Asosyal oldum !

Bingo! Tam olarak öyle. Heryerde yanımda olmak istiyo olamıyosa annemle git diyo işte. Ben mümkün değil öyle tek çıkayım takılayım biriyle buluşayım. Kuzenimle çıksam elli kere arar msj bekler 8de kalk seni alim eve gidelim diyo mesela yani bunun gibi şeyler yüzünden onsuz çıkmak da tat vermez oldu işte
Farkında olmadan durumu kaniksamissiniz ve normallestirmissiniz o yüzden de tat vermiyor . Sizinle birşeyler yapmak istemiyor fakat yalnız da yapmanızı istemiyor . Ee bunun sonu depresyon yani . Bencillik değil mi bu ? Kötü dusunmeye teşvik etmek istemiyorum sizi şu an . Yukarıda arkadaşlar da yazmislar alın karşınıza konuşun . Belki kendine çeki düzen verir .

Baştan nasıl buna izin verdiniz bilmiyorum . Evlendik diye kendi sosyal hayatınızi biterecek değiliz . Zararın neresinden donseniz kâr.

İşte bunun adı Manipülasyon. İzin verme kesinlikle. Sürekli haber de verme , sürekli bir şeyde isteme. Evlenince kimsenin boyundurluğuna girmiyoruz. Bak ben böyle bir ilişki içindeydim 1 yıl kendime gelemedim.
Eşim bana bunun 10/1 yapsa inan bana çok fena yaparım onu.
Çık dışarı gez. Gelmek istersen gel de. Israrcı olunca af edersin ama totoları kalkıyor .
Eskiden şöyleydik , işten çıkınca ‘çıktım’ dolmuşa binince ‘bindim’ inince ‘indim’ eve gelince ‘evdeyim’ ve kapanış. Nasıl boğuldum anlatamam. Şimdi çıkınca arıyorum iki dk konuşuyoruz eve gelince de evdeyim yazarım biter. Bu bile gelişme benim için baya oldu bırakalı detaylı raporu onun da lafını ediyodu biniyosun da niye haber vermiyosun ? Gerek duymuyorum diyerek bitirdim onu. Bazen kendi soruyo naptın bindin mi evet diyorum merak ediyosa sorsun öğrensin. Artık kendi istediğimi kendim yapmalıyımki gelip laf etse bile sen istemediğin için kendim takılıyorum diyebilirim cevap hakkı doğmaz 🤓

Sadece eşte değil sizde de sorun var aslında.
Eşinizi alıp karşınıza ben böyle devamlı ev gezmelerinden çok sıkıldım. Böyle mutlu olacak kişilikte bir kadın değilim ben dediniz mi? Konsere gitmek istiyorsanız onun bahanelerini ber taraf edip net bir şekilde "ama ben istiyorum" dediniz mi.? Gerektiğinde arkadaşlarınızla program yapıyor musunuz? (hatta eşin de özenip katılmasını sağlayabiliyor bu durum)

Öyle sadece demeyle de kalmayıp, yeni bir düzen kuralım alışana dek. Mesela ev gezmesi ayda bir olsun, bir hafta sonu sinema, bir hafta sonu varsa konser yoksa birlikte bulacağımız bir etkinlik olsun mutlaka. Her hafta sonu ya kahvaltıyı ya yemeği dışarıda yiyelim Ve tüm bunları benim zorlamamla değil birlikte keyif alarak yapalım. Yoksa ben çok sıkılıyorum haberin olsun 'u masaya ciddi şekilde yatırdınız mı?

Yoksa "off sıkıldım" larla adamın ruhunuzu okuyup aniden sosyal bir varlığa dönüşmesini mi bekliyorsunuz?

