Merhaba, çekişmeli boşanma aşamasındayım ve kocam yıllardır beni aldatiyormus. İnternet üzerinde birnis başvurusunda bulundum evden home ofis çalışmak için email üzerinden Skype hesabı açıp görüşme yapmam soylendi neyse bu görüşmeyi yaptım. Sonra aklıma birşey geldi oradaki aramaya eşimin adını soyadını yaDim bingo öyle Ahmet Mehmet değildir eşimin adi yani bulunduğu ilde tek bir isim ve soy isim. Bu adam beni burada defalarca aldatmış şimdi dava sürecinde bunu kanıtlamak istiyorum. Yapmiycam büyük ihtimal biliyorsun ama yapamıyorsun. O zamanlar evde bazen tek başına sesi gelirdi anlamazdım ne kadar salakmisim.telefonunu asla göstermedi.telefon kayıtlarını mahmede isteymelimiyim. Şuan kendimi zor tutuyorum. Knedisine okkalı bir mesaj atmaktan su hayatta kendini en namuslu insan olarak söylerdi bu yaşadığım psikolojik şiddetin sebebi buymuş.
Şöyle ismi cok nadir bulunduğu yer küçük yer bildirimi yapılmış orda yani 3 hesapla polis memuru iş mi arıyordu orda aramiyorsa ne yapıyordu. Büyük ihtimal karı kızla konuşuyordu. Bu hesaplara neden ihtiyaç duydu sahte mail adresleri neden aldiSkype adını bulmanızdan nasıl anladınız aldatıldığınızı ben o kısmı anlayamadım
Çok haklısın dediğim gibi iş home ofis çalışmak için iş basvurusunda bulundum ve mail adresimle görüşme yaprtim bunun kanıtı elimde var suclayabilir.Eşinizin ad ve soyadıyla bir skype hesabı olduğunu ve bu hesabında eşinize ait olduğunu iddia ediyorsunuz sadece.
Bir insanın skype hesabı olması , hayatındaki insanı aldattığını göstermez.
Sizin mantığınızla(!) ilerlersek , şu anda sizin de bir skype hesabınız varmış. Bu durumda karşı tarafta sizi aynı şekilde suçlayabilir.
Haklısın delilim yok ama bu insan iş görüşmesi vs yapmasına gerek bir işi yok orada 3 hesapla neden yapsın. Yani onun olduğuna eminim.Skype ne zaman kullandıysam daha kurumsal meseleler için kullandım. Online dönemde toplantılar, uzaktan eğitim, geçmiş yıllarda arkadaşlarımızla görüşme falan filan.. Aldatma delili için çok yersiz elinizdeki delil.
Çok paranoyaksınız buda belki yıllarca yaşadıklarınızdan veya karaketirinizden bilemem ama öyle bir adresi var diye aldatılınmaz .Çok haklısın dediğim gibi iş home ofis çalışmak için iş basvurusunda bulundum ve mail adresimle görüşme yaprtim bunun kanıtı elimde var suclayabilir.
Haklısın delilim yok ama bu insan iş görüşmesi vs yapmasına gerek bir işi yok orada 3 hesapla neden yapsın. Yani onun olduğuna eminim.
Haklısın delilim yok ama bu insan iş görüşmesi vs yapmasına gerek bir işi yok orada 3 hesapla neden yapsın. Yani onun olduğuna eminim.
Paranoyaklastim belkide ama eminim ya cidden bir işle karistiryordu. Ve evet yeni bir lfake hesap açıp kendisini ekledim ve kabul etti. Sanırım mesaj kayıtlarına da ulasacagimÇok paranoyaksınız buda belki yıllarca yaşadıklarınızdan veya karaketirinizden bilemem ama öyle bir adresi var diye aldatılınmaz .
Başlıkta buna kendinizi okadar inandırmışsınızki .
Mesajları varmı mesela kadınlarla.
e ses duydun niye kalkip bakmadin ben olsam kesin kalkardim eminde olurdun skype hesabi benimde var 3 tanede olur 5 tanede olur yazismalar fln yoksa zaten ispatlayamazsin. Ha aldattiysa zaten bosaniyorsun Allah kurtarmisMahkemede kanıtlamak umrumda değil bu insan ben çok namusluyum seni aldattım mi vs vs konuşan bir insan yani nasıl desem namus bekscisi sözde kafasını yerden kaldırmayan biriisi olarak gösterir kendisini ya o kadar eminim ki ben Uyurken bazen sesi gelirdi o kadar güveniyordum ki aklımın ucuna bile gelmezdi.
Ben size şöyle anlatiyim kısır sin çocuğun olmuyor yok kilosun gibi söylerken sen dolayı bosaniyorum zaten çekişmeli dava açtım arkadaş mal kaçırma yaptı şuan davam var zatenO zaman ne diyelim.
Siz aldatıldığınızı düşünüyorsanız bu Evlilikte durup durmamak sizin kararınız.
Başka delillere bakın bir de.
Çok şükür kurtulacağım. zoruma giden namus bekçisi olup da aslidna tam tersi bir şerefsiz çıkması.e ses duydun niye kalkip bakmadin ben olsam kesin kalkardim eminde olurdun skype hesabi benimde var 3 tanede olur 5 tanede olur yazismalar fln yoksa zaten ispatlayamazsin. Ha aldattiysa zaten bosaniyorsun Allah kurtarmis
Peki bana soylermisin iş adamı değil akrabalri ile görüşmek istese whatsaap üzerinden görüşür kiminle görüşme yapıyordu emniyet ne zaman Skype geçti.Skype hesabını insanlar aldatmak için kullanmaz ama siz bilirsiniz.
Ay aldatmış o zaman. Messengeri whatsappi falan bırakmış skype kullanmış yakalanmamak için. Siz araştırın dökün foyasini ortaya.Peki bana soylermisin iş adamı değil akrabalri ile görüşmek istese whatsaap üzerinden görüşür kiminle görüşme yapıyordu emniyet ne zaman Skype geçti.
Kusura bakma lutfen size cemkirmiyorum.ozur dilerim.Ay aldatmış o zaman. Messengeri whatsappi falan bırakmış skype kullanmış yakalanmamak için. Siz araştırın dökün foyasini ortaya.
Hanımefendi kocanızın sizi aldatıp aldatmadigini kanıtlamak için yorum yapmıyorum, düşüncemi söyledim. Bana cemkirmeyin, ben açmadım hesabı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?