asosyal lik:(

Bende biraz asosyalim ama durumdan memnunum
4 yıldır aynı şirketteyim, günaydın iyi akşamlar der geçerim ( tek çalışıyorum bu katta )
Bin bir dedikodu döndüğünden böyle daha mutluyum

Bu öğretmenlerin de öğrenci sevmeme sorunu ne olacak... Çok düşündürücü

Sessiz ve sakin yapından çık artık arkadaş edinmede konuşmak çok önemli, konuşmayı sevmen gerekiyor , karşındakini bir yerde yakalarsın illa ki mesela benim iş yerınde biri vardı arkadaş olmak istiyordum konuşa konuşa kardeşinin benim bölümü okudugunu öğrendim derslerde yardımcı olabilirim falan filan derken hem kendisiyle hem kardeşiyle arkadaş oldum bakın böyle.

Bende biraz asosyalim ama durumdan memnunum
4 yıldır aynı şirketteyim, günaydın iyi akşamlar der geçerim ( tek çalışıyorum bu katta )
Bin bir dedikodu döndüğünden böyle daha mutluyum
İnsan arada dert leseçek alışveriş e çıkacak cafe ye gidip gülüp eğlenecek arkadaş arıyor burda kafama göre birini bulamadım sıkıldım iyice evden okula okuldan eve

İnsan arada dert leseçek alışveriş e çıkacak cafe ye gidip gülüp eğlenecek arkadaş arıyor burda kafama göre birini bulamadım sıkıldım iyice evden okula okuldan eve
Ben derdimi pek anlatmam kimseye
Ama çay çorba içmeye liseden 3 arkadaşımla buluşurum hala

Bu öğretmenlerin de öğrenci sevmeme sorunu ne olacak... Çok düşündürücü
30 40 tane çok konuşan sınıflara gir saygısız lik lar ina maruz kal ders anlat ama dinleme sin ler ders çalışma sin lar meslek lisesinde öğretmen ol ondan sonra bu soruyu tekrar sor tabiki sevdiğim saygılı öğrenci ler de var ama sorunlu tip ler öğretmenlik ten soğutuyor çocuk bakıcısı yiz resmen

T9 sözlük mü kullanıyorsun telefonda ? Ayrık ya kelimelerin ondan sordum

Sana açıkla ma yapma ya cak tim ama yapayım telefonum dan yazıyorum o yüzden böyle yoksa yazım kuralların da seni cebim den çıkarırim hızlı yazdığım için uğraşmıyorum

Bir çok insan telefondan yazıyor. Bende yazıyorum arada sizin gibi hiç yazmadım. Bir zahmet yavaş yazında ne dediğinizi anlayalım. Aksi halde açıkla ma yap mak zo run da ka la bilir siniz Ayrıca ben yazım kullarında sizden iyiyim demedim. Mümkündür yani cebiniz den çıkarırsiniz. Hayır çok merak ettim telefonda "m" harfinden "a" harfinden "k" harfinden "n" harfinden sonra nasıl yanlışlıkla boşluk yapabiliyorsunuz? Bazıları yakın bile değil. Neyse derdim polemikte değil ama inandırıcı da değilsiniz. Öğrencileriniz adına üzüldüm ne diyeyim...

maske123 Hanımefendi meslek lisesini bana mı anlatıyorsunuz? Hoca gibi hocalar vardır siz daha hoca olamamışsınız çok yolunuz var başarabilmek için... Saygı gösterin ki saygı görün öğrenci sizin aynanız olur her zaman. Siz ne öğretirseniz onu bulursunuz. Demek pek bir şey öğretememişsiniz :)

İşine baksana sen Sa Na i n at böyle yaz cam özellikle ha ha ha

Yok ben değilim ama görmüştüm onu

Şimdi baktım tekrar o konu sizin
Neden inkar ettiniz anlayamadım.
Ayrıca herkesi cebinizden çıkaramazsınız ne biçim bir üslup bu.
Her neyse herkes yardımcı olmaya çalışıyor inşallah hayatınız düzelir istediğiniz gibi olur.

Bu sayfaya günlük yaşantı m da ki boş saçma tiplerden uzaklaş ip dertles mek için girmiştim görüyorum ki bu sayfa da da çok ama çok uyuz tip ler var anlaşılan kurtulus yok sizden hayat böyle insanlarıinsanlarla dolu bitti

Beğenmeyen cevap yazma sin moral bozmak için yorum yapma yın benim konu başlığı ma güle güle sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…