Bir de _farklı düşünceler olabilir bu benim düşüncem_ bana göre evlilik rio karnavalı değildir. Her an coşku, eğlence, konser, kokteyl, "bugün nasıl mutluluğun dibine vursak" olayı değildir. Karşılıklı değer vermek, sevgi duymak, sevgi bulmak, yakın bir hayat görüşü ile gelecek planları yapmak, konuşup dertleşebilmek, bir arada sevgi ve güvenle huzurla yaşayabilmektir Elbette birlikte mutlulukla sosyal etkinlik vs de gerekli ama bu konuda çaba gösterip orta yolu bulmak da zaten evlilik olayının bir parçası diye düşünüyorum

Eş dışında kardeş kuzen vs, herkese de sosyalleşememek konusunda bir bahane bulmuşsunuz sanki. İştekilerden de "boğma" derecesinde sıkılmak söz konusu olunca genel bir hayattan sıkılmanız söz konusu gibi. Birazcık terapi ile aslında hayatta asıl sıkıldıklarınızın ne olduğunu veya nedenini ve neleri değiştirmeniz gerektiğini daha doğru algılayabilir, çözüm bulabilirsiniz diye düşünüyorum
Mesela şöyle , onun istemediği biyere gittik diyelim onun keyif almadığını biliyorum ya ben de keyif alamıyorum. Ya surat asık olur ya bişey olur konuşmaz etmez benim de enerjimi düşürür bu durum onun da istemesi lazım bişeyler benim fikrimce.
Ve dediğiniz doğru herkes o bar senin bu bar benim gezerek bi evlilik sürdürmüyo zaten çoğu mesajımda demişimdir çok ufak benim beklentilerim ama bunlar da olamıyosa sorun var demektir

Farkında olmadan durumu kaniksamissiniz ve normallestirmissiniz o yüzden de tat vermiyor . Sizinle birşeyler yapmak istemiyor fakat yalnız da yapmanızı istemiyor . Ee bunun sonu depresyon yani . Bencillik değil mi bu ? Kötü dusunmeye teşvik etmek istemiyorum sizi şu an . Yukarıda arkadaşlar da yazmislar alın karşınıza konuşun . Belki kendine çeki düzen verir .

Baştan nasıl buna izin verdiniz bilmiyorum . Evlendik diye kendi sosyal hayatınızi biterecek değiliz . Zararın neresinden donseniz kâr.
Zaten benim hayatıma şuana kadar giren kişiler hep bi kısıtlamak istediler beni nasıl çekiyorum bu tipleri kendime anlamadım. Bundan bi önce ünideki uzun ilişkimde de hiç arkadaşlarım olmicakmış onla takılcakmışım ama o çocuk en azından saat mekan demeden kalk şuraya gidelim şunu yapalım vs diyodu gerçi ben arkadaşlarımla görüşüyodum tabi hadi onu bile anlarım o en azından boşluk da yaratmıyodu bende. Sen ne konuşuyosun ne geziyosun be adam djlkgvnk

Bingo! Tam olarak öyle. Heryerde yanımda olmak istiyo olamıyosa annemle git diyo işte. Ben mümkün değil öyle tek çıkayım takılayım biriyle buluşayım. Kuzenimle çıksam elli kere arar msj bekler 8de kalk seni alim eve gidelim diyo mesela yani bunun gibi şeyler yüzünden onsuz çıkmak da tat vermez oldu işte
Bu adam seni deli seviyo belli yani onu ondan ayrılmakla korkutup sıkıldığın yönleri tek tek anlatman lazım blöf yap bakalım ne olacak. Gücü eline al vaktin hala varken.

Zaten benim hayatıma şuana kadar giren kişiler hep bi kısıtlamak istediler beni nasıl çekiyorum bu tipleri kendime anlamadım. Bundan bi önce ünideki uzun ilişkimde de hiç arkadaşlarım olmicakmış onla takılcakmışım ama o çocuk en azından saat mekan demeden kalk şuraya gidelim şunu yapalım vs diyodu gerçi ben arkadaşlarımla görüşüyodum tabi hadi onu bile anlarım o en azından boşluk da yaratmıyodu bende. Sen ne konuşuyosun ne geziyosun be adam djlkgvnk
Çünkü izin veriyorsunuz buna .Kilit nokta burası . Pazar günü o evde oturmak istiyor olabilir . Mesela sorarım eşime bir planımiz var mı ?Yok derse arkadaşlarimdan biri olan yaptiysa ona katılırım, eglenirim eve gelirim .

