• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aslında dert değil ama..

Kızlar ben çok iri olmamakla beraber halk dili ile boylu poslu bir kızım:110: özel günler yaklaşırken çok fazla şişlik oluşuyor bende özellikle göğüslerimde ve cok rahatsız oluyorum bu durumdan :KK43: normal şartlardada zaten göğüslerim vücuduma nazaran biraz büyük, böyle zamanlarda nerdeyse 1 hafta falan şişliklerden muzdarip oluyorum dışarı çıkasim bile gelmiyor. Bu işe çözüm var mı? :KK51:
Kiz benim goguslerim küçük boyumda kısa sendeki derde bak yarisini bana ver boyun odeselim sen mutlu ben mutlu

Ya insaf daha ne kadar büyüsün bebişler :KK53:
Ya benim geç büyüdü. Tamam yıllardır büyük artık ama hala bir "hanım hanım onlar benim yavrularım" modum var:KK53:

Hala arada "anne o kadar de büyük değiller ya abartmayın" diyorum, "insaf kızım gözüne dursun" diyor annem:KK53:

Ya benim geç büyüdü. Tamam yıllardır büyük artık ama hala bir "hanım hanım onlar benim yavrularım" modum var:KK53:

Hala arada "anne o kadar de büyük değiller ya abartmayın" diyorum, "insaf kızım gözüne dursun" diyor annem:KK53:
Hahahah bu çok güzel işte aslında şükür etmek lazım ama böyle günlerde insanın kendine tahammülü olmuyor valla :KK6:

Back
X