- 10 Haziran 2012
- 1.388
- 3.259
- 333
Kötü biri değildi ama çok huzursuzdu kendiyle çok problemi vardı. Ben şaşırmıştım hatta dedim sal biraz çok takıyorsun herşeyi bir de ben balığım o halde diyorumAkrep kendi kendine yanlızken de huzurlu değil evet çok güzel bir tespit , kafasında hep biseyler ,planlar vardır, hesap kitap isleri asla bitmez velhasıl akrep olmak zordur ama akrep yakını olmak daha da zordur
Kendilerini aşırı derecede yıpratırlar maalesef , ruhsal durumları iyi değildir çoğunun ..Kötü biri değildi ama çok huzursuzdu kendiyle çok problemi vardı. Ben şaşırmıştım hatta dedim sal biraz çok takıyorsun herşeyi bir de ben balığım o halde diyorumYakınlığım iş arkadaşı olarak kaldığı için mutluyum kendilerine yaptığı kötülüğü kimseye yapmıyorlar bence.
Tripli ve napnazlıAaa bizim kombinasyon, sizn koca da tripli ve nazlı mı?
Şimdi taşlar yerine oturdu işte bak, sen depresif falan değilsin zaten, sen dertlerini espiriyle dökerek, bunları zamanla eğlence malzemesine çevirerek başediyor gibisin zaten bunlarlaYaaa benim yükselen burcum yaymış, Allah kahretmesin Akrebi nereden uydur duysam artık bilmiyorum ☺.
Evet ben balığım kendimi yıprattığımı zannederdim bir akrebi yakından görene kadarKendilerini aşırı derecede yıpratırlar maalesef , ruhsal durumları iyi değildir çoğunun ..
Ben edemedim burcum aslan yükselenim akrep ama akrepleri hiç sevmemBugün de akrep olmadığımız için şükrettik
Etrafinda akrep olanlar bu gece uykusuzBugün de akrep olmadığımız için şükrettik
Öf evet hiçbir şeyi de unutmuyor asla ya, düşüşünün dıdısında ona bi laf mı etmişsiniz yan mı bakmışsınız sonrasında aranız düzelse bile o kenarda duruyor, bir daha yaparsınız diye kendini kolluyor, bu sefer de o detayları unutmadığı için basit bir şeyi yanlış anlamaya da meyilli oluyor. Korkunç bir döngüBakin akreplerin iyi özellikleri çoktur tek sıkıntı canını sıkmamamız gerektiğidirCanını sıkanı affetmez süründürür mahveder Akreple dostluk güzeldir ama diğer türlü hallerde kaç kaç kaç
Ya aslında içimde fırtınalar kopar ama girdiğim her ortamda kahkaha fırtınaları kopar.Gülmeyi ve güldürmeyi çok severim ama bir yanım da çok depresiftir.Kimsenin tavuğuna kışt demem, kendi hslimde takılırım işte öyleŞimdi taşlar yerine oturdu işte bak, sen depresif falan değilsin zaten, sen dertlerini espiriyle dökerek, bunları zamanla eğlence malzemesine çevirerek başediyor gibisin zaten bunlarla
Balıkları çok severim ben çok zeki ve duygusal zekaları gelişmiş bireylerdir, empati kavramının nin diğer adıdır kendileri , hayattaki duruşları oldukça güzeldir tek sorun çok kafaya takmalarıdır, bu acımasız dünyada balık olmak çok zordur, hatta bu hayatı birçok kez reddederler acimasizlıklardan dolayı...Evet ben balığım kendimi yıprattığımı zannederdim bir akrebi yakından görene kadarDedim meğerse ben ne kadar pozitif insanmışım
Evet bana kazık atana, kötülük yapana bile empati yapar bir yerde hak veririm. Dünyadaki herşeyi kafama takarım sırf kendim değil çok düşünür kafa yorarım. Her dediğinizi birebir yaşıyorum.Balıkları çok severim ben çok zeki ve duygusal zekaları gelişmiş bireylerdir, empati kavramının nin diğer adıdır kendileri , hayattaki duruşları oldukça güzeldir tek sorun çok kafaya takmalarıdır, bu acımasız dünyada balık olmak çok zordur, hatta bu hayatı birçok kez reddederler acimasizlıklardan dolayı...
