asosyal lik:(

maske123

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2016
125
13
13
34
Arkadaş lar hayatı m boyunca sessiz ve sakin yapılı olduğum için çevre edin e me di m girdiğim çoğu ortam da arkadaş edin e mi yorum yeni öğretmen olarak atandım burda da aynı şeyi yaşıyorum arkadaş i m yok ve okulda çok sıkılıyorum öğrenci ler de çok itici bunaldı m valla

M e s l e g i s e v m i y o r s a n i z o g r e n c i l e r i t i c i g e l e b i l i r k e s k e s e v d i g i n i z b i r m e s l e g e g e c s e n i z .
Mümkün değil artık biraz fakat daha sosyal ve özgüven li biri olabilir se m büyük ihtimal sorun kalkacak ama yapamıyorum

Mümkün değil artık biraz fakat daha sosyal ve özgüven li biri olabilir se m büyük ihtimal sorun kalkacak ama yapamıyorum
C e v r e n i z d e k i i n s a n l a r i s e v m e y e b a s l a y a r a k b i r a d i m a t a b i l i r s i n i z o n l a r s i z e y a k i n d a v r a n m i s o l u r i l e t i s i m k u r a r s i n i z z a m a n l a.

öğrencileri neden itici buluyorsun?
Ne öğretmenisin?

Evet en son "düşünce gücü" diye bir konu açmışsın.
Enteresan

Benim kız kardeşimde öğretmen ve yeni atandı. Çocukları çok seven bir tiptir ama nedense aynı senin gibi şikayetlerde bulundu. O senin aksine arkadaşçıl deli dolu bir insandır ama o bile arkadaşım yok vs diyor. O ortamlar biraz karışık. Yeni geleni hemen aralarına almayanlar var. Gruplaşmalar var. Kıskançlıklar var. Ben çektim o da çeksin diyenler var. Varda var yani... Bu durumda yapılması gereken zamana bırakıp işine bakmak. Zamanla herkes sana ve varlığına alışınca tavrını belli eder. Sevenler sever. Sevmeyenler sevmez. Yoluna bak sen derim ben. Kardeşime de bunları dedim :))

Öğretmen olduğuna emin misin ?
edin e me di m gibi bir kelimenin dilimizde olduğunu sanmıyorum. Hani var da öyle yazılmıyor Galiba canı sıkılan birisiniz.
Yinede cevap vereyim. Asosyallik sizin kendinizle alakalı bir şey. Tercih meselesi oluyor. Tercih meselesi değilde sosyal fobi oluyor. Onunda tedavisi var.
Herkes yazarken veya konuşurken hata yapabilir ama sizin kasıtlı yaptığınızı düşünüyorum. Kasıtlı değilse de öğretmen olarak bu şekilde yazmanız bana çok itici geldi.

Bende asosyalim ne yazık ki çalışma şartlarından dolayı iyice içime kapandım.
bizim elimizde mutlaka aşmamız gereken bir engel gibi düşünüyorum çaba saf etmemiz gerekiyor.

Sana açıkla ma yapma ya cak tim ama yapayım telefonum dan yazıyorum o yüzden böyle yoksa yazım kuralların da seni cebim den çıkarırim hızlı yazdığım için uğraşmıyorum

Aynen diğerleri 4 5 yıllık artık kanka olmuş lar ben açıkçası kafama uygun da bulmadım muhabbet leri boş konuşma lar ve saçma şeylere gülme ler ama ışte insan sıkılıyor arkadaş olmayınc a da

Neden yapamiyorsunuz tutan nedir simdi bir psikolaga gidin olmadi internetten videolar izleyin psikiyatriyle alakali fatih resit civelekoglunun videolarini tabsiye ederim zira iyidir....pratik yapin netten okuyun biraz girisken olun biriyle mesela konusmak icin ne tur konular acabilirime bakin ayna karsina gecip konusmalarini mimiklerinizi kontrol edin bayanlara guler yuzlu olun erkeklere olmayin zira yilisma ve yanlis anlama kapasiteleri tavandir,biri suni soylerse ne cevap veririm diye dusunun arastirin gulumsetecek seyler okuyun genel sevdiginiz seylerden sozlerden okuduklarinizdan notlar alin yeri geldiginde kullanirsiniz bunlar sizi toparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…