aslında dert değil ama..

Kızlar ben çok iri olmamakla beraber halk dili ile boylu poslu bir kızım:110: özel günler yaklaşırken çok fazla şişlik oluşuyor bende özellikle göğüslerimde ve cok rahatsız oluyorum bu durumdan :KK43: normal şartlardada zaten göğüslerim vücuduma nazaran biraz büyük, böyle zamanlarda nerdeyse 1 hafta falan şişliklerden muzdarip oluyorum dışarı çıkasim bile gelmiyor. Bu işe çözüm var mı? :KK51:
Kiz benim goguslerim küçük boyumda kısa sendeki derde bak yarisini bana ver boyun odeselim sen mutlu ben mutlu

Ya insaf daha ne kadar büyüsün bebişler :KK53:
Ya benim geç büyüdü. Tamam yıllardır büyük artık ama hala bir "hanım hanım onlar benim yavrularım" modum var:KK53:

Hala arada "anne o kadar de büyük değiller ya abartmayın" diyorum, "insaf kızım gözüne dursun" diyor annem:KK53:

Ya benim geç büyüdü. Tamam yıllardır büyük artık ama hala bir "hanım hanım onlar benim yavrularım" modum var:KK53:

Hala arada "anne o kadar de büyük değiller ya abartmayın" diyorum, "insaf kızım gözüne dursun" diyor annem:KK53:
Hahahah bu çok güzel işte aslında şükür etmek lazım ama böyle günlerde insanın kendine tahammülü olmuyor valla :KK6:

Back
X