sevgili mehalim bende inan ki tıpkı senin gibi diyet yaptım ve bozdum verdiklerimi geri aldım ama aldıktan sonra aldım takkeyi önüme zayıf insanlara daha doğrusu zayıflamış olan ve kilosunu muhafaza eden insanlara şöyle bi baktım onlar başarmıştı ama ben başarmışken başarımı koruyupta devam ettirememiştim ee o zaman onların yaptığı ama benim yapmadığım bişeyler mutlaka vardı yada onların yaptığı doğruları ben yanlış yapıyodum ki onlar gibi olamamıştım.yani tekrar kilo almıştım.baktım bu insanlar aç değiller.sabah öğle akşam yemeklerini yiyorlar ve ara öğün yapıyorlar.hımm o zaman noldu ben sabah kahvaltısı dahil olmak üzere kilo alıcam korkusu ile iki lokma yiyip sofrayı terk ediyordum.okula gidip öğle yemeği niyetine yarım paket yağsız çubuk kraker yediğimi bilirim.ee o zaman noluyordu aç kaldığım için kan şekerim yerlerde sürünüyordu.gözlerim çikolatalara kurabiyelere pastalara dalıp gidiyordu.ve sadece bu şekilde kendimi litrelerce suya vererek günlerimi aylarımı geçirdim.ama noldu en sonunda patladı ve bir bozuldu pir bozuldu dedimki bugün kendime izin olsun yarın eski yemek tarzıma geri dönerim o yarınlar hiç bitmedi sonu gelmedi ve yine başladığım noktadaydım başarısını koruyamamış yemeklerin cazibesine aldanmış ve mutsuz olarak başladığım noktada öylece duruyordum.sonra bu böyle gidemezdi bende aç kalmadan zayıf bi insan olmak istiyordum.benim pastaya poğaçaya ihtiyacım yoktu çünkü.ve bu sefer düzenli kahvaltı ettim asla ekmeğimden kısmadım (şu andada günde 5 dilim ekmek yiyorum bunların 4 ü kepekli akşam öğünüde wasa adı veriler isveç çavdar ekmeği bir dilimi 32 kcal ve süper tok tutuyor tavsiye ederim)öğlen akşam yemeklerimi yiyorum yanında yoğurt eşliğinde ara öğünlerimi mutlaka yapıyorum bu şekilde ben bütün gün tokum en sonunda tok ve zayıf bir insanım ve pastane vitrinlerine bakınca sadece boş kalori görüyorum ama şuandada sütlü tatlı bir dilim meyveli pasta vs yiyorum sadece ölçüsü ile.battı balık yan gider yok artık :) umarım yardımcı olmuştur bu bilgiler sana cnm asla aç kalmayın kan şekerinin size neler yaptırabileceğini sizde az çok tahmin edersiniz :) az ve sık yiyin ve asla sabrınızı yitirmeyin aceleye gerek yok biz burda her zaman yanınızdayız her zaman bize sorun her zaman birlikteyiz bunu bilin yeter