Asosyal oldum !

Tam olarak bunlar oluyo haftaiçi dhjgdgh be kardeşim ctesi pazarımız var neden evdeyiz ya ? Bi abim var o da düğün telaşında vardiyalı çalışıyo zaten binde bir denk gelirsek 4 lü çıkıyoruz da bu dediğim 6 ayda bir dkdkdkshh doğru düzgün arkadaş da kalmadıki sayesinde kimseyle görüşmeye görüşmeye. Kuzenim iki haftadır izin günlerinde arıyo ona da yok çekiyorum bahane buluyorum yani aslında ben hiçbişey yapmak istemiyorum kimseyle şu ara. Eşimle takılmak için arada yoklama çekiyorum da istediğimden mi yoksa onun nabzını mı ölçüyorum o da belli değil. Depresyon olabilir bilmiyorum zerre keyfim yok.
Mutsuzsun cunku, kafani kocana takiyorsun bence o yuzden bisey yapmak istemiyorsun… depresyondada olabilirsin.

aslinda asosyal degil, cok sosyalsiniz sanki, surekli ev gezmeleri falan bana bunu dusundurdu.

tam tersi biraz esinizle ikili aktivite mi yapmak istiyorsunuz,

alisana kadar bir donem siz planlasaniz nasil olur?

yine oturup konusmak onerilmis, ben de buna katildim. Yani sikildim demissiniz, adamin eleinde telefon varken sizinle ilgilenmemis orneginizdeki gibi degil ama, insan kafasinda baska bir sey varken birden baska konuya hizlica gecemeyebilir, daha uygun bir zamanda bunun sizin icin ciddi bir sorun oldugunu anlatsaniz, neler yapabilriiz diye konussaniz daha iyi olur.

Bir de korona da haliyle yasantimizi cok etkiledi.
Biz de esimle konusuyoruz, neler yapalim, nasil canlanalim diye, ama cocuklar da olunca bir cok seye cesaret edemiyoruz. En son sehrimizdeki guzel restoranlari deneyelim demistik, her 15 gunde bir birine rezervasyon yapip gidiyorduk, cocuklara da bakici ayarliyorduk, sonra korona kurallari geldi, her yer erken kapanmaya basladi, zaten bakici da bulamaz olduk kaldi oyle. Yani bu olmadi, ama farkli seyleri deneyecegiz. Olmadi diye direk birakmayacagiz.

Tartışmalarımız illaki oldu ama bizi bu duruma sürükleyecek tarzda tartışmalar değildi tabi hep üstü örtüldü geçiştirildi unutturuldu vs ama evet adamın fıtratı böyle oyüzden genel anlamda. Ortamlarda sorulunca evlilikle alakalı şeyler kendisi diyoki ‘ evlilik şu hayattaki en güzel şey’ neye göre kime göre acaba ? Aynı evde yaşamayı evlilik sanıyo sadece tabi güzel olur
Yani yemekleri, temizliği ve düzenli cinsel hayatını karşılıyorsanız bir nevi bekarlığın daha rahat hali olur bence de

aslinda asosyal degil, cok sosyalsiniz sanki, surekli ev gezmeleri falan bana bunu dusundurdu.

tam tersi biraz esinizle ikili aktivite mi yapmak istiyorsunuz,

alisana kadar bir donem siz planlasaniz nasil olur?

yine oturup konusmak onerilmis, ben de buna katildim. Yani sikildim demissiniz, adamin eleinde telefon varken sizinle ilgilenmemis orneginizdeki gibi degil ama, insan kafasinda baska bir sey varken birden baska konuya hizlica gecemeyebilir, daha uygun bir zamanda bunun sizin icin ciddi bir sorun oldugunu anlatsaniz, neler yapabilriiz diye konussaniz daha iyi olur.

