Asmadim da kesmedim de 😁

Profilinize fotoğrafınızı koyarak kime neyi ispat ettiniz pamukşekerim?
Şurda bir kişi bile sizin kötülüğünüzü istemezki. Çünkü neden istesin?
Kadınız hepimiz.
Eşinizin size dürüst olmadığı aşikar iken size yol göstermeye çalışıldı. Ama bizi 'kaideye' almadınız,fotoğrafla da "biz mutluyuz siz yılansınız" mı demek istediniz?
İyi de kime ne :KK66:

Yepyeni konularda görüşmek üzere, belki yeni bir nickle.. Mutluluklar
:kahve:

İyi ki whatsapp'ında falan ekli değiliz. Şu an aşırı atarlı durum güncellemelerine maruz kalıyor olabilirdik :KK43:

İyi ki whatsapp'ında falan ekli değiliz. Şu an aşırı atarlı durum güncellemelerine maruz kalıyor olabilirdik :KK43:
Bizi bilen bilir bilmeyen de kendi bilir gibi müthiş özlü sözlere maruz kalabilirdik evet :KK70:

Valla isterse uzaylı istilasından kurtuluş günü olsun. Bu kadar işini seviyorsa gece gece evli adama yazmayacakti. Değer yargısı olmayan kadın işten çıkarılan kadın. Ne yani kadın evli adama sulanacak adamın karısı da ayyy bayram öncesi cikarmayayim bari mi dicek? İyice kafayı yedik belli ki. Bu arada esinizde büyük suç var. Kimse bana ben izin vermeden senli benli konusamaz. O kadar yıllık çalışma hayatımda kimse de gecenin bir vakti mesaj atacak cesareti bulamadı. Eşiniz yüz vermese bunlar başınıza gelmezdi.
Uzaylı istilasından kurtuluş günü'ne çok güldüm.
Siz çok yaşayın inşallah.
Bayram öncesi işinden olmak istemeyen edebiyle çalışır,eli işte,gözü oynaşta olmaz.
Yıllardır çalıştığım okullarda amirlerim hep erkekti,
hiç birine sahurda 'uyandın mı?'
Diye garip ve senli-benli bir mesaj yazmadım.
Sahuru bırakın,iş ve hastalık dışında da,
evli veya bekar hiç bir erkek mesai arkadaşıma
da mesaj göndermedim.
Allah izandan,edepten uzak etmesin beni.

Ver alttan Neşet babayı.
Mühür gözlüm seni elden. Sakınırım kıskanırım. Uçan kuştan esen yelden. Sakınırım kıskanırım :KK70:
Bak uçan kusu hic dusunmedim simdi yaz da artik bizim yarim kuredeler sayilari artti falan...

Bacim en iyisi sen kocayi kese kagidiyla falan sar. Kisin cikarir kafasina gecirirsin sadece.

bi kız bir sey olmasa o sekilde mesajlar atmazdı size göre kocanız “melek” bütün suç kızda.
içiniz nasıl rahat ediyor anlamıyorum
Umarım elinde ki mesajların öncesi yoktur.Diğer konuları okudum çok şaşırdım her elaman alımında
Kızlar dün geceki konuyu hepiniz merak etmişsiniz hepinizin görmesi icn konu açıyorum. Bazı arkadaşlar yine saçma şeyler yazmış fakat onları kaideye bile almiyorum. Neyse sabah gittim kız yoktu servise çıkmıştı eşimin odasına geçtim kız gelince odasına çağırttı işine son verildi dedi çıkışını yapsınlar akşam dedi. Kız neden diye falan sordu bende artık kendimi tutamadım senin saçmalığın yüzünden emeklice evinde otursaydın bunlar başına gelmezdi en başta olması gereken şimdi oldu dedim. Kız bir sinirlendi ben senin kocana mi yürüyorum sanki ben namussuz muyum ben o.... muyum dedi hiç cevap vermedim sen bana iftira atıyorsun senk mahkemeye vericem dedi benim namusuna laf ediyorsun dedi açıkçası böyle ank bir patlama bana çok saçma geldi ve çok yapmacik. Eşimde kalktı nereye gidiyorsan git mahkemeye de ver dedi sonra eşim abisini arayip çağırdı konuyu onada anlattık oda kıza baya sert cıktı yanimda her neyse çıkışı verildi. Cikarkende mahkemede görüşürüz dedi bana hakaret ettin namusuna dil uzattın dedi. Bende dedim yalan mı hangi mahkemeye veriyorsan ver eşimin telefonun da ispatlarım var dedim kapıyı çekip gitti. Eşimin de numarasını degistirdik kızda gitti ama yine eşimi uzun bir takibe almayı düşünüyorum
Şimdi dicem ki ya kız size dava ederse ve mesaj geçmişi varsa Ne olacak?Diğer konularınızı okudum muhtemelen bana da sen kendi kocanla karıştırma Benim kocamı diyeceksiniz!Ve anlamadığım diğer konu neden çalışacak insanlara siz karar veriyorsunuz Ne yapıyorsunuz mesela güzel kız olunca ekmeğine çomak mı sokuyorsunuz?

Kâledir o kaide olsa duramazsin 😉

Kaide'nin bundan haberi var mı?? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?? :KK70::mad:
Konu sahibi, tavsiyem böyle durumlara düşmeyin. Yapacak olan siz 7-24 tepesinde dursanız da yapar, yapmayacak olan başıboş bıraksanız da yapmaz. O ne öyle, hanımağa gibi oraya oturup böyle şeyler yapmak, hiç hoş olmamış.

Koskoca patron kocanız her yerde numara önemli iken pat diye nasıl numara değiştiriyor patron olmadan bile insan korkuyor kredi kartından tutun her yer numara ile işlerken bir anda pat diye değiştiriyor :rapci: kızın numarasını engelleseymis daha iyiymis
Bu da konunun gerçekliği konusunda beni düşündürüyor.bu zamanda numara değiştirmek isim değiştirmek gibidir

Son 2 konusu bildigin dizilerden uyarlama heralde senaryo yarim kaldı devamını bulamadı. Ben onun yerinde olsa hesabı kapatırdım
Aynen kısa sürede kız gece 1:40 eşine mesaj atabilecek kadar gerçek yüzünü gösterdi dizi-film lerde bile bu kadar hızlı ilerlemiyor konu 😂😂

Back
X