Amma kurmussunuz kafanızdaŞöyle ismi cok nadir bulunduğu yer küçük yer bildirimi yapılmış orda yani 3 hesapla polis memuru iş mi arıyordu orda aramiyorsa ne yapıyordu. Büyük ihtimal karı kızla konuşuyordu. Bu hesaplara neden ihtiyaç duydu sahte mail adresleri neden aldi
Şöyle ismi cok nadir bulunduğu yer küçük yer bildirimi yapılmış orda yani 3 hesapla polis memuru iş mi arıyordu orda aramiyorsa ne yapıyordu. Büyük ihtimal karı kızla konuşuyordu. Bu hesaplara neden ihtiyaç duydu sahte mail adresleri neden aldi
Ayy korktum şu an benim de onun üzerinde mail adresim varMerhaba, çekişmeli boşanma aşamasındayım ve kocam yıllardır beni aldatiyormus. İnternet üzerinde birnis başvurusunda bulundum evden home ofis çalışmak için email üzerinden Skype hesabı açıp görüşme yapmam soylendi neyse bu görüşmeyi yaptım. Sonra aklıma birşey geldi oradaki aramaya eşimin adını soyadını yaDim bingo öyle Ahmet Mehmet değildir eşimin adi yani bulunduğu ilde tek bir isim ve soy isim. Bu adam beni burada defalarca aldatmış şimdi dava sürecinde bunu kanıtlamak istiyorum. Yapmiycam büyük ihtimal biliyorsun ama yapamıyorsun. O zamanlar evde bazen tek başına sesi gelirdi anlamazdım ne kadar salakmisim. Bu adam polis memuru iş mi arıyordu üç hesapla ??telefonunu asla göstermedi.telefon kayıtlarını mahmede isteymelimiyim. Şuan kendimi zor tutuyorum. Knedisine okkalı bir mesaj atmaktan su hayatta kendini en namuslu insan olarak söylerdi bu yaşadığım psikolojik şiddetin sebebi buymuş.
Lise mezunu falan mısınız? Bir yerde iş tecrübeniz de mi olmadı yahu? Hiç iş için kullanmadınız mı? Hiç skype gerektiren bir iş yapmadınız mı? Skype nasıl aldatma aracı olur? Kendinizi gazladıkça gazlamışsınız. 3 skype da bende var Çünkü şifremi unutup açamadığım için yenisini aldım. Eşiniz nadir isimli olsa bile kendi ismi ile açmış ki bulmuşsunuz. Nasıl fake oluyor o zaman? Profil resmine Kıvanç Tatlıtuğ mu koymuş. Hayretsiniz ya. Adamın ne şerefsizliği kaldı ne namussuzluğuPeki bana soylermisin iş adamı değil akrabalri ile görüşmek istese whatsaap üzerinden görüşür kiminle görüşme yapıyordu emniyet ne zaman Skype geçti.
bu laflari sana mi dedi esin heryeri namuslu olsa ne olur bununBen size şöyle anlatiyim kısır sin çocuğun olmuyor yok kilosun gibi söylerken sen dolayı bosaniyorum zaten çekişmeli dava açtım arkadaş mal kaçırma yaptı şuan davam var zaten
Ya of ne alaka ne alaka. Benim eşimde farklı isim soy isimle açıyor tüm hesaplarını maillerini genelde. Normalde her asker polis bir değil ama bizimki fazla takıntılı. Güvenlikli olan herşeyi tercih eder. Eve gelen kargolar benim adimadir. Faturalarimiz kira sozlesmemiz babamın adinadir. Bir yere gireceğiz benim adımla giriyoruz zaten bu adamlar kendilerini bir şekilde güvene almak zorundalar. Bizimki beline taktiği silahı kapatmak için iki beden fazla gömlek giyer. Bu iş kolay değil yani. Atmdr ensesine sıkılan arkasını döndüğü anda şehit edilen polisler oldu bu ülkede.ne yapsınlar kendilerini koruyacaklar. Eşinizin olayını skyp üstünden degerlendirdim sadece mail konusundan.bu sebebten boşa suçlamayın diye. Diğer konuları bilmemŞöyle ismi cok nadir bulunduğu yer küçük yer bildirimi yapılmış orda yani 3 hesapla polis memuru iş mi arıyordu orda aramiyorsa ne yapıyordu. Büyük ihtimal karı kızla konuşuyordu. Bu hesaplara neden ihtiyaç duydu sahte mail adresleri neden aldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?