Asosyal içine kapanığın tekiyim

Yesilortu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
655
257
18
33
Ben universite son sınıf ogrencisiyim ve insanlarsan hazetmiyorum. Bu her zaman böyleydi ilkokuld bile herkesten ayrı otururdum. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın misali.o zamanlar rahatsız oluyordum bu durumdan.cunku o zaman dislaniyordum.
Şimdi ise bile bile insanlardan soyutluyorum kendimi. Bana yakınlaşan insanlari cikarci ve samimiyetsiz insanlar olarak goruyorum. çok sicak kanli insanlari yalanci olarak görüyorum. Kimsenin sevgisine inanmiyorum. Bana seni seviyorum diyenlere inanmiyorum. Hocalarimi bile sevmiyorum ayrimci insanlar olarak goruyorum hepsini. Kisacasi yalnizliktan hoslaniyorum. Kimseyi sevemiyorum. Sevdigimi saniyorum bazen ama olmuyor. Insanlardan ışık hızıyla soguyorum. Benim gibi olanlar var mi? Ben anormal miyim arkadaşlar?

aynen bende boyleyim fakat okul hayatim boyunca hic boyle degildim ne zaman is hayati ve evlilik girdi dediginiz seyleri hissettim sonuc yalnizlik kimseye guvenmiyorum.hayat acimasiz.

Herkes zaman zaman kazık yiyor ama sen ciddi kompleks yapmışsın bence. Neden sevilmeyeceğine inanıyorsun?

aynen bende boyleyim fakat okul hayatim boyunca hic boyle degildim ne zaman is hayati ve evlilik girdi dediginiz seyleri hissettim sonuc yalnizlik kimseye guvenmiyorum.hayat acimasiz.

Peki boyle olmanizin nedeni neydi? Ben nedenini bulsam sorun cozulecekmis gibi hissediyorum.

Neden istemezdin? Zaten benim gibi biri cevrenizde dolanmaz ki kendi köşesinde yaşar.
Yok ayak bağı olmasından bahsetmedim.
Her hareketimi samimiyetsiz bulan
Altında hep bir şey arayan bir insan olmandan bahsettim.

Hayat böyle, karşımıza yüzlerce çeşit insan çıkıyo. Herkesin bir kusuru var. Çok iyi kalplidir ama cimridir. Yada saftır ama bencildir.

Hayat herkesten şüphe ederek yaşanmaz.
Sana zarar.

Herkes zaman zaman kazık yiyor ama sen ciddi kompleks yapmışsın bence. Neden sevilmeyeceğine inanıyorsun?

Nedenini bilmiyorum. Sadece kimsenin kimseyi sevemeyecegine insanlarin icinde bencil olduğuna inaniyorum. Ama nedeni yok neden böyle düşündüğümü bilmiyorum.

Ben de soğuk kalmayı severim ama sizinki aşırı sanki.Hiç kimseye güvenmemek,insanların sadece çıkarı için yanınıza geldiğini düşünmek falan siz de belli ki bir güven problemi var.Bence insanlara önyargıyla bakmayı bıraksanız,sorunu aşacaksınız.Her gelene ya da her tanıştığınıza bir şey bulup ''ay ben bunu sevmem'' derseniz çare bulamazsınız.

Bana yaklasip arkadas olmaya calisanlara karsi oyle hissediyorum cunku samimi bulmuyorum. Baskalarina karsi da oyle hissettigim oluyor. Bundan nasil kurtulurum bilmiyorum

Ama şu ana kadar hep hakli çıktım. Iyiki guvenmedim dedigim cok olay oldu. Guven problemi var tabiki ama insan nasil guvenir ki zaten kendinden başkasına.

Aile ilişkilerin nasıl? Mutlaka kendine yakın gördüğün bir arkadaşın, kuzenin olmuştur. Onlarla güven konusunda problem mi yaşadın acaba? Bunun temelinde yatan bu olabilir mi?

Aile ilişkilerin nasıl? Mutlaka kendine yakın gördüğün bir arkadaşın, kuzenin olmuştur. Onlarla güven konusunda problem mi yaşadın acaba? Bunun temelinde yatan bu olabilir mi?

Aile iliskilerimde pek sorun yok. Hicbir kuzenimle yakin olmadim cunku hepsi benden yasca buyuk ya da cok kucukler. Akrabalarima ve kuzenlerime karsi da onyargiliyim.

Bana yaklasip arkadas olmaya calisanlara karsi oyle hissediyorum cunku samimi bulmuyorum. Baskalarina karsi da oyle hissettigim oluyor. Bundan nasil kurtulurum bilmiyorum
Herkesle kardeş gibi olmana gerek yok tabii.
Ama üniv.son sınıf birinin de, bi çevresi bi yaşantısı olmalı.
Bugünlerin geri gelmeyecek, değerini bil.
Çok çevresi olan biriyim, ama herkesle diyaloğum tabiki aynı değil.

Bence insanlara şans ver, hemen samimi olma da bi merhaba bile yeter bazen.
Daha evleneceksin, çalışacaksın.
Herkese güvenmesen de, kalabalık ortamlara girebilmesin.

İnsanları bu yaşta bu kadar ciddiye alarak hayatı anlayamazsın.

Küçükken dışlanmış olman bence bu sorunun kökeni

Deniyorum ama olmuyor.belki bana yardim eder diye psikiyatriste gittim ama direk ilac yazdi.ben uyusturulmak istemiyorum diye icmedim.bana depresyon ilaci yazdi.isin garibi oyle tamamen icime kapanik biri degilim. Kendi kendime yasayan biriyim.depresif de degilimdir. Ama olmuyor iste insanlarla yakinlasamiyorum. Samimi olamiyorum insanlara karsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…