aslında dert değil ama..

nazlibikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
126
100
103
32
Kızlar ben çok iri olmamakla beraber halk dili ile boylu poslu bir kızım özel günler yaklaşırken çok fazla şişlik oluşuyor bende özellikle göğüslerimde ve cok rahatsız oluyorum bu durumdan normal şartlardada zaten göğüslerim vücuduma nazaran biraz büyük, böyle zamanlarda nerdeyse 1 hafta falan şişliklerden muzdarip oluyorum dışarı çıkasim bile gelmiyor. Bu işe çözüm var mı?

boylu poslu oldugunuzu niye belirtiniz ki ne alaka benım gibi 1 60 boy fakiri olanları çatlatmak için mi neyse özel günler de benimde gögüslerim geriliyor büyüyor acıyor yapcak bişey yok buna, sadece bitgi çayları iyi geliyor ödem şisliklere , yeşil çay vs. deneyin. rahatlatır.

aiy Estağfurullah iri kiyim bi tipim var ve bu durum beni coook rahatsız ediyor ondan didim vallahi

Göğüs toparlayıcı sütyenler var onlardan alıp bir dene istersen.

Ben sizi anladım aynı dert bende de var yeterince iriyim sanki daha da şişiyor gibi hissediyorum. Özel günlerden önce ödem atıcı çaylar içebilirsin, göğüsler için toparlayıcı güzel sütyenler var Kom'dan alıyorum ben hiç taşma vs. yapmıyor. Bu şekilde az hasarla atlatabilirsin.

hic sanmıyorum
boylu poslu cok severim

İşte öyle değil orası. Sanki kendimi normal standartların üstünde tabir i caizse yarma gibi hissediyorum topu kaçırınca. Mesela kilonuz olsada kısaysanız göze batmıyor ama ben kilo alınca dev anası gibi hissediyorum.

Ayyyy işte aynende böyle hissediyorum bende de çok beğenerek kullandığım çamaşırlar var ama bazen onlar bile kurtarmıyor bitki çayları kışın daha fazla tüketiyorum yazın pek içemedim

olmayan biri olsan anlardın,kıymetini bil ..
bu arada yasın boyun kilon kac :)

Resmen benim duygularım :) mesela benim yakın arkadaşım küçük boylu ama şişman öyle tatlı ki onun hamileliği bile tatlı olur ama ben hakikaten dev anası oluyorum her daim kiloya dikkat etmek gerekiyor

Bence gayet güzel :) ben mesela spor da yapamıyorum çok fazla, kilo alıyorum cok enteresan ama

Değil canım işte benim idealim 70kg lar bir de anlamıyorum mesela geçen sanırım yine burdaydı 18 kg verip 100 lerden 90 a inmiş bir kadının fotoları vardı incecik Acaba o kadar zayıfladı diye mi öyleydi ? Ben kendimi iyice dev anası gibi görmeye başladım. Sporu bir sene yaptım o zamanlar çok güzeldi herşey sonra saldım

Bu arada maydonoz ve her tür yeşilliği yemeyi adet haline getir. Bir kaç aya bu ödemler kalmayacak :)

En çokta hamile kalsam ne olacak korkusu var aslında kilo vermek gerçekten çok kolay yani hastalık olmadığı sürece birazcık boğazdan kesebilsek maydanoz suyu bende mucizeler yaşatıyor ama dün hiçbişey yoktu biranda sistim bide useniyorum maydanoz suyu kaynatmaya yemek ten daha çok fayda ediyor suyu da yaparsam tabi Yeşilçay icicem birazdan iyi gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…