• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aslında hepimizin ortak sorunu hadi eklemek isteyen varsa buraya ..............

caldion78

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
1.035
10
158
İstanbul
sitede bir çok olaylara şahit oluyoruz bunun asıl sebebi yalnış eş seciminden aile uyşmazlığı kültürel fark ve farklı dili konuşmadan kaynaklanıyor..... birkaç tane aklıma gelen bir eş adayında olmazsa olmazları aşagıda ben yazdım eklemek isteyenler yorum olarak kendileride yazabilirler .... umarım bekar arkadaşlarda buna dikkat eder bilgi sahibi olur bizlrn yaşadığı bu sıkıntıları yaşamazlar ...

öncelikle dikkat edilmesi gereken hususlar
işi var mı ne kadar maaş alıyor ?
şuan çalıştığı iş yerinde ne kadar süredir çalışıyor ?
evi var mı ? eğer yoksa ii bir maaş alması yeterli
arkadaş çevresi nasıl
arkadaş çevresi arasında seviliyor mu ?
yalan konuşur mu
argo cümleler kullanıyor mu
kibar mı
aile bağları nasıl ?
sana ne kadar değer veriyor
kendi kararlarını kendi almayı biliyor mu yoksa yönlendirilebilir durumda mı
ne kadar net konusuyor
bu adamdan sana ii bir koca olur mu
ileride çocuklarınızın ve evin gecimini sağlayacak maddi imkanları var mı yada sağlayabilir mi
bu son yazdığım sayet yoksa diğerlerini es gecin zaten olmazsa olmazlardan biri bu son yazdığım sıktır .....bugün bi konu açtı arkadasın biri eşim ayrı eve cıkmak için kendine güvenmiyor die ... işte böle adamlar ömür boyu bekar bırakılmalı ....afedersnz o arkadası tenzih ederek söylüyorum ....benmde cevremde bu tür tanıgım kişiler var
bu tür adamlart evlenmek istemeyi biliyor ....
birlikte olmayı biliyor ...
çocuk yapmayıda biliyor ....
ama gel gelelim ayrı eve çıkmak için kendine güvenmiyor ... yani bu hayata zevk için gelmiş ...zevk için gidiyor .. eşi yalnız kalmak istemiş ayrı ev istemiş hep tırı vırı 3 günde bir olan 5 dklık zevk için anasının evinden ayrılmaya ne gerek var deil mi şimdi o kadar masraf o kadar dert .....diye düşünen erkeklere ananızın eteginin altından hiç çıkmayın die bağırasım geliyor :47::47::47::47::47::47::47::47:

Bu devirde aynı evde yaşamak kaldı mı ? Ayrı eve çıkmadan evlenenen kızlara şaşıyorum.

Bu devirde aynı evde yaşamak kaldı mı ? Ayrı eve çıkmadan evlenenen kızlara şaşıyorum.

kalmaz mı bacım benm kız kardeşim ikna edemedm yeni sözlendi ben olmaz desemde ... karışmayın siz dio yanaklarından öpüyo şap şap kaynanasının ...... 3 katlı binaları var üst katı döşeyecekler yeme içme bir olacak mış .... bunuda benm bacım istemiş ...

:)) Yaşı küçük sanırım.Aklı havadadır şimdi onun.Yarın öbür gün çok sıkılacak,umarım yanılırız. :))

kendine güvenen bir erkek zaten bu özelliklerin birçoğuna sahiptir.bir de insanları seven sevgi dolu bir insan olması o kadar önemli ki.böyleleri herşeye daha olumlu bakıyor ve daha geçimli insanlar oluyor.bir de maddiyatı çok vurgulamışsın.tabiki çok önemli.maddi sıkıntılar evlilikte birçok huzursuzluğun sebebi.ama sadece durumu iyi olup saydığın birçok özelliğe sahip olmayan biriyle mutlu bir evlilik olmuyor ne yazıkki.saygılı,kendine güvenen,vicdanlı ve dürüst olması en önemli kriterler bence

düşüncelerine önem vermesi de önemli

sürekli kısıtlama çabası , değiştirme çabası olmamalı

konuşabilmeyi beceriomu bence bu da çok önemli konuşmak istiosun karşında adam yok duvara mı konuşuosun kime konuşuosun belli diil ;))

