bi terazi kadini olarak, hayran oldugum adam kendini iyi hissetsin diye zaten elimden geleni yaparim yani bu konuda da cok uyumluyuz :nazar: bakimli olmanizi ister; bakimli, guzel, dikkat ceken.. ama cok ta kiskanctir. tum bunlara ragmen onun yaninda onun tanimadigi bi adamla telefon gorusmesi dahi yapsaniz bi anda ortam degisir. cok dusunceli ve merhametlidir. arkadaslari icin yapmayacagi fedakarlik yok. cok romantik ve tam bir ask adamidir. sinirlenince kukrer durur ama normal hali sizin yaninizdaki hali tam bir pisi pisidir :D bu soguk ve cool adamin sizin yaninizda cenesi de acilir. Ben aslanimi coookkkk seviyorumm :nazar::nazar:

Duygularima tercuman olmussun... Bir terazi burcu kadini olarak kendimi baska bir burcA mensup erkekle dusunemiyorum asigimmm her turlu huyuyla kabulumdur bebimdir aslan kralimdir o:-) cok capkindi kibirli ofkeli egosu sisik paylasilamayan ve bundab keyif alan elestirmen sovmen oyuncu ama cook cool agir basli ama tam bie cocuk ona dokunmak evet dikenli gule dokunmalti pisman degilim iyiki benim kocam olmus seviyorum onu ve hayatimda o olmasa yinede bir aslan olurdu ve bir aslani anca yukseleni yay bir terazi cekerdi kanimca:-)kelle koltukta uc yil ama denemeye deger...

ortamcıdır her ortama gelir ama inat etti mi de yaptıramazsın

Aslan erkeği çok zor, sevgilim aslan burcu, iyi yönleri de çok ama ben merkezci bazen :/

bıktırdı bıktırdııı :D yahuu bir insan bu kadar inat ve kinci olabiirmi? 2 gün önce kavga ettik hatası da var yok diyor illa üste çıkacak. bide inat bende inadım ne o bana yanaşıyo ne ben ona. Çıldırcam az kaldı ama çenemi tutuyorum :47:

Hiç bir uyum tablosunda yerimiz yok ama ben Kovayim esimde Aslan.
Yinede çok sükür uyumluyuz.

Tartismalarimiz olmuyor mu oluyor tabiki, ama alttan alan hep esim oluyor :9:
Nedense saçma bi gurur içerisindeyim hatalida olsam susuyorum ama esim tatli diliyle kandiriyor hep beni :17:

Özgürlügüme düskünümdür ve kendine güvenen Aslan kocam hiç bir sekilde beni sıkmaz. Mini etekte giydirir elbisede. Kiskanclik pek yoktur aramizda.

Bakimli olmaniz çok hosuna gider :17:

Sahiplenicidir. Evlendikten sonra tek ailesinin siz oldugunu hissettiriyor. Ve bunu sık sık dile getiriyor.
Romantik, sizi kadinsi hissettiren, evin içinde her an gelip sarilip öpen, kaliteli vakit geçirttiren insanlardir aslanlar.
$akacıdırlar, sıkılmanız imkansiz.
Ve monotonluk sevmezler ayni bizler gibi :31:

Yapti mi süprizin âlâsini yapiyor, Onun için süpriz beklenmedik anda gelendir. Mutluluktan uçurtur sizi, ama bi özel günlere önem vermez iste cünkü bisey bekliyosun zaten nerde bunun süprizi der :1: Bende tam aksine özel günlere çoook önem veriyorum :52:

Yuvarlanip gidiyoruz iste Allahima sükürler olsun :nazar::nazar::nazar:

:123:

bnm ayrıca diğer gozlemlediğim aslan erkekleri de arkadaş ortamında cok uysallar herşeye gelir gibi duruyorlar.tabi bişeyi yapmıcam diyorsa da yapmıyor:D

yorumlarına katılıyorum canım konu bayaa eski gerçi ama=) benımde eşim aslan yukselenıde aslan gayet uyumlu ve asla böbürlenmeyen bi insandır...gayet mütevazidir...arkadaş ortamındada tıpkı söz ettiğin gibi gülerek karışılık verir sivri çıkışlar yapmaz ...herşeyide bana danışır...her aslan aynı olucak die bişe yok demekki ...bu arada bende aslanım=)

sizin tanıdığınız aslan burcu erkekleri nasıl? hep otoriter, ben merkezli, kuralcı vs... mi oluyorlar, bazı yerlerde "aslan erkeğiyle karşılaşırsanız anında uzaklaşın" bile yazıyor, o kadar zor mu bu erkekler?