Bir de korona da haliyle yasantimizi cok etkiledi.
Biz de esimle konusuyoruz, neler yapalim, nasil canlanalim diye, ama cocuklar da olunca bir cok seye cesaret edemiyoruz. En son sehrimizdeki guzel restoranlari deneyelim demistik, her 15 gunde bir birine rezervasyon yapip gidiyorduk, cocuklara da bakici ayarliyorduk, sonra korona kurallari geldi, her yer erken kapanmaya basladi, zaten bakici da bulamaz olduk kaldi oyle. Yani bu olmadi, ama farkli seyleri deneyecegiz. Olmadi diye direk birakmayacagiz.
Ben zaten aman aman etkinlikler faaliyetler istemiyorum. İş çıkışı bi gün beni aldı bugün şundan yiyelim mi çok güzel beğendim vs dedi olur dedim tlfndan baktım bizim oraya paket yok bunu söledim girelim avmde yiyelim bugün de dedim resmen yüzü karardı 😂 ya evde daha rahat yerdik bişeyler izlerdik bilmem ne e napim paket yok dışarda yesek noluyoki bugünde dedim 5dk sessizlik oldu iyi tmm gidip paket yaptıralım evde yiyelim gene dedim gitmişken orda yeriz ne paket yaptırcaz diyo bu seferde. E bahsettiğim bu işte minicik bişey ya yiyip çıkmamız yarım saat sürdü neyimiz eksildi? Buara daha da eve kapandı eskiden bu derece değildi

Yani bilemedim bana eşinizle iletişim problemi var gibi geldi. Hiç bu düşündüklerinizi, hissettiklerinizi ona bahsettiniz mi? Eşinizle eskiden gezebilirmişsiniz şuan neden değişti, artık neden istemiyor sordunuz mu? Sadece dışarı çıkıp kahve içmek sizin için yeterlidir belki ama bunu evde de eşinizle birlikte zaman geçirmek için yapmayı denediniz mi? Maalesef teknoloji de iletişimi bitirdi. Şuan herkesin elinde telefonlar var kimse kimseyle ilgilenmiyor. Bunu eşinizde gördüğünüzde siz de aynı şekilde karşılık vermek yerine rahatsızlığınızı paylaşmanız daha doğru olur. Hayatın stresleri yeterince fazla zaten evliliğinizde de ekstra stres yüklemeyin kendinize lütfen.
İletişim problemimiz var dibine kadar hemde. Ben konuşmayı sever(d)im doğamız gereği zaten sevmemiz lazım. Anlaşmak için şart herşeyden önce. Kendisi çok konuşma taraftarı değildir ortamda da çok konuşmaz iki kadeh içsin başlar anlatmaya bu yüzden haftasonları alkol alma talebim oluyo hep yeterki konuşsun diye 😂 evde zaten kahvemizi hergün içeriz film izleriz işlerde bana yardımcıdır hakkını yiyemem 101, tavla vs oynuyoruz bazen evden bi kıraathane yarattık dhkgkn ben de istiyorumki mesela şu kahveyi bigün dışarda içsek evimizin arkasına güzel mekanlar açıldı oraları denesek vs. Ya tepki yok yada gideceğimiz yerde hep çakallar oluyo 😂😂 istemiyo işte bahane arıyo

İletişim problemimiz var dibine kadar hemde. Ben konuşmayı sever(d)im doğamız gereği zaten sevmemiz lazım. Anlaşmak için şart herşeyden önce. Kendisi çok konuşma taraftarı değildir ortamda da çok konuşmaz iki kadeh içsin başlar anlatmaya bu yüzden haftasonları alkol alma talebim oluyo hep yeterki konuşsun diye 😂 evde zaten kahvemizi hergün içeriz film izleriz işlerde bana yardımcıdır hakkını yiyemem 101, tavla vs oynuyoruz bazen evden bi kıraathane yarattık dhkgkn ben de istiyorumki mesela şu kahveyi bigün dışarda içsek evimizin arkasına güzel mekanlar açıldı oraları denesek vs. Ya tepki yok yada gideceğimiz yerde hep çakallar oluyo 😂😂 istemiyo işte bahane arıyo

cumalari yeni mekan deneme gunu yapalim deseniz mesela, 3-5 mekan belirseniz ikinizin de denemek istedigi, bir iki ayi bu sekilde degerlendirebilirsiniz, hem cakallar varsa da siz de gormus olursunuz, belki esiniz haklidir, ama onu da deneyimlemek lazim.

