Canım o kadar çok acıyor ki. Siz ablalarım bana olmaz dediniz yürümez dediniz herşeyi dediniz de ben dinlemedim seni. 6 senelik ilişkim bitti. Canımdan can koptu sanki. 1 ay benim peşimde koşarken bana seni seviyorum derken o 1 ayın 12. gününde bir başkasıyla çıkmaya başlamış. Buna rağmen benim peşimde koşmaya devam etti. 1 ayın sonunda 14 Aralıkta bana bitti dedi tamamen çıkardı beni hayatından. Yapamadım 52 saat yemek yiyemedim ağladım sadece. Annesini yengemleri araya soktum ama istemedi artık beni. Onu sadece kıskandığım için bunaldığını bunun için bitirdiğini söyledi. Son kez görüşüp konuşmayı kabul etti benimle. Evlerine gittim ayakta durucak halim yoktu perperişandım ağladım yalvardım ona bir damla göz yaşıma kıyamayan insan gitmiş ruhsuz biri gelmişti onun yerine. Sarıldım ona sarılmadı bitti dedi kafamı dinlemek istiyorum 1 hafta 1 ay belki de 1.5 ay dedi. Korkuyorum bu sürede ona bağlanırsan dedim. Sonuç ne oldu aradan neredeyse 1 ay geçti hala o kızla beraber ona seni seviyorum hep söylemek istiyorum diyor içim kımıl kımıl diyor. Değmeyen bir insan için canım o kadar çok acıyor ki. Dönmesini bekliyorum hala çok seviyorum. Biliyorum dönmeyecek kızla fotoğraflarını instagrama koyduğunda ah ettim ona whatsapptan yazarak. Bütün bedduaları ettim hakkımı helal etmedim. Ne yaptı biliyormusunuz o da bana hakkını helal etmedi ben sanki ona yanlış bir şey yapmışım gibi. Bunların olmasına rağmen içimdeki umut tükenmedi hala dönmesini bekliyorum hala bana dönmesini istiyorum benden başkasıyla mutlu olamasın istiyorum. Canım gerçekten çok acıyor nefes alamıyorum.