- Konu Sahibi littlewise
benim hiç bir aslaaan erkeği tanıdığım olmadı![]()
aman olmasın canım sinirin bozulur düşünsene aynaya bakıyosun fakat milyonla çarpılmış negatif aslan özelliklerini görüyosun yansımada 2+2= 4 aslan erkeği çekilmezzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim hiç bir aslaaan erkeği tanıdığım olmadı![]()
Valla 4 senedir beraberim biraz zıt fikirlerimiz var ve o cok neseli hareketli bense daha agır ciddi ..
Cok cabuk kızıyor sinirleniyor bende sinirliyim zaten..
Cok elestirir ve insanlara karsı cok önyargılıdır..
Toplum icinde cok fazla konusmaz .. Ben onun 4 sene önce o sessizliligine vuruldum zaten .. Ama bana karsı sessiz degil .. :1ninca:
Biraz patavatsız dilinin kemigi yok .. ınsanları kırar mı kırmaz mı diye düsünmez hiic..
Cocukları cok sever ailesini cok sever ilgilidir .. Bana herseyini danısır cookkk kıskanctır birazda paranoyaktır .. sırnaşık şey
benim sevgilim aslan burcu ben akrep burcuyum. 1 senedir birlikteyiz burç uyumunda yazdığı gibi alttan almasam yürüme ihtimali yok. gözlemlerim sonucu:
vurdumduymazlar. herşeyi ben bilirim havaları var
bi konuda tartışıyorsanız illaki onun dediği doğrudur. üste çıkmayı çok iyi bilir hatalıysada öyle bir sırnaşırki affettirir ama sen hatalıysan yandın bi hafta dilinden düşmezsiiinn :)))) ve sahiplenirler kıskançtırlar.
soylenenlerin coguna katiliyorum, ama katlmadgm seylerde var.
benm sevgilimden baska tanidigim aslan burcundan kimse yok, o yuzden belki o istisnadir ama
evet gururludur, ama kavga ettigimizde genelde ilk adimi o atar, gerektgnde ozur dilemesini bilir,
yardim etmeyi cok sever ama herkesten kolay kolay yardm kabul etmez, evet sinirlidir ama siniri hemen gecer.
her firsatta ne kadar cok sevdigini dile getirir.
evet biraz annesine bagli ama ana kuzusu diyecek kdr degl. gozu karadir herseye dusunmeden atlayabilir
cok duygusaldir aslinda, ama belli etmekten hoslanmaz. sadece cok yakinlarina belli eder.
burdaki anlatilanlara bakilirsa benim sevgilim bi istisna
belkide yay burcu oldgm icin onu idare edebiliyorum evet evet bence bucunku kendide soyler sen benm huyumu suyumu egstrdn byle bi uysallastm duygusallastm der
![]()
aslan erkeği yada kadını hiç fark etmez çok bencildir. kendi isteklerini yaptırabilmek için sizin ağzınızdan girer burnunuzdan çıkarlar. kincidirler. bi hata yaptığınızda çok sevse bile göz kırpmadan kapının önüne koyar. sabırlı ve merhametlidirler. görünüş onlar için herşey demektir. sırf bu yüzden sevdiğinden vazgeçebilir.
su hayatta bi kere sirilsiklam asik oldum lise donemimde, ve simdi de o duygulari yeniden hatirlar gibiyim. sanki yeniden birine heycan ve tutku besler gibiyim.. ikisi de aslandi. aslanlarin beni kendilerine ceken mukkemmel bi cazibesi var sanirim anlayamadim gitti
butun aslanlar aynidir demiyorum da kisisel tecrubemden aktarmalar yapiyorum sadece. ve tabi ki bu da dahil butun genellemeler yanlistir. "Askim, seni seviyorummm" falan gibi bi cumle duyamazsiniz, cok zor. Ama onun yerine oyle bir sey soyler ki ne askima gerek kalir ne seni seviyoruma. Sana kendini oyle guzel, oyle degerli, oyle iyi hissettirir ki, kendini ask tanricasi gibi hissedersin. Ovulmekten cooookkk hoslanir. Bende bi terazi kadini olarak, hayran oldugum adam kendini iyi hissetsin diye zaten elimden geleni yaparim yani bu konuda da cok uyumluyuzbakimli olmanizi ister; bakimli, guzel, dikkat ceken.. ama cok ta kiskanctir. tum bunlara ragmen onun yaninda onun tanimadigi bi adamla telefon gorusmesi dahi yapsaniz bi anda ortam degisir. cok dusunceli ve merhametlidir. arkadaslari icin yapmayacagi fedakarlik yok. cok romantik ve tam bir ask adamidir. sinirlenince kukrer durur ama normal hali sizin yaninizdaki hali tam bir pisi pisidir
bu soguk ve cool adamin sizin yaninizda cenesi de acilir. Ben aslanimi coookkkk seviyorumm
![]()
bnm ayrıca diğer gozlemlediğim aslan erkekleri de arkadaş ortamında cok uysallar herşeye gelir gibi duruyorlar.tabi bişeyi yapmıcam diyorsa da yapmıyor![]()
sizin tanıdığınız aslan burcu erkekleri nasıl? hep otoriter, ben merkezli, kuralcı vs... mi oluyorlar, bazı yerlerde "aslan erkeğiyle karşılaşırsanız anında uzaklaşın" bile yazıyor, o kadar zor mu bu erkekler?
Aslan erkeğini çok iyi tanırım. Tam bir rolcü!! Dediğinin yarısı yalandır kesinlikle. kendini çok över sürekli över. İnatçıdır kıskançtır.
Heryerde kendini göstermeyi sever. Alaycıdır . (Sadık olduğunu söyleyemicem)
Çapkındır. Sürekli onu övün başka bişey yapmayın![]()