- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Ben universite son sınıf ogrencisiyim ve insanlarsan hazetmiyorum. Bu her zaman böyleydi ilkokuld bile herkesten ayrı otururdum. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın misali.o zamanlar rahatsız oluyordum bu durumdan.cunku o zaman dislaniyordum.
Şimdi ise bile bile insanlardan soyutluyorum kendimi. Bana yakınlaşan insanlari cikarci ve samimiyetsiz insanlar olarak goruyorum. çok sicak kanli insanlari yalanci olarak görüyorum. Kimsenin sevgisine inanmiyorum. Bana seni seviyorum diyenlere inanmiyorum. Hocalarimi bile sevmiyorum ayrimci insanlar olarak goruyorum hepsini. Kisacasi yalnizliktan hoslaniyorum. Kimseyi sevemiyorum. Sevdigimi saniyorum bazen ama olmuyor. Insanlardan ışık hızıyla soguyorum. Benim gibi olanlar var mi? Ben anormal miyim arkadaşlar?
Tamam iste ta cocukluktan gelen bise iste.nedeni belli oldu.bunu asmalisin.
eşimi tarif ettin evlenince sorun yaşarsın canım benim eşimde kimseye güvenmez kimseyle doğru dürüst görüşmez itiraf etmedi ama çocukları dışında bence hiç kimseyi de sevmiyor herkesi eleştirir negatif olmak onun yaşam tarzıdır işte böyle çekilir mi çekiliyor işte benim için zor ama elden birşey gelmiyor insanlarla mecburiyet dışında gidip gelmiyor evlilikte bunlar hep sıkıntı oluyor kendin gibi asosyal birini bul bence eşini de kendi yalnızlığına çekmeBen universite son sınıf ogrencisiyim ve insanlarsan hazetmiyorum. Bu her zaman böyleydi ilkokuld bile herkesten ayrı otururdum. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın misali.o zamanlar rahatsız oluyordum bu durumdan.cunku o zaman dislaniyordum.
Şimdi ise bile bile insanlardan soyutluyorum kendimi. Bana yakınlaşan insanlari cikarci ve samimiyetsiz insanlar olarak goruyorum. çok sicak kanli insanlari yalanci olarak görüyorum. Kimsenin sevgisine inanmiyorum. Bana seni seviyorum diyenlere inanmiyorum. Hocalarimi bile sevmiyorum ayrimci insanlar olarak goruyorum hepsini. Kisacasi yalnizliktan hoslaniyorum. Kimseyi sevemiyorum. Sevdigimi saniyorum bazen ama olmuyor. Insanlardan ışık hızıyla soguyorum. Benim gibi olanlar var mi? Ben anormal miyim arkadaşlar?
eşimi tarif ettin evlenince sorun yaşarsın canım benim eşimde kimseye güvenmez kimseyle doğru dürüst görüşmez itiraf etmedi ama çocukları dışında bence hiç kimseyi de sevmiyor herkesi eleştirir negatif olmak onun yaşam tarzıdır işte böyle çekilir mi çekiliyor işte benim için zor ama elden birşey gelmiyor insanlarla mecburiyet dışında gidip gelmiyor evlilikte bunlar hep sıkıntı oluyor kendin gibi asosyal birini bul bence eşini de kendi yalnızlığına çekme
diğer sayfalara şimdi baktım çocukluğun problemliymiş eşimin de öyle demekki çocuklukta güven duygusu oluşmazsa sonradan çok zor.Allah yaşama sevincini artıracak insanlar çıkarsın karşınaEglenmeyi severim aslinda ama henuz oyle biri cikmadi karsima.
diğer sayfalara şimdi baktım çocukluğun problemliymiş eşimin de öyle demekki çocuklukta güven duygusu oluşmazsa sonradan çok zor.Allah yaşama sevincini artıracak insanlar çıkarsın karşına
Ben universite son sınıf ogrencisiyim ve insanlarsan hazetmiyorum. Bu her zaman böyleydi ilkokuld bile herkesten ayrı otururdum. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın misali.o zamanlar rahatsız oluyordum bu durumdan.cunku o zaman dislaniyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?