Çünkü izin veriyorsunuz buna .Kilit nokta burası . Pazar günü o evde oturmak istiyor olabilir . Mesela sorarım eşime bir planımiz var mı ?Yok derse arkadaşlarimdan biri olan yaptiysa ona katılırım, eglenirim eve gelirim .
Evet şimdi önceden pazarımız vardı bitek şimdi iş değiştirdi ctesi pazar evde. Ben de pazar evdeyim ctesi 3te bitiyo mesaim ama izin konusunda sıkıntım yok istersem ctesi de izinli oluyorum ki olmasam da 3te çıkıyorum zaten pekala ctesi takılıp pazar evde kömüş gibi yatabiliriz. Zaten uyumayı seviyorum dışarıya kahvaltya gitmek çok tarzım değil kahvaltı evde telaşsız yapar öle çıkarım dışarı çıkacaksam. Pazar uykumu ve uykusunu bölmek istemem.yani yapılmak istese bi yöntemi bulunur vaktimiz oluyo olmasa da yaratır insan ama istek yok istek

Evet şimdi önceden pazarımız vardı bitek şimdi iş değiştirdi ctesi pazar evde. Ben de pazar evdeyim ctesi 3te bitiyo mesaim ama izin konusunda sıkıntım yok istersem ctesi de izinli oluyorum ki olmasam da 3te çıkıyorum zaten pekala ctesi takılıp pazar evde kömüş gibi yatabiliriz. Zaten uyumayı seviyorum dışarıya kahvaltya gitmek çok tarzım değil kahvaltı evde telaşsız yapar öle çıkarım dışarı çıkacaksam. Pazar uykumu ve uykusunu bölmek istemem.yani yapılmak istese bi yöntemi bulunur vaktimiz oluyo olmasa da yaratır insan ama istek yok istek
İşte onun isteğini beklemeyin hanımefendicim diyorum 😀😀

Hemde çok çok farklı hani zıt kutuplar şöyle böyleydi? 🙄 kandırıldık. Psikolojik sorunlarım var biliyorum , işyerinde tüm sorumluluk bende bunun stresi var evde de keza öyle. Bide üstüne evdeki mutsuzluğum var. Hadi işten kaçtım bi hafta. Ev nolacak 🥲
Zıt kutuplarla ilgili söylenenlere hiçbir zaman inanmadım. Bizim insanımız tutkuyu çatışmayla karıştırıyor. Erkek arkadaşımla çok uyumluyuz, bunu dediğimde bizde tutku yok sanıyorlar, bizi sıkıcı görüyorlar 😄. Oysa ki alakası yok bununla.

Önemli olan sanırım sevgiliden önce arkadaş olabilmek. Romantik hisler bir yana, biz birbirimizin en yakın arkadaşıyız. Ailemizle ya da diğer arkadaşlarımızla ilgili sorunlar olduğunda ilk birbirimize anlatırız. Mutlu ya da üzücü, fark etmez bir olay olduğunda ilk birbirimize anlatmak isteriz. Ayrıyken gördüğümüz güzel şeyleri, sokakta gördüğümüz kedileri atarız birbirimize mesela.

Zevkler birebir aynı olmasa da ortak noktada buluşabilmek, hayatındaki insanla bir şeyler paylaşmayı sevmek önemli bence. Mesela ikimiz de bilgisayar oyunu oynarız ama çok farklı oyunlar oynarız. Farklı oyunlar oynasak da birbirimize gösterir, birbirimizle sohbet ederiz oynarken de. Uzanıp birlikte mola veririz. Dizi izlemeyi severiz ama her zaman aynı dizileri izlemeyiz. Diğerinin de beğeneceğini düşündüğümüzde birlikte izleriz. Kısaca biz yan yana ayrı ayrı takılmayı ama iletişimi azaltmamanın yolunu bulduk, bizde böyle işe yarıyor. Biz ellerimize telefonlarımızı alıp ayrı ayrı takılmayız mesela. Yan yana uzanır birbirimize telefonlarımızdan bir şeyler gösteririz. Ayrı ayrı telefonlarımıza baktığımızda bile sürekli gördüğümüz komik şeyleri birbirimize atarız.

