Henüz çoçuğum yok ama ben aynı durumda olsam sanırım çoçuklarımı meşgul edecek onları farklı şeylere yönelticek şeyler bulmaya çalışırdım
eğer fırsatınız ve imkanınız varsa çoçuklarınızın dışarı çıkış saatinde başka bir yere götürebilirsiniz yada bir kursa yada başka bir aktiviteye yazdırabilirsiniz
benim aklıma bunlar geldi.
ve bence de hiç hoş değil o yaştaki çoçukların öyle aile sorunlarını duyması.
Çocuklarınızı eşiniz uyarsa daha etkili olur bence, çocuk babadan daha çok çekinir. Hoş bir şey değil tabi bu söylediğim ama, o eve sürekli gitmeleri hiç hoş durmuyor.
Çocuklarınızı alın gezmeye götürün unuturlar orayı belki, veya siz de o bayanla tanışın, bir gün kahveye gitmeyi önerin, çocuklarınız bebekle oynar biraz, kalkar eve gidersiniz, en azından ne oluyor ne bitiyor öğrenirsiniz. Kadının dert anlatmaya ihtiyacı var anlaşılan, size anlatır belki, çocukların aklını karıştırmaz.
canım pc falan yokmu evde yeni oyunlar al, film falan indir netten oturup izlesinler
ya da daha cazip bi aktivite yarat illa parayla olmak zorunda değil, arkadaşlarını falan davet et eve
olmadı,
ne yalan söyliyim benim oğlum olsa ceza veririm, en sevdiği şey neyse ondan mahrumiyet şeklinde
hayır çocukların psikolojiisi bozulmasın diye senin psikolojin bozulcak
neler duyuyoruz okuyoruz, ne işleri var yani sürekli yabancı bi evde
Ya pc var canım ama eskisi kadar ilgilenmiyorlar, zaten öğleye kadar camiye gidiyorlar, oradan gelip doğru komşu ya birdaha da getir getirebilirsen, itiraz edince bana tepki gösteriyorlar.
canım cami çıkışında sen al bekle kapıda çıkar çıkmaz doğru eve
onların derdi oyun, kızın en sevdiği arkadaşıyla oğlanın ev sevdiği arkadaşını davet et
her gün olmasa bile haftada bi kaç kere davet etsen, yaşıtlarıyla yetişkin bi kadının arkadaşlığının farkını gayet güzel ayırt ederler
bilim çocuk dergisini al her ay 3,5 lira her ay farklı oyunlar çıkıyo içinden kartlar çıkıyo, oynasınlar beraber, tek çocuk olsa neyse diyeceğim, neden birbirleriyle oynamıyorlar ki
olmadı kadınla konuş eve alma benim çocukları eşim kızıyo falan de, gelmeyin istemiyorum sizi falan desin
valla zamane çocukları anne babayı parmağında oynatıyo ama bununda bi haddi hududu olmalı değil mi
ben anlayamadım sizin iki tane cocuğunuz var ve siz izin vermediginiz halde öylece kapıdan cıkıp gidiyolarmı bu cocuklar dokuz yaşında bide nasıl oluyor böyle bişey siz annesinizlütfen 9 yaşinda sizi dinlemiyor 19 yaşında ne olucak allah aşkına öyle büyük insan gibi kapıdan cıkıp gidiyolarmı yani ben ilk kez böyle şey duyuyorum anne oldugunuzu hatırlatın bence hemde bi an önce
söz konusu bayan devreye giriyo diyosun kapıdanmı alıyo cocukları cok ilginc bi durum eger sen gercekten cocuklar oraya gitmesin istiyosan ciddi ciddi oteriteni konuşturucaksın ben istsmessem benim cocuklarım hic biyere gidemez okadar
kadınla konuş konuş anlayana kadar napıyo bu kadın akşama kadar cocuklarla ya işi gücü yokmu hic tamam olur bazen bende kızımın arkadaşını cagırıyorum binde bir yarım saat dayanamıyorum valla bi şey demek istemiyorum ama cok garip bi durum kesinlikle bi gün sende git orayı bi gör benim burdan canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?