- 30 Kasım 2015
- 251
- 600
- 103
Yargılamıyorum. Elli kere dedim eğer gerçekten hayatınızdan memnunsanız değiştirmeyin diye.Iyi ki insanlari sevmiyorum icten ice sizi yargilarlar. Her halukarda kuyunuzu kazarlar. Mutsuzlugunuzla mutsuz olurlar. Bunlari yeterince gördüm. Bu sitede de gordum, insanlar sadece birbirini yargiliyor. Kirici konusuyorlar. Hos olmayan yakistirmalar yapiyorlar. Paranoyak olabilirim. Egoist olabilirim. Kendimi begenmis olabilirim. Bunlari kimse bana söyleyemez cunku kimse beni tanimiyor.
Kendinden baska veya ailedem baska kimseye sevgi duymama. Pspkologunu drgisyir aspanter sendromu olabilmrn yuksek. Buda degilse kisişigindr sırun var. Herkes semi kullanicak düsünvesı ınsanları asagılama dolaylı olarak... Buraya neden konu actım canı sıkılınca arayan arkadaşların senden çıkarı varsa sende bizi kullanıyorsun o zaman. Biliyormusun bızde insanız tüh kaka. Narsist misin nesin. Senin is hayatında napcaksın hayatını mafedıyorsun. Bu resmrn hastalık iletisiö sosyal cevre olmadan yapı geregi insan uygun drgil
Yargılamıyorum. Elli kere dedim eğer gerçekten hayatınızdan memnunsanız değiştirmeyin diye.
Hoş olmayan yakıştırma yapmadım. Ailede benzer bir teşhis var mı diye sordum. Çünkü devamlı insanların sizden çıkarı olduğunu düşünmek, devamlı herkesten şüphelenmek, psikiyatristlere psikologlara güvenmemek, devamlı kuşkularla yaşamak, siz de kabul edersiniz ki bazı bozuklukların en büyük belirtilerindendir ki sayfalardır tek yazdığınız herkesin nasıl kötü olduğu ve herkesten şüpheleniyor olduğunuz.
Evet psikotik rahatsızlık, paranoid veya şizoid davranışlar var mı diye sordum. Yoksa yok der geçersiniz. Ben size şizofrensiniz demedim.
Daha önce dediğim gibi, bu sekmeyi kapattığım an sizinle de hayatınızla da ilgim kalmıyor. Fikir isteyen sizsiniz, hoşlanmadığınız fikirler duyduğunuz için üzgünüm.
Bu konuya da yazacağım son mesajdır, benden ne çıkarı olduğunu bilmediğim arkadaşlarımla konsere gideceğim çünkü.
Umarım kalabalık ofis ortamında veya başkalarıyla doğrudan çalışacağınız bir mesleğiniz yoktur, bu yaklaşımla sadece zorluk çekersiniz çünkü. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Burdaki ınsanların yorumları bile sana fayda etmiyor amacim yargilamak degil adpenger evet kuzenimde aynı semin gibi.. Tanıdıgıö bir durum tehsıs koymadıö burada yazdıklarıno okuyarak düsündügüö nu. Herseye kapalısın seni kırmak degil amacim zaten kırılamassın. Doktor degilim kisisel geüısiö kıtapları okurum....Asperger sendromu mu demek istedin? Otizmin bir cesidi o. Teshis mi koyuyorsun bana.ilac da yazda tam olsun. Kime göre hastalik neye gore hastalik? Ay gece gece neler okudum sayenizde. Narsistlik nedir ki? Nasil narsist diyebiliyorsun, buradan yazdiklarimi okuyarak mı?
Benimde sana yakın bir disünceleriö vardır. Ama cevremdeki insanları konrol edebiliyorum ne jadar yakınlasacagimida. Sen bence cok büyük korlular yasıyorsun bu anlamda özgüven problemi yasıyorsun. Bu karakter yapısının ilerisinde bir durum. Pek saglıklı nulmadım. Psıkıyatrıste bile kulp bulmussun.. Bende psıkologa gitmelisin önceBurdaki ınsanların yorumları bile sana fayda etmiyor amacim yargilamak degil adpenger evet kuzenimde aynı semin gibi.. Tanıdıgıö bir durum tehsıs koymadıö burada yazdıklarıno okuyarak düsündügüö nu. Herseye kapalısın seni kırmak degil amacim zaten kırılamassın. Doktor degilim kisisel geüısiö kıtapları okurum....