Akrep unutamıyor maalesef elinde olsa unutmayı çok isterlerdi, onlarda bu durumdan memnun değiller fakat bu özellikleri ağır basıyor, intikam duyguları her an aktiftir ...Öf evet hiçbir şeyi de unutmuyor asla ya, düşüşünün dıdısında ona bi laf mı etmişsiniz yan mı bakmışsınız sonrasında aranız düzelse bile o kenarda duruyor, bir daha yaparsınız diye kendini kolluyor, bu sefer de o detayları unutmadığı için basit bir şeyi yanlış anlamaya da meyilli oluyor. Korkunç bir döngü
Aslan ve yükselen akrep hırslı ve zeki bir kadınsınız, elinizden hicbir iş kaçmaz, bu arada googleda bazı astrologlar tarihleri kaydırılmış şekliyle ele alıyor, bir ara bu tarihlerle ilgili baya polemikler oluşmuştu...Ben edemedim burcum aslan yükselenim akrep ama akrepleri hiç sevmemoğlumda yay olacaktı erken aldılar çocuğu akrep oldu yükseleni yay oldu
kızım desen 20 nisan boğa sanarken koç çıktı 16 aylık kendisi geçen ay öğrendim koç olduğunuhatta bazi yerlerde 20 nisan için boğa bazi yerlerde koç yazıyor bilen varsa da aydınlatırsa sevinirim
Bir akreple bunu yaşamıştım 5 sene önce dediğim öylesine bir lafı bana karşı kullanmıştı. Sen şunu şunu demiştin dedi bana. Ben şok geçirmiştim 5 sene hafızada tutup yeri gelince kullanmasına. Dediğim de evde ben çay demlemem eşim demler. Bu lafı bana karşı kullanmıştı. Yani nasıl bir zeka ilginçÖf evet hiçbir şeyi de unutmuyor asla ya, düşüşünün dıdısında ona bi laf mı etmişsiniz yan mı bakmışsınız sonrasında aranız düzelse bile o kenarda duruyor, bir daha yaparsınız diye kendini kolluyor, bu sefer de o detayları unutmadığı için basit bir şeyi yanlış anlamaya da meyilli oluyor. Korkunç bir döngü
Kötülülüklere karşı çok zorlanıyorum maalesef her yerde manevi güzellik arıyorum. Karşımdaki insanda bir iyilik göremezsem iletişim kurarken çok zorlanıyorum. Yemediğim kazık da kalmadı zatenBalıkları çok severim ben çok zeki ve duygusal zekaları gelişmiş bireylerdir, empati kavramının nin diğer adıdır kendileri , hayattaki duruşları oldukça güzeldir tek sorun çok kafaya takmalarıdır, bu acımasız dünyada balık olmak çok zordur, hatta bu hayatı birçok kez reddederler acimasizlıklardan dolayı...
canısı o aslan olduğundan değil elti olduğundanEltimde aslan. Kendisinden pek hoşlanmam kendisi bir tık sinsidir.
Oooo müthiş bir uyum , terazi zaten kendi içinde çok naif ama yay da bir o kadar çılgın, dengeliyorsunuz aslında, teraziler çok hoş insanlardır tek kötü yanları kendi içlerindeki dengesizlik duygusu, herkesi dengelerler ama kendileri de bir o kadar dengelenmekte zorluk çekerler, yay sizi daha aktif atılgan kılıyor bence bu çok güzel...Biraz da beni konuşun teraziye yay
Balık zamanla herkesin notunu verip yoluna bakmayı da bilir , size tavsiyem kişisel gelişim kitapları çok okuyun , bu size iyi gelecek...Kötülülüklere karşı çok zorlanıyorum maalesef her yerde manevi güzellik arıyorum. Karşımdaki insanda bir iyilik göremezsem iletişim kurarken çok zorlanıyorum. Yemediğim kazık da kalmadı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?