kendini begenmiş, burnu havada, kimseyi umursamayan, duygudan yoksun, verdiği sözleri tutmayan şerefsizin biriydi benimki. ne sözler ne yeminler.. boş atıp tutuyodu hep. ama tabi bu birazda karakter meselesi. ama mesela aslan erkegi baglanırsa bırakamaz öyle de bişey var yani. inşallah sen kendine baglamayı basarırsın :)

benım tanıdığım aslan burcu erkekler sevgılı olarak olmasada genel izlemim yapışkan yılışkan olmaları :25::25:

Ben kendi en yakın iki arkadaşımdan anlatayım ikisi de aslan burcu erkeğidir, canlarımm :16:
Birincisi yapılı yakışıklı esmer, otoriter, benmerkezci ama böyle içten içten, istediklerini sana öyle bi yaptırıyoki sanki sen istiyomuş da yapıyomuşsun gibi bi izlenim veriyo, seni serbest olduğuna inandırıyo ama ipler hep onun elinde ve güzelliğe dış güzelliğe çok çok önem veriyo, bakımsız bi kızın onun yanında yürüme şansı bile yok, çok çapkın, aldatmaz ama terk eder. Ama mükemmel bi dost, tabii aklı her an size de kayabilir. :20:
Diğeri de hemen hemen onun kadar yapılı beyaz tenli mavi gözlü yakışıklılığın kitabını yazacak biri, sevdimi acayip seven ama onu içinde tutup her an başka bi kızla çıkabilen biri. Ne istediğinden biraz habersiz ama ciddi çok bilgili, bu yaşta bu ne zeka denilecek 80likleri cebinden çıkarıcak düzeyde araştırmacı, bilgiye daha çok önem veren, herkesle konuşmaktan zevk almayan, aslan erkeklerinin aksine yalnızlığına pek bi düşkün. Ve bi insanın sahip olabileceği en iyi dost, kardeşim dediğine asla yan gözle bakmayan, aşırı korumacı, ki bana çıkma teklifi edip askıntı olan kişinin üstüne ekmek bıçağıyla yürümüşlüğü var :53: psikopatlık var azcık :20:
Yani iki aslan burcu, ama genel ortak noktaları yakışıklılıkları ve insanı çekim güçleri. Ki her aslanda vardır bu. :9:

Tanıdığım kadarıyla fazlasıyla gösterişe düşkün oluyorlar..
Yanında sönük kalmayacaksın daima bakımlı ve hep başdöndürücü olmalısın.. :16:

Aslan erkeğini çok iyi tanırım. Tam bir rolcü!! Dediğinin yarısı yalandır kesinlikle. kendini çok över sürekli över. İnatçıdır kıskançtır.
Heryerde kendini göstermeyi sever. Alaycıdır . (Sadık olduğunu söyleyemicem)
Çapkındır. Sürekli onu övün başka bişey yapmayın :19:

ya benim sevgilim aslan. ama tamam başkası övünce hoşuna gider tabi böyle takdir edilmek ama sevgilim kendini hiç övmez. hatta tam övecekken der ki, ya kendimi övmek hoşuma gitmez şimdi konuşturma beni der ve konu degisir. alay hiç etmez hatta tam kibar naziktir. çapkınlık gençlik ergenlik döneminde olabilir yada bir sevgilisi yokken ama sabit bir sevgilisi varsa ve seviyorsa, ayrıca ergen değilse kesinlikle sadık. ne bir yalan yakaladim ne başka birşey.

ayrıca karsidaki kadının bakimli olması gerekmiyor yani en azından benim sevgilim beni seviyor ama makyaj kullanmam giyim sade ve kendisi diyor doğal ol seni doğal halinle istiyorum boşver süslenme güzel olma bana her türlü güzelsin zaten diyo hatta parfüm bile istemez sırf kokumu almak için. öyle işte. karsidaki kız ister çirkin olsun aslan onu seviyorsa ona kralice gibi davranır allahim ilgi iltifat yağar her yerden ve kendi de ilgi ister tıpkı kedi gibi. eleştiri sevmez o mukemmeldir.. ve kendini eşine saklamak ister tabi eşi de kendini ona saklayacak. yani sadıktır. en azından benim aslan :)

Back
X