- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi Pamuksekerim12
-
Profil resimleriAvatar ne?
Teşekkür ederim.Profil resimleri
Kız muhtemelen yok öyle bisey:)Uzaylı istilasından kurtuluş günü'ne çok güldüm.
Siz çok yaşayın inşallah.
Bayram öncesi işinden olmak istemeyen edebiyle çalışır,eli işte,gözü oynaşta olmaz.
Yıllardır çalıştığım okullarda amirlerim hep erkekti,
hiç birine sahurda 'uyandın mı?'
Diye garip ve senli-benli bir mesaj yazmadım.
Sahuru bırakın,iş ve hastalık dışında da,
evli veya bekar hiç bir erkek mesai arkadaşıma
da mesaj göndermedim.
Allah izandan,edepten uzak etmesin beni.
Profil fotoğrafı neden? Neden böyle kötü bir olaya, böyle bir askitosu kociskosu fotoğrafı. Kusura bakmayin, kötü bir niyetle söylemiyorum ama böyle bir kocam olsa (fiziksel olarak bahsediyorum içini bilmem) salarim ortaya, ne yaparsa yapsın. Adamın tipi mafya gibi, zerre çekicilik, onu birak güven veren bir tipi yok. (taslayanlar taşlasin, banlayanlar banlasin) Çok ilginç. İnsan bazen neden diyor kendi kendine. Bu adami deli divane kıskanan bir kadın var gerçek hayatta. Varoluşsal sancılar yaşıyorum, bağışlayin beni.
Kaale de değil doğrusu. Doğrusu kale almak. Tdk bu şekilde kabul ediyor. A harfi uzatılarak okunduğu için insanlar doğal olarak kaale şeklinde olduğunu düşünüyor.Kaaledir o kaide olsa yerinde duramazsın
hay yaşayın, aklın yolu bir.
Ay yok size değil sözüm. Bazıları bildiğin alay etmiş ve kucumsemis. Bu kadar şekilci olmak hoş değil.Valla tipine cirkin demedim ben. Sahsim adina yaziyorum yaniSadece oyle bir anlatmisti ki yani ben hakkaten bi kivancimsi, kenanimsi, cagatayimsi birsey bekledim. Ondan elestirdim abiyi Yoksa banane yani. Gonul kimi severse guzel odur sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?