Evli değiliz diye farklı olabilir durumumuz, ancak 7. senemizin içindeyiz. Dışarıda buluşmayız, birlikte kalırız, birlikte yaşamışlığımız da var önceki yıllarda. Hadi bir kahve içelim ya da dışarıda yemeğe/kahvaltıya gidelim diye çıktığımız çok oluyor. Bulunduğumuz illerden dolayı tek gezilecek yerler avm, çok sıkılırsak ya da bir şeye ihtiyacımız varsa anca avmye çıkıyoruz. Bence çoğu çiftin hayatı monoton geçiyor, rutine bağlanıyor. Önemli olan aktiviteden çok karşılıklı paylaşım yapabilmek bence. Ve bunu severek isteyerek yapabilmek. Birlikte ilişkinizin arkadaşlık kısmını geliştirmeye uğraşabilirsiniz. Çok zaman ya da enerji harcanmayan birlikte yapabileceğiniz hobiler bulabilirsiniz. Birbirinizin dünyasına adım atıp birlikte bir dünya kurmak için geç değil.

Ben büyük sorun göremedim .
Adam daha çok evde zaman gecirmekten hoslaniyor.
Sizin gayretinizle dışarı da cikabilir.
İnat biri değil gibi.
Törpülenmeye müsait gibi.
Şuan evliliklerde çok daha büyük sorunlar oluyor aşılması zor.
Sizinkinde aşılamayacak birşey yok.

Merhabalar, konu yine monoton hayatım. Ben normalde sosyal, enerjik , konuşkan bi insandım. Evlendikten sonra eşim gibi asosyal oldum. Gene eskiden çıkardık biyerlere giderdik şehirdışı veya içi iyi kötü geziyoduk. Ama şu sıra yok hiçbiyere çıkmıyo beyefendi tek istediği ailelere ev oturmasına gitmek! Onlar gelsin biz gidelim. Ama bi gün de gel kahveyi dışarda içelim bugün demez. Ben de bu ara herşeye herkese tahammülsüzleştim agresif bi insan oldum hiçbiyere sığamıyorum. Bunaldığım için işten bi hafta izin aldım evde pinekliyorum klasik ev gezmeleri vs oldu herzamanki gibi.
Hanımlar şöyle de bi durum var. Tamam evde oturmak da iyidir lakin evde güzel vakit geçiriliyosa iyidir. Bizim evde hiç muhabbet de dönmüyo en acı da bu geliyo bana. Ellerde telefon veya tv muhabbet yok bişey yok inanılmaz sıkıcı bi hayatım var şuan. Eskiden işe gidince huzur bulurdum hemen sabah olsun iki muhabbet döner en azından diye artık o da keyif vermiyo insanlarla uğraşılan bi işte çalışıyorum bazen boğasım geliyo karşıdakini. Mesai bitsin eve gidiyim diye can attığım günler de oluyodu (sanki napıyosak evde) artık o da yok anlayacağınız hiçbiyerde mutlu değilim. İşe de eve de ayaklarım geri geri gidiyo.
Akşam eşime ‘sıkıldım’ dedim bana baktı geri tvye döndü bende sinirlendim henüz bıraktığım teli geri elime aldım. İki üç dk sora yanıma geldi uzandı yüzüne bakmadım gitti. Sora soğuk rüzgarlar ve gitti yattı iyi geceler bile yok.
Öyle böyle yalnız hissetmiyorum çıldırcak gibiyim.
Şu tarihte şurda şunun konseri varmış sen de seviyosun ne dersin? Dedim gidelim mi diyosun dedi ivit dedim. İki bilet seçtim sonraki adımda kart bilgisi isticek bak net bişi söle dedim durakladı, yea orası da çakal çukal dolu vırt zırt dedi ne alaka ya dedim dursun yarın bakarız dedi ozaman gitmiyoruz cevabı aldım ben tmm dedim. Alttarafı bi konser bukadar düşünecek ne var ya? Kendimizi nezamandır ödüllendirmiyoruz iş ev ev iş rutini için mi çalışıyorum ben ya 😩
Yani öyle işte baya doldum da biraz dökülmek istedim çenem düştü kusura bakmayynız :)
Erkekler hep koltukta yatıp tv izlesin istiyor.

Zıt kutuplarla ilgili söylenenlere hiçbir zaman inanmadım. Bizim insanımız tutkuyu çatışmayla karıştırıyor. Erkek arkadaşımla çok uyumluyuz, bunu dediğimde bizde tutku yok sanıyorlar, bizi sıkıcı görüyorlar 😄. Oysa ki alakası yok bununla.

