- 8 Eylül 2014
- 126
- 100
- 103
- 32
- Konu Sahibi nazlibikiz
-
aiy Estağfurullah iri kiyim bi tipim var ve bu durum beni coook rahatsız ediyor ondan didim vallahiboylu poslu oldugunuzu niye belirtiniz ki ne alakabenım gibi 1 60 boy fakiri olanları çatlatmak için mi neyse özel günler de benimde gögüslerim geriliyor büyüyor acıyor yapcak bişey yok buna, sadece bitgi çayları iyi geliyor ödem şisliklere , yeşil çay vs. deneyin. rahatlatır.
Normalde Kullanıyorum onlardan baya kurtarici :) ama bu zamanlarda da cok hassas oldukları için fazla acıyorGöğüs toparlayıcı sütyenler var onlardan alıp bir dene istersen.
İşte oda bazen dez avantaj olabiliyor
hic sanmıyorum
boylu poslu cok severim
Ayyyy işte aynende böyle hissediyorum bende de çok beğenerek kullandığım çamaşırlar var ama bazen onlar bile kurtarmıyorBen sizi anladım aynı dert bende de var yeterince iriyim sanki daha da şişiyor gibi hissediyorum. Özel günlerden önce ödem atıcı çaylar içebilirsin, göğüsler için toparlayıcı güzel sütyenler var Kom'dan alıyorum ben hiç taşma vs. yapmıyor. Bu şekilde az hasarla atlatabilirsin.
İşte öyle değil orası. Sanki kendimi normal standartların üstünde tabir i caizse yarma gibi hissediyorum topu kaçırınca. Mesela kilonuz olsada kısaysanız göze batmıyor ama ben kilo alınca dev anası gibi hissediyorum.
Resmen benim duygularım :) mesela benim yakın arkadaşım küçük boylu ama şişman öyle tatlı ki onun hamileliği bile tatlı olur ama ben hakikaten dev anası oluyorumİşte öyle değil orası. Sanki kendimi normal standartların üstünde tabir i caizse yarma gibi hissediyorum topu kaçırınca. Mesela kilonuz olsada kısaysanız göze batmıyor ama ben kilo alınca dev anası gibi hissediyorum.
olmayan biri olsan anlardın,kıymetini bil ..
bu arada yasın boyun kilon kac :)
Bence gayet güzel :) ben mesela spor da yapamıyorum çok fazla, kilo alıyorumYaş 35 boy 1.76 kilo 85
Bence gayet güzel :) ben mesela spor da yapamıyorum çok fazla, kilo alıyorumcok enteresan ama
Yaş 35 boy 1.76 kilo 85
En çokta hamile kalsam ne olacak korkusu var
Değil canım işte benim idealim 70kg larbir de anlamıyorum mesela geçen sanırım yine burdaydı 18 kg verip 100 lerden 90 a inmiş bir kadının fotoları vardı incecik Acaba o kadar zayıfladı diye mi öyleydi ? Ben kendimi iyice dev anası gibi görmeye başladım. Sporu bir sene yaptım o zamanlar çok güzeldi herşey sonra saldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?