Asmadim da kesmedim de 😁

Kızlar dün geceki konuyu hepiniz merak etmişsiniz hepinizin görmesi icn konu açıyorum. Bazı arkadaşlar yine saçma şeyler yazmış fakat onları kaideye bile almiyorum. Neyse sabah gittim kız yoktu servise çıkmıştı eşimin odasına geçtim kız gelince odasına çağırttı işine son verildi dedi çıkışını yapsınlar akşam dedi. Kız neden diye falan sordu bende artık kendimi tutamadım senin saçmalığın yüzünden emeklice evinde otursaydın bunlar başına gelmezdi en başta olması gereken şimdi oldu dedim. Kız bir sinirlendi ben senin kocana mi yürüyorum sanki ben namussuz muyum ben o.... muyum dedi hiç cevap vermedim sen bana iftira atıyorsun senk mahkemeye vericem dedi benim namusuna laf ediyorsun dedi açıkçası böyle ank bir patlama bana çok saçma geldi ve çok yapmacik. Eşimde kalktı nereye gidiyorsan git mahkemeye de ver dedi sonra eşim abisini arayip çağırdı konuyu onada anlattık oda kıza baya sert cıktı yanimda her neyse çıkışı verildi. Cikarkende mahkemede görüşürüz dedi bana hakaret ettin namusuna dil uzattın dedi. Bende dedim yalan mı hangi mahkemeye veriyorsan ver eşimin telefonun da ispatlarım var dedim kapıyı çekip gitti. Eşimin de numarasını degistirdik kızda gitti ama yine eşimi uzun bir takibe almayı düşünüyorum
Yalnız kocanda pak tertemiz sanki.Karsıdakı hadsız ama bu kız bu cesaretı nerden buldu

Bence yurtdisina cikmaniz lazimdi sadece tel no degistirmeyin.:deli:
Sanirim bu olaylar cennet mahallesinde geciyor nasi ogrenci yetistiriyorsunuz bu muhabbetlerin gectigi ortamda acaba.

ne öğrencisi?
adam bahçede işçilerle muhabbet ediyordu ilk konuda. birde yeni başlayan bu kızla.
ikinci konuda birbirlerinin yüzünü göremeyecek kadar yoğun çalışıyor oldular.
hasta getiriyordu ama işler yoğun olmasına rağmen o gün hasta getirmemişti...... :ukala:
öğrenci işi gizemini koruyor :KK53:

Profilinize fotoğrafınızı koyarak kime neyi ispat ettiniz pamukşekerim?
Şurda bir kişi bile sizin kötülüğünüzü istemezki. Çünkü neden istesin?
Kadınız hepimiz.
Eşinizin size dürüst olmadığı aşikar iken size yol göstermeye çalışıldı. Ama bizi 'kaideye' almadınız,fotoğrafla da "biz mutluyuz siz yılansınız" mı demek istediniz?
İyi de kime ne ;)

Yepyeni konularda görüşmek üzere, belki yeni bir nickle.. Mutluluklar
:kahve:

Biraz konuyu anlayamadım karışık yakaladım çünkü kız o mesajdan hariç eşinizle görüşmüş mu esinize kizdiniz nokta habersiz işe almasını yoksa başka nedenleri varmı

Bayram tatilinden 1 gun once isci çıkartmak mi???
Deger yargilariniza hayran kaldim. Insallah boş sallamaz da sikayet eder esinizi
Valla isterse uzaylı istilasından kurtuluş günü olsun. Bu kadar işini seviyorsa gece gece evli adama yazmayacakti. Değer yargısı olmayan kadın işten çıkarılan kadın. Ne yani kadın evli adama sulanacak adamın karısı da ayyy bayram öncesi cikarmayayim bari mi dicek? İyice kafayı yedik belli ki. Bu arada esinizde büyük suç var. Kimse bana ben izin vermeden senli benli konusamaz. O kadar yıllık çalışma hayatımda kimse de gecenin bir vakti mesaj atacak cesareti bulamadı. Eşiniz yüz vermese bunlar başınıza gelmezdi.

Bu arada kocanı o kadar da kıskanmana gerek yok için rahat olsun 😁
Bence konu sahibi güzel bir kadın.
Eşi dünya ahiret kardeşim olsun,
ortalama vatan evladı,Allah eşine bağışlasın.
Konu sahibinin yerinde olsam bu kadar kıskanıp,millete 'kocam da kocam' diye reklam yapmazdım.

Eski çalıştığım yerde ben dahil bütün kadın çalışanları patronun karısı süzerdi (manken gibi de bir kadın) çalisan guzelse muhattap olmaz olursa da asagilayici davranirdi. Kadinla muhattap olmamaya çalisirdim. Sonradan ogrendim ki zamaninda o da kuruma stajyer olarak girmis, patronun kizlariyla arkadaslik etmiş (dusunun yasini) ve sonunda adami karisindan bosamiş. Tabi bu surecte hamile falanda kalmis. Kisacasi evli erkekleri ayartmak isteyen tipler toplumda cok var. Mesele yanindakine güvenmek. Kiza lafim yok ama bence esinizde masum degil. Çünkü sizin bu kadar diken üzerinde olmanız normal degil.

ne öğrencisi?
adam bahçede işçilerle muhabbet ediyordu ilk konuda. birde yeni başlayan bu kızla.
ikinci konuda birbirlerinin yüzünü göremeyecek kadar yoğun çalışıyor oldular.
hasta getiriyordu ama işler yoğun olmasına rağmen o gün hasta getirmemişti...... :ukala:
öğrenci işi gizemini koruyor :KK53:
ya bundan önceki konuyu gördüm ben bir tek. özel eğitim kurumları oluyor ya bazıları öğrenci bazıları hasta diyor çocuklara.. öyle sandım ne biliyim tuhaf hayatlar ya : )

Back
X