Önemli olan sanırım sevgiliden önce arkadaş olabilmek. Romantik hisler bir yana, biz birbirimizin en yakın arkadaşıyız. Ailemizle ya da diğer arkadaşlarımızla ilgili sorunlar olduğunda ilk birbirimize anlatırız. Mutlu ya da üzücü, fark etmez bir olay olduğunda ilk birbirimize anlatmak isteriz. Ayrıyken gördüğümüz güzel şeyleri, sokakta gördüğümüz kedileri atarız birbirimize mesela.

Zevkler birebir aynı olmasa da ortak noktada buluşabilmek, hayatındaki insanla bir şeyler paylaşmayı sevmek önemli bence. Mesela ikimiz de bilgisayar oyunu oynarız ama çok farklı oyunlar oynarız. Farklı oyunlar oynasak da birbirimize gösterir, birbirimizle sohbet ederiz oynarken de. Uzanıp birlikte mola veririz. Dizi izlemeyi severiz ama her zaman aynı dizileri izlemeyiz. Diğerinin de beğeneceğini düşündüğümüzde birlikte izleriz. Kısaca biz yan yana ayrı ayrı takılmayı ama iletişimi azaltmamanın yolunu bulduk, bizde böyle işe yarıyor. Biz ellerimize telefonlarımızı alıp ayrı ayrı takılmayız mesela. Yan yana uzanır birbirimize telefonlarımızdan bir şeyler gösteririz. Ayrı ayrı telefonlarımıza baktığımızda bile sürekli gördüğümüz komik şeyleri birbirimize atarız.

Evli değiliz diye farklı olabilir durumumuz, ancak 7. senemizin içindeyiz. Dışarıda buluşmayız, birlikte kalırız, birlikte yaşamışlığımız da var önceki yıllarda. Hadi bir kahve içelim ya da dışarıda yemeğe/kahvaltıya gidelim diye çıktığımız çok oluyor. Bulunduğumuz illerden dolayı tek gezilecek yerler avm, çok sıkılırsak ya da bir şeye ihtiyacımız varsa anca avmye çıkıyoruz. Bence çoğu çiftin hayatı monoton geçiyor, rutine bağlanıyor. Önemli olan aktiviteden çok karşılıklı paylaşım yapabilmek bence. Ve bunu severek isteyerek yapabilmek. Birlikte ilişkinizin arkadaşlık kısmını geliştirmeye uğraşabilirsiniz. Çok zaman ya da enerji harcanmayan birlikte yapabileceğiniz hobiler bulabilirsiniz. Birbirinizin dünyasına adım atıp birlikte bir dünya kurmak için geç değil.
Çok haklısınız herşeyden önce arkadaş olabilmek önemli hep bunu savunurum zaten. Ama sanki onu da beceremiyoruz onu bi halletsek herşey düzelir gibi. Kendisi fazla ciddi. Yada ne biliyim ortak noktamız pek yok o yüzden beraber yapabilceğimiz şeyler sınırlanıyo. Mesela o türkçe dublaj seviyo altyazıyı okuyamıyomuş filmi anlamıyomuş vs ben de altyazı seviyorum ama hep dublaj izliyoruz noluyo film izlemek benim için işkenceye dönüşüyo onu da onla yapmak istemiyorum biyerden sonra. Az önce aradı soğuk konuştum kapattık hemen üstüne msj attı bilet al da konsere gidelim diyo (dünkü konuya ithafen dkdkdk) yani madem gitceksin niye başta heves kırıyosun. Tavır yapmasam belki de hiç gidelim demicekti. Garip bir şahsiyet 🤦🏻‍♀️

Ben büyük sorun göremedim .
Adam daha çok evde zaman gecirmekten hoslaniyor.
Sizin gayretinizle dışarı da cikabilir.
İnat biri değil gibi.
Törpülenmeye müsait gibi.
Şuan evliliklerde çok daha büyük sorunlar oluyor aşılması zor.
Sizinkinde aşılamayacak birşey yok.
Büyük görünmüyo ama beni mutsuzluğa itti sürekliliğinin olması. Yoksa bana bi saygısızlığı fiziksel şiddeti küfrü başına buyrukluğu vs yok ama gene de var işte mutsuzluğuma sebepleri

Büyük görünmüyo ama beni mutsuzluğa itti sürekliliğinin olması. Yoksa bana bi saygısızlığı fiziksel şiddeti küfrü başına buyrukluğu vs yok ama gene de var işte mutsuzluğuma sebepleri
Konuşup halledebilirsin
Bana biraz esin miskin geldi
Evdeki rahatlığı bırakmak istemiyor
Haftaici hep çalışıyorsa
Gelince de dinlenmek istiyor olabilir.

