Aslan Burcu

Öğretmenlik kesinlikle bana göre değil. Fokur fokur fokurduyorum g.tümde kurt var gibi duramıyorum yerimde o sınıfın 4 köşesi gezilecek

Evet ama akrebi tasımıyorum pek yükselen başak ay burcum balık gerçi basak daha kötü ama neyse

Öğretmenlik kesinlikle bana göre değil. Fokur fokur fokurduyorum g.tümde kurt var gibi duramıyorum yerimde o sınıfın 4 köşesi gezilecek
Sizin doğa ile iç içe bir meslek yapmanız size daha iyi gelebilirdi mesela arkeoloji tam da size göre, hem gizemli hem de sürekli dolaşmayı, gezmeyi gerektiren bir meslek

Yapar yapar, bide önemsemiş yani o lafı kaydetmiş bizim evde de akrep yükselenli güneş akrep var. Double akrep kız kardeşim. Canımız çıkıyor

Evet ama akrebi tasımıyorum pek yükselen başak ay burcum balık gerçi basak daha kötü ama neyse
Kötü burç yoktur aslında hepsinin artısı eksisi vardır, baskın özellikler ve zaaflar farklıdır her birinde ...

Teraziye oğlağı da yorumlar mısın o zaman varsa vaktin, ben kendimle başedemiyorum da ay da yengeç. Bıktım dlsksks

Teraziye oğlağı da yorumlar mısın o zaman varsa vaktin, ben kendimle başedemiyorum da ay da yengeç. Bıktım dlsksks
Terazi yumuşak rahat bir burçken oğlak ketum içe kapanık kendi halindedir, bir nevi sizi biraz gizemli hale getiriyor, eğer yükselen oğlaksa maddi anlamda sizi frenliyor ve daha kuralcı ve tutumlu hale getiriyor, insani ilişkilerde de sıcakkanlı kılıyor, yengeç ise size 6.his konusunda güzel olanaklar sunuyor, genel olarak ikilemde kalmış hissedebilirsiniz, oğlak size olgun, deneyimli , görmüş geçirmiş bir hava katıyor , yanlız aynı zamanda inat duygunuzu da perçimliyor, kendi burcunuz olan terazi size daha sempatik bir hava veriyor, genel olarak toplumda sevilen bir insansınız tek sorun dengede kalamamak ...

Sen bu işi biliyorsun yaaa Evet dengede kalmakla ilgili çok ciddi problemlerim var gerçekten de o yüzden bir yandan bazen çok yorucu oluyor, çok teşekkürler yorumun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…