- 20 Haziran 2020
- 869
- 1.604
- 63
- 33
- Konu Sahibi kafasiikarisiik
-
Bende tam bunu soracaktımKaç yıllık evlilikte böyle oldunuz?
Kaç yıllık evlilikte böyle oldunuz?
1 sene 3 ay gibi bişeydi. Hata ettim hata. Çok erken evlendimKaç yıllık sevgili iken evlendiniz
Evet biraz erken olmuş, o zamanlar sinyal veriyor muydu, bu tarz bir insan olduğuna dair. Bende tam tersi baya uzun bir sevgililik süreci oldu monotonlaştı sanmıştım. Monotonluktan bende sizin gibi nefret ediyorum. Siz ne kadar bir şeyler yapmaya odaklı olsanız da eşiniz isteksiz oluyorsa uymuyorsa hevesiniz kaçıyordur doğal olarak. Nasıl çözersiniz bilmiyorum, açık açık karşınıza alıp oturup konuşsanız anlamaz mı acaba1 sene 3 ay gibi bişeydi. Hata ettim hata. Çok erken evlendim
Ben tek başıma bişeyler yapmaktan çok keyif almıyorum ne yazıkki. Aslında onla da yapmaktan çok keyif almıyorum ama birbirimizden daha fazla uzaklaşmayalım diye kendi çapımda çaba göstermeye çalışıyorum ama boş işte galiba o da benle takılmaktan keyif almıyo bilemedimEşinizle çıkmak zorunda mısınız?
Tek çıkın, gezin
OlabilirBen tek başıma bişeyler yapmaktan çok keyif almıyorum ne yazıkki. Aslında onla da yapmaktan çok keyif almıyorum ama birbirimizden daha fazla uzaklaşmayalım diye kendi çapımda çaba göstermeye çalışıyorum ama boş işte galiba o da benle takılmaktan keyif almıyo bilemedim
Tam olarak bunlar oluyo haftaiçi dhjgdgh be kardeşim ctesi pazarımız var neden evdeyiz ya ? Bi abim var o da düğün telaşında vardiyalı çalışıyo zaten binde bir denk gelirsek 4 lü çıkıyoruz da bu dediğim 6 ayda bir dkdkdkshh doğru düzgün arkadaş da kalmadıki sayesinde kimseyle görüşmeye görüşmeye. Kuzenim iki haftadır izin günlerinde arıyo ona da yok çekiyorum bahane buluyorum yani aslında ben hiçbişey yapmak istemiyorum kimseyle şu ara. Eşimle takılmak için arada yoklama çekiyorum da istediğimden mi yoksa onun nabzını mı ölçüyorum o da belli değil. Depresyon olabilir bilmiyorum zerre keyfim yok.Sorun sadece koxan degil sensin.. yani herkes isine gifip geliyo yemegini yiyo dizi izlerkende uyuyomufe anli oyle der hep
Depresyonda misin acaba? Atladasin kardesin filan yok mu? Onlarla birseyler yapsan belki iyi gelir
Eşim değişik benim ya. Yani ben baskın gibi görünüyorum bağırıp çağırdığım car car konuştuğum için. O sessiz görünüyo ama bakınca hep onun istediği oluyomuş gibi görüyorum. Ben dışarı çıktığımda bile burnumdan getiriyo çıkmak istemiyorum. Karşıma alıp farklı konularda bile on kere konuşmuşumdur tmm diyip beni ehliyo o sıra. Herşey eskisi gibi oluyo gene ben zaten sakinleşmiş oluyorum konu kendiliğinden kapanmış ama hiçbişey çözülmemiş oluyoEvet biraz erken olmuş, o zamanlar sinyal veriyor muydu, bu tarz bir insan olduğuna dair. Bende tam tersi baya uzun bir sevgililik süreci oldu monotonlaştı sanmıştım. Monotonluktan bende sizin gibi nefret ediyorum. Siz ne kadar bir şeyler yapmaya odaklı olsanız da eşiniz isteksiz oluyorsa uymuyorsa hevesiniz kaçıyordur doğal olarak. Nasıl çözersiniz bilmiyorum, açık açık karşınıza alıp oturup konuşsanız anlamaz mı acaba
Aynen bi önceki msjınızı alıntıladım son cümlelerimdeki durum yaşandı işte. Çözülmeyen çok şey var hepsinin üstü örtüldü bende koyverdim ilgilenmiyorum gitsin gittiği yere kadar diyorum da nekadar gidecek görcezBide zaten siz geçen sene bu aylarda gene bir konu açmışsınız, yanlış tercihler filan diye bahsetmişsiniz, eşimizden de ayrılmak istiyormuşsunuz. Ama bunu yapmak istemediniz sanırım daha sonradan
E şimdi ozamanlar ev yok bişey yok mecbur geziyodukOlabilir
Evlenmeden önce de böyle miydi?
Mesajın alnı olsa da öpsem! Tek yaşasam daha çok eğlenir herşeye de sahip olabilme ihtimalim olur daha rahat geçinirim diye düşünmeden edemiyorum. Bişey yapmadan önce iki kere düşünmek istemiyorum yoruyoBu adamla ömür geçmez, senin yaşam tarzın farklı eşinde bunu hiç desteklemiyor çaba 0. Sen ona ayak uydurup ev gezmeleri yapıyorsun ama o bencil. Ben olsam böyle biriyle bir ömür yaşayamazdım. Hayat kısa, eşinle eğlenemiyorsan ne anlamı var
Hemde çok çok farklı hani zıt kutuplar şöyle böyleydi?Bence sizin karakterler farklı eşinizle. Bir de hiç bir şeyden emin olamayan bir yapınız var bence, ben gibi. Psikolojik sorunlarınız da var sanki, içsel olarak kendi mutluluğunuz da yok eşinizin hareketleri daha da batıyor o yüzden. Yani sizin eşinizden bağımsız bir depresyon probleminiz var da, eşiniz de halk ve hareketleriyle, ilgisizliğiyle tabi sorunlar daha da derinleşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?