- 25 Temmuz 2013
- 13.356
- 54.534
- 798
Bu tür şeyleri kurcalayıp kendinizi üzmeyin. Ne demişse demiş, ne yapmışsa yapmış, kurtulmaya bakın. Kendi hayatınıza odaklanin. Güzel bir hayat bekliyor sizi. Tertemiz bir sayfa, nasıl isterseniz öyle dolduracaksınız artık. Bırakın o düşünsün ne boklar yedim de kaybettim eşimi diye.Kusura bakma lutfen size cemkirmiyorum.ozur dilerim.
Haklısın sanırım sadece kendime yapıyorum. Uyuyamıyorum yiyemiyorum. Hayatıma odalanamiyorum. Zoruma giden oğlumuzun suçu yok kisirdi lafları inanın böyle bir pislikten kurtuldugum için seviniyorumBu tür şeyleri kurcalayıp kendinizi üzmeyin. Ne demişse demiş, ne yapmışsa yapmış, kurtulmaya bakın. Kendi hayatınıza odaklanin. Güzel bir hayat bekliyor sizi. Tertemiz bir sayfa, nasıl isterseniz öyle dolduracaksınız artık. Bırakın o düşünsün ne boklar yedim de kaybettim eşimi diye.
Oğulları bazı insani duyguların sahibi değilmiş belli ki. Kurtulmuşsunuz bence. Bu kafadaki insanlarla bir arada olmamanız sizin hayriniza. Kaldı ki çocuğunuz olmayacak olsun, kısırlık probleminiz olsun hadi, bunu dile getirmek ve bunun üstünden birini aşağılamak karakterini gösterir insanın. Alsınlar başlarına çalsınlar oğullarını. Kimsenin ahı yerde kalmaz. Ben buna inanırım.Benim yerime başkası olsa seni aldatirdi lafı kulaklarımdan çıkmıyor.
Bu ne demekYapmiycam büyük ihtimal biliyorsun ama yapamıyorsun.
Kusura bakmayın sinirle yaptığını biliyorsun büyük ihtimak ama hiç birşey yapamıyorsun demek istedimBu ne demek
İns erkek olsa bana bunu yapmazdı ya bide bana ben aslında senin tanıdığın gibi biri değilim demişti ah ah ne salakmisimNeyle çok övünürsen onunla sınanırsın
Bırak oğullarının erkekliğiyle övünsünler
Allah dolar ayaklarına elbet
Kanka şizofrensen söyle boşuna yorulmayalımMerhaba, çekişmeli boşanma aşamasındayım ve kocam yıllardır beni aldatiyormus. İnternet üzerinde birnis başvurusunda bulundum evden home ofis çalışmak için email üzerinden Skype hesabı açıp görüşme yapmam soylendi neyse bu görüşmeyi yaptım. Sonra aklıma birşey geldi oradaki aramaya eşimin adını soyadını yaDim bingo öyle Ahmet Mehmet değildir eşimin adi yani bulunduğu ilde tek bir isim ve soy isim. Bu adam beni burada defalarca aldatmış şimdi dava sürecinde bunu kanıtlamak istiyorum. Yapmiycam büyük ihtimal biliyorsun ama yapamıyorsun. O zamanlar evde bazen tek başına sesi gelirdi anlamazdım ne kadar salakmisim. Bu adam polis memuru iş mi arıyordu üç hesapla ??telefonunu asla göstermedi.telefon kayıtlarını mahmede isteymelimiyim. Şuan kendimi zor tutuyorum. Knedisine okkalı bir mesaj atmaktan su hayatta kendini en namuslu insan olarak söylerdi bu yaşadığım psikolojik şiddetin sebebi buymuş.
Fake hesapla ancak onunla konusursunuz iste.Mesaj kayıtlarına ulasamazsınız.Yüzüne vurdunuz diyelim sen busun diye.Diyecek ki bosanma asamasindayız sanane.Zaten her kosulda bosanma yoluna girmissiniz ne diye uğraşıyorsunuz birakin ne halt yaptıysa,yapacaksa yapsın.Paranoyaklastim belkide ama eminim ya cidden bir işle karistiryordu. Ve evet yeni bir lfake hesap açıp kendisini ekledim ve kabul etti. Sanırım mesaj kayıtlarına da ulasacagim
18 yaşındayken bi konu yüzünden sinir krizi geçirmiştim bi akrabamız da sırıtıp abartıyorsun demişti. Allah'a havale ettim yıllar sonra aynı durumu o yaşıyor şimdi ve benimde olduğum bi ortamda o konu için ağladı. O zaman anladım rabbim'e havale edip zamana bırakmanın önemini. Sende öyle yapİns erkek olsa bana bunu yapmazdı ya bide bana ben aslında senin tanıdığın gibi biri değilim demişti ah ah ne salakmisim
Yazdıklarınız gerçekse bu sözler aldatılmaktan daha kötü. Görücü usulü mü tanıştınız? Zihniyetini hiç mi anlamadınız? Skype'den aldatma bana gerçekçi gelmedi, telegram varken. Başka bir şey için kullanmıştır.Ben size şöyle anlatiyim kısır sin çocuğun olmuyor yok kilosun gibi söylerken sen dolayı bosaniyorum zaten çekişmeli dava açtım arkadaş mal kaçırma yaptı şuan davam var zaten
Psikolog yardımı alin . Zor seyler yasamissiniz eforunu kendi öz benliğine yatir bos ver kv kp eski kocanın ne dediğini ne yaptığını.Benim yerime başkası olsa seni aldatirdi lafı kulaklarımdan çıkmıyor.
