Aslan Burcu

Sen bu işi biliyorsun yaaa Evet dengede kalmakla ilgili çok ciddi problemlerim var gerçekten de o yüzden bir yandan bazen çok yorucu oluyor, çok teşekkürler yorumun için
Dengede kalmak için doğal taşları kullanabilirsin bir araştır istersen , bir de meditasyon , dua veya namaz da olabilir, okunan ayetler de olabilir , manevi olarak kendini kuvvetlendirmeye çalış, neye inandığını bilmediğim için orta yollu yazdım, dine inancın varsa esmaları da kullanabilirsin

Balık yükselen başak nasıl sizce zıt burçlar

Sen bu işi biliyorsun yaaa Evet dengede kalmakla ilgili çok ciddi problemlerim var gerçekten de o yüzden bir yandan bazen çok yorucu oluyor, çok teşekkürler yorumun için
Bu arada iltifatın için teşekkürler, uzun süredir kimseye astroloji yorumu yapmamıştım resmen pasımı attim , evlilik , hamilelik , meslek derken baya ara vermiştim , bana da iyi geldi sevdiğim ilmi burada yorumlamak

Balık yükselen başak nasıl sizce zıt burçlar
Balık duygusal ve ruhsal , duygusal zekası çok kuvvetli ve empatik , başak ise diktatör, kuralcı, detaycı, eleştirel ve zeki , başak size daha ciddi bir hava verir ve hayat yolculuğunda mantıksal zekanızı harekete geçirir, bir balık için acımasız dünya hayatını daha yaşanılır kılar, başak hem zor hem de pratik bir burçtur, size verdiği enerji sizi dengeler, tek başına balık enerjisi sizin için daha yıpratıcı olurdu ...

Rica ederim bence çok iyisin bu konuda, tavsiyelerine de uyucam Hayat telaşesi bazen sevdiğimiz şeylerden uzaklaştırabilir, öğretmenlik de çok güzel bir meslek şimdi onu bırakıp alan değiştirmek de zor ve riskli olabilir ama bir hobi olarak da astroloji kadar verimli çok nadir şey olabilir

Açıkçası kendi sosyal hayatıma büyük katkıları var artık bu saatten sonra sadece zevk için ilgilenebilirim, dediginiz gibi benim için çok güzel bir hobi , umarım bu hayatta daha nice enerjisi güzel insanlarla karşılaşırız ,herşey bir enerjidir, duanın, insanın bir aynanın yani eşyanın bile enerjisi vardır, astroloji ilmi osmanlı da yüzyıllarca aktif şekilde kullanıldı maalesef günümüzde falcılıktan öteye gitmiyor, bu denli önemli bir ilmi bilebilmek çok güzel bir duygu bu bile bana yeter

Yaa teşekkür ederim biraz öyleyim gerçekten evet çok ilginç doğru bilgi hangisi bnede bulamadim 20 nisan koç mu boğa mı anlayamadık gitti

Yaa teşekkür ederim biraz öyleyim gerçekten evet çok ilginç doğru bilgi hangisi bnede bulamadim 20 nisan koç mu boğa mı anlayamadık gitti
Rica ederim 20 nisan koç burcudur ve oldukça asi, dediğim dedik , zeki, kendi işini kendi gören mert bir burçtur, çocukları hiperaktif olur genelde ...

Rica ederim 20 nisan koç burcudur ve oldukça asi, dediğim dedik , zeki, kendi işini kendi gören mert bir burçtur, çocukları hiperaktif olur genelde ...
Çok teşekkür ediyorum. Vallahi ağzım açık kaldı yorumlarınıza söylemeden edemeyeceğim her söylediğiniz gerçekten nokta atışı

Ay yengeç mi aman tanrım didim yani yengeçlerden korkarım ben çok kazıklarını yedim siz attığı adımda kazık atma potansiyeli olan birisiniz kuzum niye öyle oldu ki
Ahahahah valla size öyle mi denk gelmiş bilmiyorum da şu 30 yıllık ömrüm için konuşacak olursam kimseye bir kötülük yapmadım, kimseye tuzak kurmadım, kötü düşünmedim, kuyusunu kazmadım. Yani birinin çıkıp da ya themiscan bana şöyle zarar verdi diyebileceği bir halin içinde hiç olmadım

Çok teşekkür ediyorum. Vallahi ağzım açık kaldı yorumlarınıza söylemeden edemeyeceğim her söylediğiniz gerçekten nokta atışı
Bu benimle alakalı değil Astroloji matematik gibidir, nasıl ki 2 kere 2 dört eder astroloji de öyledir, bu ilmi iyi bilirseniz yorumlar da o kadar net ve kesin olur , iltifatınız için Teşekkür ederim

Yengeç öyle durduk yere zarar vermez zaten yeterki sevdikleri söz konusu olmasın

En güzelini yapıyorsunuz. Günümüzde çoğu insan kötü olduğu için her burca üçer beşer düşüyor zaten denk gelmemek imkansız

Bu benimle alakalı değil Astroloji matematik gibidir, nasıl ki 2 kere 2 dört eder astroloji de öyledir, bu ilmi iyi bilirseniz yorumlar da o kadar net ve kesin olur , iltifatınız için Teşekkür ederim
Bal gibide sizinle alakalı matematik var elbet ama herkes çözemiyor sizinkide o hesap

Ah kendi burcumu nasıl kaçırmışım hem burcum hem yükselenim aslan bence güzel bir burç
Ben de yıllarca annemin doğum saatimi yanlış hatırlaması sebebiyle aslan-aslan olarak bildim kendimi ama aslında yükselenimi aslan gibi hissetmiyordum bir aslan-aslana göre fazla duygusaldım göz yaşım hazırda uçta bekler ağlak bir tipim nitekim yükselenim yengeçmiş. Aslan-aslan olmak nasıl bir duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…