Burdaki ınsanların yorumları bile sana fayda etmiyor amacim yargilamak degil adpenger evet kuzenimde aynı semin gibi.. Tanıdıgıö bir durum tehsıs koymadıö burada yazdıklarıno okuyarak düsündügüö nu. Herseye kapalısın seni kırmak degil amacim zaten kırılamassın. Doktor degilim kisisel geüısiö kıtapları okurum....
Benimde sana yakın bir disünceleriö vardır. Ama cevremdeki insanları konrol edebiliyorum ne jadar yakınlasacagimida. Sen bence cok büyük korlular yasıyorsun bu anlamda özgüven problemi yasıyorsun. Bu karakter yapısının ilerisinde bir durum. Pek saglıklı nulmadım. Psıkıyatrıste bile kulp bulmussun.. Bende psıkologa gitmelisin önce
anneyle çocuk arasında ilk üç yaş içinde gelişen güvenli bağlanma konusu var. o yazıyı bulursam size özelden göndereceğim. ciddi bir sorununuz var. insanlara güvenmiyorsunuz, sevildiğinize inanmıyorsunuz, sevmeyi de bilmiyorsunuz. oysa kainat sevgi üzerine kurulu. iyi bir psikolog bulun, inşallah aşarsınız.
Artık beni fazla uzemiyor bile insanlar. Bak ben şu an evdeyim, okuduğum şehirde değilim ve bilet bulamadığım için bir gün gecikmeli gideceğim ve bir tane ders kaçırmış olacağım. Güya yurttaki en yakın arkadaşım, aynı zamanda sınıf arkadaşım, kendisi sürekli benim onun için çok değerli olduğumu söyler falan... Gelemediğim günün notunu verir misin bana falan dedim, hemen kıvırmaya başladı, yok her derste not tutmazmış, belki tutarsa verirmiş falan... Öyle söyledi, hiç şaşırmadım, insanlar boyle işte dedim ve geçtim. Yeri gelince en değerli arkadaşı oluyorum, yeri gelince notunu paylaşma zahmetine bile girmiyor ki kendisini kaç kere çalıştırdım ben, tek başına hiç anlamadığı dersleri bunlar ama insanlar böyle işte. Vermek zorunda değil ama benim gözümde bişey rica ettim ve geri çevirdi, bu yani. O not olmazsa ben o dersten kalacak değilim, sadece bir haftalık bir eksiklik ama ben ona her zaman yardımcı oldum. Artık uzulmuyorum bile.Aynen 5 senelik yurt hayatı, tanımadığın onlarca insanlarla kullandığın ortak alanlarla geçince insanları tanımada bi tık daha öne geçiyorsun.
Ben yine de çok kötümser bakamıyorum, sen iyi ol,dosdoğru ol emrolunduğu gibi davranıp, varsın hayal kırıklığı yaşayayım, üzüleyim diyorum. Aksi takdirde kendini soyutlamak, kimseye güvenmeden yaşamaya çalışmak çok zor.
Artık beni fazla uzemiyor bile insanlar. Bak ben şu an evdeyim, okuduğum şehirde değilim ve bilet bulamadığım için bir gün gecikmeli gideceğim ve bir tane ders kaçırmış olacağım. Güya yurttaki en yakın arkadaşım, aynı zamanda sınıf arkadaşım, kendisi sürekli benim onun için çok değerli olduğumu söyler falan... Gelemediğim günün notunu verir misin bana falan dedim, hemen kıvırmaya başladı, yok her derste not tutmazmış, belki tutarsa verirmiş falan... Öyle söyledi, hiç şaşırmadım, insanlar boyle işte dedim ve geçtim. Yeri gelince en değerli arkadaşı oluyorum, yeri gelince notunu paylaşma zahmetine bile girmiyor ki kendisini kaç kere çalıştırdım ben, tek başına hiç anlamadığı dersleri bunlar ama insanlar böyle işte. Vermek zorunda değil ama benim gözümde bişey rica ettim ve geri çevirdi, bu yani. O not olmazsa ben o dersten kalacak değilim, sadece bir haftalık bir eksiklik ama ben ona her zaman yardımcı oldum. Artık uzulmuyorum bile.
Ben yasadigim bi travma mi demeliyim benzer bise sonrasi boyle oldum belki sizinde sizi cook etkileyecek bi durumunuz olmustur muuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?