asortie meleğine kavuşuyor...

Asortie

bun@luzumvar..
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
9.319
604
448
40
ayyy kızlaaar bekle bekle dedim nereye kadarnaniknanik
doktorcuğumm bana bir çare dedim o da dedi ki okey cuma günü gel
bebeğin zaten iri suni sancı verelimm dedi eğer gelmezse ki bilmiyorum (ben):sm_confused:
sezercik yaparız dedi bende okey dedim yani cuma günü allahın izniyle inşallah
meleğime kavuşuyorum :sm_cool:ama bu suni sancı olayı kafamı karıştırdı
nasıl bişey ki bu suni sancı biri bana anlatsınn daha mı uzun sürüyor
doğm ben öyle bişeyler duydum ama cuma günü fikrimi de değiştirebilirim
sezeryan olmak için kararsızım yaa:uhm:

Gözünü korkutmak gibi olmasın da suni sancı bayağı acı veriyormuş bildiğim kadarıyla. Sen niye normal zamanını beklemeyip suni sancıyla uğraşıyorsun ki? Nasıl olsa eninde sonunda başlayacak gerçek sancılar. Kaç hafta sabretmişsin taş çatlasa 1 hafta daha beklersin sonra doğar bebişin :)

Gözünü korkutmak gibi olmasın da suni sancı bayağı acı veriyormuş bildiğim kadarıyla. Sen niye normal zamanını beklemeyip suni sancıyla uğraşıyorsun ki? Nasıl olsa eninde sonunda başlayacak gerçek sancılar. Kaç hafta sabretmişsin taş çatlasa 1 hafta daha beklersin sonra doğar bebişin :)

canım bebek biraz iri hem de suyum fazla benim

Asortie canım bende büyüklerimden annemden duyduğum kadarıyla sunni sancı felaket bişeymiş çok ağrı yapıyomuş
yani direk sezeryan dahamı iyi acaba diycem
ama normalde beklesen bu irilik ve fazla sudan dolayı normal doğum olmayacakmıymış

neyse inşallah cumaya kadar sancın olurda Allahın izniyle kendi gelir

canım ben sezeryan taraftarıydım ama doktor normal de yapabilirsin dedi
bekleyemiyorum suyum gelirse eğer plesenta önden gelirmiş o da bebeğe zarar verirmiş
amaan bir sürü şey işte ben de cuma sezeryana gireyim kurtulayım diyorum ama
ne bilim yaa

canım ben sezeryan taraftarıydım ama doktor normal de yapabilirsin dedi
bekleyemiyorum suyum gelirse eğer plesenta önden gelirmiş o da bebeğe zarar verirmiş
amaan bir sürü şey işte ben de cuma sezeryana gireyim kurtulayım diyorum ama
ne bilim yaa

ozaman kendinide bebğide riske atma
gerçi doktor heralde en doğru olanı söyler sana
sana kolay doğumlar diliyorum:lepi:

asorti bence dene bari denemedim deme baktin olmuyor dayanamiyorsun sezeryan olursun belkide kolay olur Allah bilir
belki cumaya kalmadan kendi sancin gelir

asorticim bebeğin kilolu ise ve suyun çok olması bebeğe zarar verecekse hiç riske etme sezeryen ol ne olur ne olmaz birde seni korkutmak gibi olmasın ama suni sancı verilip o kadar acı çektikten sonra sezeryen olma ihtimalinde var.....inşallah herşey gönlünce olur

yardımmm!!!!! bir şey soracağım bu yan tarafta resimler çıkıyorya bunu nasıl yapıyorsunuz bende bebeğimin resmini eklemek istiyorum

asorticim öncelikle bebişine maşallah canım benim böcük bugün itibariyle 3180 gr olmuş biraz daha alırsa nasıl doğururum diye düşünüyorum kara kara:CüvCüv:
bu arada bildiğim kadarıyla suni sancı hormon verilmesi anlamına geliyor, normalde salgılanan oksitosin hormonunun serula verilmesi... şimdi diyeceğim şu canım bebeğin maşallah epey kilo almış ( bu kilodan az yada çok olabilir ama bilemeyiz) ayrıcada suyun fazla zaten, suni sancı verilsede doğumun zor olabilir o nedenle boş yere hormon almak ne kadar doğru olur???
canım bunları sadece bilgi vermek amacıyla yazdım öncelikle sen ve doktorun en doğru kararı verirsiniz zaten.
senin ve bebişin için en hayırlısı o olsun, şimdiden kolay bir doğum dilerim canım

asorti ben de bugün seni düşünüyordum bugün göremeyince acaba doğurdu mu da demedim değil hani ..
ben zaten sana son 3 gün olarak değer biçmiştim yani bana göre 3 gün içinde doğuracaksın :)))
hakkından hayırlısı olsun ve sağlıcaklar meleğini kucağına al canım

ben daha önce suni sancıyla doğum yapmıştım açıkçası çokta memnun kaldım belki saatler sürecek doğum olayını 1 saatte bitirdim ve hemen bebeğime kavuştum çünki akşama kadar ancak olurdu doğumum ve bu süre beni daha cok korkutmuştu. ve ben tavsiye ediyorum suni sancıyı evet daha fazla cekiyosun belki ama en azından uzun saatlerini almıyo doğum yapmak.allah yar ve yardımcın olsun bir avazda inşallah..

asorticim şimdi hastanedesindir.inşallah sağlıcakla bebeğine kavuşursun
Allah yardımcımız olsun

canım ben bir önceki bebeğimde 4 aylık kalbi durmuştu karnımda.suni sancı verdiler bana 3 ünite.doktorum çok sancı çekeceğimi söyledi.
sağlıklı yaşayan bir bebek dışarı çıkmak için çaba harcar ama seninki harcayamayacak dedi.o yüzden suni sancının sancıları çok olacak dedi.
ben hiç çekmedim..regl ağrısı gibiydi.
bana sorarsa bebeğinin suyu fazla ise ve iri bir bebekse riske atma.kuzenimin çocuğunun başında yamukluk oluştu iri bebekti.ingiltere de de normal doğum yaptırıyorlar.çekmekten ve vakumlamaktan..evet ilerde düzelir diyor doktorlar ama gene de can sıkıcı durum..
epidural anestezi ile al kucağına bebişini..
tabi bu benim fikrim.

canım inşallah hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına , ben de suni sancı çok acı veriyo diye duydum ama tabi yaşayanlar daha iyi bilir..

bu arada sizlerin yüzünden aralık annelerine kaçmayı düşünüyorum , doğum hikayelerini okudukça sabırsızlanıyorum , off ne zormuş beklemek yaaa , bi dahaki çocuğu ay başında doğacak şekilde denk getircem zaten :))) bu gidişle son doğuran kasım anası ben olcammmmm...:)))) şaka bi yana hergün yeni bir doğum hikayesi okudukça heyecanım artıyo , asortie sende bizi fazla bekletmeden anlat doğumunu tamam mı :)

öpüyoruz kocaman oğluşumla..

Back
X