Aslında gerçekle yüz yüzeyim...

Sıkılır mı gerçekten de? Peki ya ona seviyorum ediyorum demesi ne? Yüzümü güldüren senin yorumun oldu. :KK48: Onu düşünmeden bir günüm geçmiyor k[/QUOTE]

aman ne aşkı ne sevmesi..böyleleri her önüne gelene aşk sözcükleri söylerler..papağan misali..inanma ..ama peşinide bırak artık sen hasta olacaksın yavrum değmez..neyini seviyorsun..çapkınlığını mı?:KK59:

Başka birini hemen nasıl bulmuş bu kadar kısa sürede,benimde 5 yıllık ilişkim var yerine koydum kendimi,beter olsun inşallah o kıza her baktığında seni hatırlasın inşallah.

Diğer kıza mı üzüldünüz? Bence üzülmenizi gerektirecek birşey yok ortada aksine kıza daha çok kızmanız gerekir. Yaşadıklarımızı bildiği halde onunla çıkarken bana yalvardığını bildiği halde onunla çıkmaya devam ediyor bir de bana diyor ki "O tarihten sonra bana el uzattı." oldu canım. Bu da yetmiyor silmediğim bazı resimleri kalmış çocuğun o resimleri silersen sevinirim diyor. Hergün benim facebook hesabımı kontrol ediyor bir de yanlışlıkla ekliyor. Ben bunu facebook'uma yazdığımda çocuğun kuzeniyle zavallı diye yorumlaşıyoruz gidiyor çocuğun facesinden kızı siliyor. Sizce üzülmeniz gerekiyormuymuş kıza?

aferin sana ...:KK9: bu kadar ağlayıp sızlayıp peşinden koşarak çocuğun egosunu tavan yaptırdığın yetmemiş ... bir de kızın egosu tavan yapmış ... kız çocuğu elinden aldığı için sanırım kendini şu an dünyanın zirvesinde zannediyor ... o_O

resimde silmek istemiyorsan kız sana bir daha mesaj attığında o resim bizim geçmişimiz geçmişi kimse silemez ... madem rahatsızsın geçmişinden ne diye onunlasın de olur mu ki çocuğun ilk sevgilisi olmadığını bir zahmet anlasın ... :KK12:

Diğer kıza mı üzüldünüz? Bence üzülmenizi gerektirecek birşey yok ortada aksine kıza daha çok kızmanız gerekir. Yaşadıklarımızı bildiği halde onunla çıkarken bana yalvardığını bildiği halde onunla çıkmaya devam ediyor bir de bana diyor ki "O tarihten sonra bana el uzattı." oldu canım. Bu da yetmiyor silmediğim bazı resimleri kalmış çocuğun o resimleri silersen sevinirim diyor. Hergün benim facebook hesabımı kontrol ediyor bir de yanlışlıkla ekliyor. Ben bunu facebook'uma yazdığımda çocuğun kuzeniyle zavallı diye yorumlaşıyoruz gidiyor çocuğun facesinden kızı siliyor. Sizce üzülmeniz gerekiyormuymuş kıza?
o zaman özür dilerim ben sadece burdaki ilk mesajınızı okudum.üzüldüm sizin için ama sizce kız tek başına çıkmaya devam edebilir mi? burda eski erkek arkadaşınızı çok güvenilmez buldum. siz bence böyle bitmesinin verdiği hayal kırıklığını hala sevgi olarak düşünüyorsunuz. insanlar çünkü hayal kırıklıklarını unutamazlar. yoksa böyle bir durumu size yaşatan bir karekteri sevmezdiniz. inşallah en kısa zamanda hakkınızda mutlu olacağınız olur .

aferin sana ...:KK9: bu kadar ağlayıp sızlayıp peşinden koşarak çocuğun egosunu tavan yaptırdığın yetmemiş ... bir de kızın egosu tavan yapmış ... kız çocuğu elinden aldığı için sanırım kendini şu an dünyanın zirvesinde zannediyor ... o_O

resimde silmek istemiyorsan kız sana bir daha mesaj attığında o resim bizim geçmişimiz geçmişi kimse silemez ... madem rahatsızsın geçmişinden ne diye onunlasın de olur mu ki çocuğun ilk sevgilisi olmadığını bir zahmet anlasın ... :KK12:
Tamam çocuğun egosunu tavan yaptığımı kabul ediyorum fakat kızın egosunu tavan yaptırıcak birşey yapmadım. Çocuğun bütün resimlerini sildim hesabımdan farketmediğim bir albümdeki resimleri kalmış o kadar. Onları da daha sonrasında kaldırdım ve engeli bastım böyle mi egosunu tavan yaptığımı düşünüyorsun? Tamam engellemeden önce eski kayınvalidemle muhabbet ettim onu yazdım görmesi için ama bu da egosunu tavan yapmasını gerektirmez bence ki o benim hesabıma hergün bakarken ben onun hesabına 1 kere bile bakmadım. Onun elinden de kayıp gider de inşallah zirvede mi görüyormuş kendisini yoksa başka bir yerde mi görsün. Son sözünü tuttum valla ilk sevgilisi olmadığını bir geçmişi olduğunu ve sildim dese de yaşanmış olduğunu anlasın. :KK12::KK9:

Ben de nisanlimdan ayrildim ayrilir ayrilmaz kadin pesinde kosmaya basladi pis pis kadinlari takip eymeye basladi degmiyr guzelim sen uzuluyrsun onjn umru degil yapma etme erkekler boyle iste biz bayanlar nasil baskasi olacak olamaz gozuyle bakarken onlar coktan yenilerini yapiyor hic DEGMEZZZZZXXX

Back
X