Merhaba. Açıkçası forumu sık sık okuyan, ancak çok sık yazmayan biriyim. Fakat yazdıklarınız gerçekten dikkatimi çeken, son dönemde benim de aklımda olan şeyler. Öncelikle şunu demek istiyorum, asla düşüncelerinizde yalnız değilsiniz. Maalesef birçok kişi bundan şikayetçi. Örneğin ben de üniversite döneminde can ciğer dostum olan insanlarla aynı şehirde olmama rağmen kırk yılın başında görüşüyorum. Daha doğrusu kendilerinin aklına kırk yılın başında geliyorum. Aralarında evli ve nişanlı olanları tenzih ediyorum, ancak insan hiç mi dostum dediği kişiyi arayıp sormaz? Veya neden sadece mutsuz olunca arar?
Hal böyle olunca ben de geçtiğimiz günlerde böyle bir arkadaşıma açık açık söyledim. Böylesine yakınken, telefon denen bir alet varken, ''görüşemiyoruz'' denmez bence. Buna ''görüşmek istemiyorum'' denir. İletişim çağında görüşememek nedir yahu? Bu olsa olsa yalancılıktır. İşte bu nedenle bence siz de önceliklerinize dikkat edin ve sınırınızı çizin. Yoksa dost da olsa değeriniz bilinmiyor maalesef...