- 21 Eylül 2017
- 2.812
- 6.987
- 158
- Konu Sahibi Pamuksekerim12
-
Neşet baba olacağını sanmıyorum.Ver alttan Neşet babayı.
Mühür gözlüm seni elden. Sakınırım kıskanırım. Uçan kuştan esen yelden. Sakınırım kıskanırım
Kimsenin tipiyle dalga gecmiyorum tavrina tavrim.dalga da gecmek degil.kadin durduk yerde gecenin bir vakti mesaj atmaz.adamla bir dialogu olmasa.ama adam pür-ü pak.olan yine hem ese hem o kadina oldu.ben bunu cok hazmedemiyorumArkadaşlar konu sahibinin resime hoş olmayan yorumlar yapmışsınız, isteyen istediği resmi koyar. Siz de kimsenin tipi ile dalga geçemezsiniz.
Mune abla buraya bakar mısın burası çok çirkinleşmiş.
Diyelim ki konu fake. O zaman siz orda şikayet et var oraya tıklayacaksınız. Buraya konu sahte yazmak, konu sahibi ile alay etmek eğlenmek yasak. Ben sizi bilgilendirmek için yazıyorum, lütfen benimle polemiğe girmeyin. Kurallara riayet edin. Ayrıca tek siz değilsiniz biraz okursanız göreceksiniz.Kimsenin tipiyle dalga gecmiyorum tavrina tavrim.dalga da gecmek degil.kadin durduk yerde gecenin bir vakti mesaj atmaz.adamla bir dialogu olmasa.ama adam pür-ü pak.olan yine hem ese hem o kadina oldu.ben bunu cok hazmedemiyorum
Ben konu sahte demedim dalga da gecmedim.alinti yapmissiniz diye cevap verdimDiyelim ki konu fake. O zaman siz orda şikayet et var oraya tıklayacaksınız. Buraya konu sahte yazmak, konu sahibi ile alay etmek eğlenmek yasak. Ben sizi bilgilendirmek için yazıyorum, lütfen benimle polemiğe girmeyin. Kurallara riayet edin. Ayrıca tek siz değilsiniz biraz okursanız göreceksiniz.
Kimsenin hayatına müdahale etme hakkımız yok, olan kızcağıza da olmuş olsa kimseye burda kırıcı yorum yapamazsınız. Ben de sizin gibi düşünüyorum ama konu sahibinin kendi hayatı. Sindiremedigimiz için hiç tanımadığımız eşine yorum yapma hakkı kazanmiyoruz
Yoo alıntı yapmadım kontrol edebilirsinizBen konu sahte demedim dalga da gecmedim.alinti yapmissiniz diye cevap verdim
Diyelim ki konu fake. O zaman siz orda şikayet et var oraya tıklayacaksınız. Buraya konu sahte yazmak, konu sahibi ile alay etmek eğlenmek yasak. Ben sizi bilgilendirmek için yazıyorum, lütfen benimle polemiğe girmeyin. Kurallara riayet edin. Ayrıca tek siz değilsiniz biraz okursanız göreceksiniz.
Kimsenin hayatına müdahale etme hakkımız yok, olan kızcağıza da olmuş olsa kimseye burda kırıcı yorum yapamazsınız. Ben de sizin gibi düşünüyorum ama konu sahibinin kendi hayatı. Sindiremedigimiz için hiç tanımadığımız eşine yorum yapma hakkı kazanmiyoruz
Konu sahibinin 6 aylık bebeği var daha lohusa sayılır, psikolojisi ne durumda bilemiyoruz, kocası da pek iyi biri gibi değil. O da eşini affedip kızı uzaklaştırmakta bulmuş çareyi. Sizin doğrularınızı uygulamıyor diye taşlayalım mi? Kocan bu muymuş diyerek incitelim, kendine mi getirelim?Benden mi bahsettiniz? Bahsettiğiniz üye bensem eger, ben alışigim mune hanimin mesaj kutuma düşen bildirimlerine. Goremeyince, özlüyorum.
Ama sizler gibi çok doğrucu, her konuda çıkıntılık yapan arkadaşları hiç ozlemiyorum. Ağız tadıyla yorum yaptirmiyorsunuz insana. Ben iki üç gün gitsem ne olacak yani, konu sahibinin kocası yakışıklı mı olacak :)
Buna doğrucu davut denmez boş yere duyar kasmak denir. Tüm üyeler yanlış düşünüyor bir tek siz mi doğru düşünüyorsunuz?Hiç bir faydası olmayacak yorumlara karşı evet doğrucu davutum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?