Aman bu lafları söyleyen aldatsa ne aldatmasa ne basardım tekmeyi.Ben size şöyle anlatiyim kısır sin çocuğun olmuyor yok kilosun gibi söylerken sen dolayı bosaniyorum zaten çekişmeli dava açtım arkadaş mal kaçırma yaptı şuan davam var zaten
Ben de 4 senelik eski sevgilim tarafından skype den altıladığımı öğrenmiştim. Onun bilgisayarından onun hesabından görmüştüm bir sürü kişiyle yazıp buluştuğunu ve görüntülü buluştuğunu birbirlerine yolladıkları nude fotoğrafları. Yani hesaplara girebilsen keşke her şey çıkar ortaya zaten. Kimle kaç saat görüntülü görüştüğü bile yazıyorduMerhaba, çekişmeli boşanma aşamasındayım ve kocam yıllardır beni aldatiyormus. İnternet üzerinde birnis başvurusunda bulundum evden home ofis çalışmak için email üzerinden Skype hesabı açıp görüşme yapmam soylendi neyse bu görüşmeyi yaptım. Sonra aklıma birşey geldi oradaki aramaya eşimin adını soyadını yaDim bingo öyle Ahmet Mehmet değildir eşimin adi yani bulunduğu ilde tek bir isim ve soy isim. Bu adam beni burada defalarca aldatmış şimdi dava sürecinde bunu kanıtlamak istiyorum. Yapmiycam büyük ihtimal biliyorsun ama yapamıyorsun. O zamanlar evde bazen tek başına sesi gelirdi anlamazdım ne kadar salakmisim. Bu adam polis memuru iş mi arıyordu üç hesapla ??telefonunu asla göstermedi.telefon kayıtlarını mahmede isteymelimiyim. Şuan kendimi zor tutuyorum. Knedisine okkalı bir mesaj atmaktan su hayatta kendini en namuslu insan olarak söylerdi bu yaşadığım psikolojik şiddetin sebebi buymuş.
esim maillerden vs hic anlamaz ..ona kalsa her telefonda yeni mail yeni hesap acar ...her yeni hesap demek bu tur uygulamalar icin yeniden bir hesap demek boyle olmus olamaz miŞöyle ismi cok nadir bulunduğu yer küçük yer bildirimi yapılmış orda yani 3 hesapla polis memuru iş mi arıyordu orda aramiyorsa ne yapıyordu. Büyük ihtimal karı kızla konuşuyordu. Bu hesaplara neden ihtiyaç duydu sahte mail adresleri neden aldi
Sağlam bir avukat bulursan herşeyi avukat halleder, kendini yıpratma.Merhaba, çekişmeli boşanma aşamasındayım ve kocam yıllardır beni aldatiyormus. İnternet üzerinde birnis başvurusunda bulundum evden home ofis çalışmak için email üzerinden Skype hesabı açıp görüşme yapmam soylendi neyse bu görüşmeyi yaptım. Sonra aklıma birşey geldi oradaki aramaya eşimin adını soyadını yaDim bingo öyle Ahmet Mehmet değildir eşimin adi yani bulunduğu ilde tek bir isim ve soy isim. Bu adam beni burada defalarca aldatmış şimdi dava sürecinde bunu kanıtlamak istiyorum. Yapmiycam büyük ihtimal biliyorsun ama yapamıyorsun. O zamanlar evde bazen tek başına sesi gelirdi anlamazdım ne kadar salakmisim. Bu adam polis memuru iş mi arıyordu üç hesapla ??telefonunu asla göstermedi.telefon kayıtlarını mahmede isteymelimiyim. Şuan kendimi zor tutuyorum. Knedisine okkalı bir mesaj atmaktan su hayatta kendini en namuslu insan olarak söylerdi bu yaşadığım psikolojik şiddetin sebebi buymuş.
İi de aldattığına dair bir şey yok ki ortada adam skp açtı diye mi sizi aldatıyor yani?Mahkemede kanıtlamak umrumda değil bu insan ben çok namusluyum seni aldattım mi vs vs konuşan bir insan yani nasıl desem namus bekscisi sözde kafasını yerden kaldırmayan biriisi olarak gösterir kendisini ya o kadar eminim ki ben Uyurken bazen sesi gelirdi o kadar güveniyordum ki aklımın ucuna bile gelmezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?