- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi cansuuuummm
Ne guzel :)) oyleyse en iyi sen anlatabilirsin.
Anlasiyormusunuz? Yani evliliginiz nasil gidiyor.
Vallah bilmiyorum ama sevdigine inanmak istiyorum, sevmiyorsa birakip gider mi kolayca baliklar.
Evet haklisin.
canım şöyle anlatayım, fikirlerimiz uyuşmaz..aynı şeylerden zevk almayız.. birimize hoş gelen diğerine itici gelir..
hatta bu detaylar bazen çok can sıkıcı tartışmalara ve kırgınlıklara sebep oluyor maalesef... çünkü eşler arasında uyum olmayınca ve fikir ayrılıkları olunca, birlikte yapacağınız faaliyetler imkansız hale geliyor...
örneğin benim en büyük zevklerimden biri akşam çocuk uyuduktan sonra bir fincan kahve alıp netten film izlemeyi çok seviyorum.. ama eşime göre çocuk uyumuşken hazır beizde yatalım uyuyalım istiyor :)
oysa ben çocuğun uyumasının bizim için bir fırsat olduğunu ve kendimize de zaman ayırmamız gerektiğini düşünüyorum :)
başka bir örnek mesela, ben biraz aktif biriyim sakin sessiz evcimen bir yapım yok, boş vakitlerimizde eş dost arkadaşlarımızla bişeyler yapalım gezelim biyerlere gidelim isterim, ama eşim hep mırın kırın eder..
kafamızın uyduğu çok az şey var, o da yok denecek kadar az yani..
ben beyaz seversem o mutlaka siyah sever

ben romantiğimdir karşımdan da öyle hareketler beklerim, romantizm ona saçma gelir

ben çok okurum, kütüphanemde okumadığım kitap kalmamıştır, ama eşim sevmez hiç okumayı...
belki bunlar sana çok ufak detaylar gelebilir ama inan bazen çok büyük tartışmalara sebebiyet veriyor, çünkü insanın tahammülü ve alttan alması zamanla azalıyor...
seviyoruz çok şükür birbirimizi, ama asla kafalarımız uymuyor.. buna sen karar vereceksin, kafa yapınızın uymaması senin için öncelikse bence tekrar ilşkini gözden geçir.. lakin bunlar ufak tefek şeyler aşarız önemsemem dersen hiç durma sevginize devam edin....
bazıları için zevkleri kafa yapısının uygunluğu önemlidir, eğer senin için de önemliyse sevginizin zamanla zarar göreceğine emin olabilirsin... ben idare ediyorum kafalarımızın uymamasını, napalım :)