Nasipten öte köy yokmuş ... İyi diye evleniyorsun ama anlaşamadıktan sonra neye yarar? Nasippppp....

valla tabi herşey nassip ama insan nasibinide kendi yaratırmış derler.... nişanlılık sureci birbirlerini tanıma surecidir bence en az 2 yıl uzatılmalı ... suan günümüzde adı nişan olsun die bi söz bi nişan 1 ay sonrada düğün .. nerde kaldı bunun tanıma süreci kavun deilki koklayıp bakasın ne cıkarsa bahtımıza hesabı tamamen hayatlarımız üzerine şans oyunu oynuyoruz

Son düzenleme:
kendine güvenen bir erkek zaten bu özelliklerin birçoğuna sahiptir.bir de insanları seven sevgi dolu bir insan olması o kadar önemli ki.böyleleri herşeye daha olumlu bakıyor ve daha geçimli insanlar oluyor.bir de maddiyatı çok vurgulamışsın.tabiki çok önemli.maddi sıkıntılar evlilikte birçok huzursuzluğun sebebi.ama sadece durumu iyi olup saydığın birçok özelliğe sahip olmayan biriyle mutlu bir evlilik olmuyor ne yazıkki.saygılı,kendine güvenen,vicdanlı ve dürüst olması en önemli kriterler bence

diğer konudan etkilenipte maddiyatın üzerine çok durdum heralde .. tabiki saydıklarınız çok önemli benm eksiklerimi tamamlarsanız memnun olurum

valla tabi herşey nassip ama insan nasibinide kendi yaratırmış derler.... nişanlılık sureci birbirlerini tanıma surecidir bence en az 2 yıl uzatılmalı ... suan günümüzde adı nişan olsun die bi söz bi nişan 1 ay sonrada düğün .. nerde kaldı bunun tanıma süreci kavun deilki koklayıp bakasın ne cıkarsa bahtımıza hesabı tamamen hayatlarımız üzerine şans oyunu oynuyoruz

6 senedir çıkıyoruz 2 senedir nişanlıyız evlilikte 2 ayımız çok değişti ayrılıyoruz diyen birçok insan neden var o zaman??

6 senedir çıkıyoruz 2 senedir nişanlıyız evlilikte 2 ayımız çok değişti ayrılıyoruz diyen birçok insan neden var o zaman??

nişanlılık dönemine aileler de dahil olduğu için bu sefer kültürel çatışma yaşanıyor bide tabi aileler arası iddialaşma başlıyor buda ilişkinin boyutunu değiştiriyor ..... aşk yok olup gercekler yani mutlaka ya kültürel ya sosyal yada maddi manevi bi farkın olduğunu ve bu açığa çıktığı için ayrılıklar yada ayrılma aşamasına gelenler olabiliyor ..tabi burda ayrılanları şanslı buluyorum kendi adıma

nişanlılık dönemine aileler de dahil olduğu için bu sefer kültürel çatışma yaşanıyor bide tabi aileler arası iddialaşma başlıyor buda ilişkinin boyutunu değiştiriyor ..... aşk yok olup gercekler yani mutlaka ya kültürel ya sosyal yada maddi manevi bi farkın olduğunu ve bu açığa çıktığı için ayrılıklar yada ayrılma aşamasına gelenler olabiliyor ..tabi burda ayrılanları şanslı buluyorum kendi adıma

aynı dili konuşuyoruz yani aslında sadece sizin şans dediğinize ben nasip diyorum..

bu adamdan iyi bir baba olur mu? bence bu da çok önemli.

bir bu bir de hayvansever olması temel kriterdi benim için.
konuşabiliyor muyuz, eğlenebiliyor muyuz, tartışabiliyor muyuz bunu ölçtüm.
hasta olsa/olsam bakabilir miyiz birbirimize diye düşündüm. tiksinirim desem evlenmezdim.
en son işi/evi/parası kaldı, hiç dikkat etmedim. oradan göçtük biz ama sağlığımız, huzurumuz olsun da.

ahhh tam tersi keşke 2 ayda evlenseydim ben. nişanlılık bizim için çok zordu, 11 ay bekledik, dershane kapansın da evlenelim diye. aileler, onun annesi, benim ananem, delireyazdım!:47:

Son düzenleme:
Back
X