Asmadim da kesmedim de 😁

Kız muhtemelen yok öyle bisey:)
İlk konusunda linç yedi,element uyduruyor canikosu 2 dir:)

Profil fotoğrafınıza bakarak diyebilirim ki siz eşinizden baskın bir karakterdesiniz, biraz eziklik yaşıyor.
Durumun değişmesi iyi fakat dediğiniz gibi takip etmeye devam etmelisiniz.
Kızın da konuşma uslubundan biraz garip biri olduğu anlaşılıyor.
İnşallah bundan sonra rahat edersınız.

Profil fotoğrafı neden? Neden böyle kötü bir olaya, böyle bir askitosu kociskosu fotoğrafı. Kusura bakmayin, kötü bir niyetle söylemiyorum ama böyle bir kocam olsa (fiziksel olarak bahsediyorum içini bilmem) salarim ortaya, ne yaparsa yapsın. Adamın tipi mafya gibi, zerre çekicilik, onu birak güven veren bir tipi yok. (taslayanlar taşlasin, banlayanlar banlasin) Çok ilginç. İnsan bazen neden diyor kendi kendine. Bu adami deli divane kıskanan bir kadın var gerçek hayatta. Varoluşsal sancılar yaşıyorum, bağışlayin beni.

hay yaşayın, aklın yolu bir.

Kaaledir o kaide olsa yerinde duramazsın
Kaale de değil doğrusu. Doğrusu kale almak. Tdk bu şekilde kabul ediyor. A harfi uzatılarak okunduğu için insanlar doğal olarak kaale şeklinde olduğunu düşünüyor.

Kale almak şeklinde yazımı bana çiğ geliyor gerçi a harfini şapkalı yapmak gerek diye düşünüyorum çünkü kale kelimesindeki gibi kısa a şeklinde okumuyoruz.

hay yaşayın, aklın yolu bir.

Ayrıca konu sahibinin de, herkesin kocasini elinden almaya çalıştığını zanneden, kendi kendine hezeyanlar yasayan, baskın, sıkıcı, kötü kalpli ve buldumcuk bir tip olduğunu düşünüyorum.

Ne gerek var böyle şeylere eşin çıkarsaydı isten. Sen niye oturuyorsun orda ben muhatap olamayacağım diyorsun birde. Aslında muhatap olmak için baştan yerini almışsın. Adamın telefonunun sabahtan akşama sende ne işi var bu nasıl bir ilişki böyle. Ne kadar boğucu. Birde fotoğraf koymuşsun şimdi bakın kocam çok yakışıklı mı diyorsun. Üzgünüm canım ama maalesef değil!

Valla tipine cirkin demedim ben. Sahsim adina yaziyorum yani Sadece oyle bir anlatmisti ki yani ben hakkaten bi kivancimsi, kenanimsi, cagatayimsi birsey bekledim. Ondan elestirdim abiyi Yoksa banane yani. Gonul kimi severse guzel odur sonucta
Ay yok size değil sözüm. Bazıları bildiğin alay etmiş ve kucumsemis. Bu kadar şekilci olmak hoş değil.

Diğer konulara da baktım bayağı beycisin konu sahibi(hanımcının karşılığı) bu konu için demiyorum ama genel olarak bunu düzeltmelisin bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…