- Konu Sahibi EU2
-
bende yedim cidden güzel olduu evt minel aşk benimkide cıvık olduu ama herhalde fazla kaynatmadığımzıdan olabilir sabredemedim çok kaynatmadım da:)
beğendinmi minelhihoyyytkız nie az kaynattın:tomato:al sana domatez:)canım dediğim gibi sahurda yaptım
tadı bir harika fakat benimki çok cıvık oldu senin resimdeki gibi katı olmadı herhalde domatesten kaynaklanıyor sulu bir yapısı vardı kendilerininkaydirigubbakcemile3
bunu tuttum tekkrar ellerine saglıkkkopuyorumnanaktan
:tomato:sende al domatesi:)çok kaynatmayın sizlülülülülülüsonrada konuşun artisler:smiley-cool:bende yedim cidden güzel olduu evt minel aşk benimkide cıvık olduu ama herhalde fazla kaynatmadığımzıdan olabilir sabredemedim çok kaynatmadım da:)
soralım canım bu arada canım dün gece göremdin görceksen eğerr gel istersen tekrar o topiğe
ASO m ya
bunu ekmek ustunde yapsan domates sosu uzerine kasar
at firina sonra da
valla dadindan yinmez kiz.
ayyyyyyy öle bi dedin ki sanki yanmda şuan,brazdan yicem cokacimcoook
süper olur valla böle de kaydirigubbakcemile5
kankammm süpersnnn harikasınnn beceriklisinnnn sinnn sinnn opuyorumnanaktan
saol deryacıkNefisss görünüyooooo
Bu sabah yaptim, nedense benim fazla hosuma gitmedi
sabah kahvaltisinda degilde etli yemeklerin yaninda daha güzel olacak eminim:)
kalmadım zaten la:roflol:Şenizbu kız evde kalmaz valla marifetlere bak cokacimcoook
yapmışken sarımsakta koy be yap bi güzellik:lepi:boşver kokuyu lezzet orda anacım söyliyim bakGece yapıcam akşam yemedim bişey zaten sarımsak koymadan denicem cokacimcoook
eline sağlık.
bende denemek istiyorum.
paylaşım için teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?