Konu sahibi senin derdin asosyallik değil, senin derdin evin seni boğması. Çünkü huzurlu ve mutlu değilsin.
Bir dönem bende öyleydim. Ve ben eş meş dinlemeden kendi başıma gider be yapacaksam yapardım. Şimdi çocuk olmasına rağmen, uykusunu falan takmadan gece çıkıyoruz valla. Bence al eşini karşına güzelce bir konuş. Ne ailelere git ne de evinde ağırla.
Böyle biriyle birlikteydim ve bu kişiler genelde gizli narsist oluyor. Sakın ha sakın seni ele geçirmesine izin verme.
Kendimde şunu farkettim eskiden bi işim olduğunda toplu taşıma kullanıp gidip hallederdim yer yön bulurdum becerikliydim her işimi tıkır tıkır çözerdim. Evlendikten sonra eşim beni heryerden alıp heryere bırakma durumuna beni çok alıştırdı. Önceden iş görüşmesine gitcemi söylüyordum araştırıyodum nasıl gidilir vs (benim annemden için) annem de gelsin senle birlikte gidin dedi. Eyv 2.oldu gene aynı şey hayırdır dedim tek gidemiyo muyum ben sen şimdi kaybolursun dedi güldü aksine dedim hem bi bırak da burdaki metroyu falan bi çözeyim artık. Heryere arabayla gide gele toplu taşımayla biyere gitmeyi unuttum tmm araba rahatlık ama mecbur kalınca kullancaz bu mereti sonuçta. Bazı konularda beni köreltti gibi hissediyorum

Kendimde şunu farkettim eskiden bi işim olduğunda toplu taşıma kullanıp gidip hallederdim yer yön bulurdum becerikliydim her işimi tıkır tıkır çözerdim. Evlendikten sonra eşim beni heryerden alıp heryere bırakma durumuna beni çok alıştırdı. Önceden iş görüşmesine gitcemi söylüyordum araştırıyodum nasıl gidilir vs (benim annemden için) annem de gelsin senle birlikte gidin dedi. Eyv 2.oldu gene aynı şey hayırdır dedim tek gidemiyo muyum ben sen şimdi kaybolursun dedi güldü aksine dedim hem bi bırak da burdaki metroyu falan bi çözeyim artık. Heryere arabayla gide gele toplu taşımayla biyere gitmeyi unuttum tmm araba rahatlık ama mecbur kalınca kullancaz bu mereti sonuçta. Bazı konularda beni köreltti gibi hissediyorum

annenizin sizinle is gorusmesine gelmesini mi mantikli buldu yani, sok oldum su anda :KK57:
bence de bu adam sizi koreltecektir bu sekilde devam ederseniz.

cumalari yeni mekan deneme gunu yapalim deseniz mesela, 3-5 mekan belirseniz ikinizin de denemek istedigi, bir iki ayi bu sekilde degerlendirebilirsiniz, hem cakallar varsa da siz de gormus olursunuz, belki esiniz haklidir, ama onu da deneyimlemek lazim.
O gitmemek için bahanesi ya. Çakal varsa var napim onların da gezmeye hakkı var 😂😂 bu çakallar da bizden sosyalmiş sfgssfg dediğiniz yapılabilir mantıklı bi gün direkt şuraya gidelim hazırlan dicem bakalım nolcak gene yok mok diyip surat asarsa benden günah gitti hanımlar fnkdsfjd

Yanlış anlamis olabilirim fakat acaba eşiniz, siz ona bağlı olun mu istiyor ?

Yanlış anlamis olabilirim fakat acaba eşiniz, siz ona bağlı olun mu istiyor ?
Bingo! Tam olarak öyle. Heryerde yanımda olmak istiyo olamıyosa annemle git diyo işte. Ben mümkün değil öyle tek çıkayım takılayım biriyle buluşayım. Kuzenimle çıksam elli kere arar msj bekler 8de kalk seni alim eve gidelim diyo mesela yani bunun gibi şeyler yüzünden onsuz çıkmak da tat vermez oldu işte

İşte bunun adı Manipülasyon. İzin verme kesinlikle. Sürekli haber de verme , sürekli bir şeyde isteme. Evlenince kimsenin boyundurluğuna girmiyoruz. Bak ben böyle bir ilişki içindeydim 1 yıl kendime gelemedim.
Eşim bana bunun 10/1 yapsa inan bana çok fena yaparım onu.
Çık dışarı gez. Gelmek istersen gel de. Israrcı olunca af edersin ama totoları kalkıyor .

Back
X