- 8 Eylül 2014
- 126
- 100
- 103
- 32
- Konu Sahibi nazlibikiz
-
gayet selvi gibisin , dert ettiğin şeye bak
zor işler
Ay inşallah kışın daha azimli oluyorum da yaz aylarında baya bi bıkkınlık geliyor böyle çok teşekkür ederim vallaValla değil önce bunu kafandan at zor dersen olmaz. Zaten bir kaç gün dikkat edince moralin düzelecek hırs gelecek
Ben de iri yarı bir insanım ama göğüslerimin şişmesini hiç dert etmiyorum valla
Büyüsün çocuklar
Kiz benim goguslerim küçük boyumda kısa sendeki derde bak yarisini bana ver boyun odeselim sen mutlu ben mutluKızlar ben çok iri olmamakla beraber halk dili ile boylu poslu bir kızımözel günler yaklaşırken çok fazla şişlik oluşuyor bende özellikle göğüslerimde ve cok rahatsız oluyorum bu durumdan normal şartlardada zaten göğüslerim vücuduma nazaran biraz büyük, böyle zamanlarda nerdeyse 1 hafta falan şişliklerden muzdarip oluyorum dışarı çıkasim bile gelmiyor. Bu işe çözüm var mı?
Ayy moral olduÇok teşekkürler.
1.67 boy kilo 74
benden iyisin rica ederim
1.67 de gayet makul bir boy :) ikimizin de bir 8-9 kg vermesi lazım o zaman pamuk eller diyete
Seve seve veririm vallaKiz benim goguslerim küçük boyumda kısa sendeki derde bak yarisini bana ver boyun odeselim sen mutlu ben mutlu
Ay çok güldümBen de iri yarı bir insanım ama göğüslerimin şişmesini hiç dert etmiyorum valla
Büyüsün çocuklar
Bendr seve alirim komplex yapmistim bendeSeve seve veririm valla
Ya benim geç büyüdü. Tamam yıllardır büyük artık ama hala bir "hanım hanım onlar benim yavrularım" modum varYa insaf daha ne kadar büyüsün bebişler
Hahahah bu çok güzel işte aslında şükür etmek lazım ama böyle günlerde insanın kendine tahammülü olmuyor vallaYa benim geç büyüdü. Tamam yıllardır büyük artık ama hala bir "hanım hanım onlar benim yavrularım" modum var
Hala arada "anne o kadar de büyük değiller ya abartmayın" diyorum, "insaf kızım gözüne dursun" diyor annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?