Ben gezmeyi çok severim. Yıl içinde mutlaka bunun için zaman ayırıp dibine kadar yaşarım. Pişik olana kadar, ayak tabanlarım kabarana kadar geziyorum. Bu bana yetiyor. Sonra kürkçü dükkanına dönüyorum, ev iş döngüsü başlıyor. Zamanımı daha çok evde geçiriyorum. Ben de bana gelen tüm tiyatro, konser vs gibi etkinlikleri reddediyorum. Bunun nedeni konser sevmediğimden değil. Enerjim kişilere ve yere göre değişiyor. X şehrindeki konser ortamıyla y şehrindeki aynı olmuyor. Belki eşinizin evde takılmak istemesinin sebeplerinden biri yaşadığınız şehirdir. Siz birlikte ne yapmak istiyorsunuz? Dışarda birlikte yemek yemek, çıkıp kısa bir yürüyüş yapmak yetiyor mu size. Şahsen ben bundan fazlasını yapamam. İş zaten yoruyor. Geri kalan zamanlarda dinlenmek istiyorum

Çok haklısınız herşeyden önce arkadaş olabilmek önemli hep bunu savunurum zaten. Ama sanki onu da beceremiyoruz onu bi halletsek herşey düzelir gibi. Kendisi fazla ciddi. Yada ne biliyim ortak noktamız pek yok o yüzden beraber yapabilceğimiz şeyler sınırlanıyo. Mesela o türkçe dublaj seviyo altyazıyı okuyamıyomuş filmi anlamıyomuş vs ben de altyazı seviyorum ama hep dublaj izliyoruz noluyo film izlemek benim için işkenceye dönüşüyo onu da onla yapmak istemiyorum biyerden sonra. Az önce aradı soğuk konuştum kapattık hemen üstüne msj attı bilet al da konsere gidelim diyo (dünkü konuya ithafen dkdkdk) yani madem gitceksin niye başta heves kırıyosun. Tavır yapmasam belki de hiç gidelim demicekti. Garip bir şahsiyet 🤦🏻‍♀️
Eşiniz bencil değil, biseyleri düzeltmeye sizi mutlu etmeye çalışıyor. Bosverin trip atmayı tamam demişken biletleri alın. Filmi de bazen dublaj bazen altyazılı izleyin :)

Ben gezmeyi çok severim. Yıl içinde mutlaka bunun için zaman ayırıp dibine kadar yaşarım. Pişik olana kadar, ayak tabanlarım kabarana kadar geziyorum. Bu bana yetiyor. Sonra kürkçü dükkanına dönüyorum, ev iş döngüsü başlıyor. Zamanımı daha çok evde geçiriyorum. Ben de bana gelen tüm tiyatro, konser vs gibi etkinlikleri reddediyorum. Bunun nedeni konser sevmediğimden değil. Enerjim kişilere ve yere göre değişiyor. X şehrindeki konser ortamıyla y şehrindeki aynı olmuyor. Belki eşinizin evde takılmak istemesinin sebeplerinden biri yaşadığınız şehirdir. Siz birlikte ne yapmak istiyorsunuz? Dışarda birlikte yemek yemek, çıkıp kısa bir yürüyüş yapmak yetiyor mu size. Şahsen ben bundan fazlasını yapamam. İş zaten yoruyor. Geri kalan zamanlarda dinlenmek istiyorum
Devasa isteklerim yok tabiki çok minimal ama ruh halimi etkileyecek küçük şeyler. Yemek sonrası ağırlık çökmeden kısa yürüyüş, yemeği evde yediysek kahveyi dışarda içmek gibi toplasan bi saatimizi almayacak şeyler ki bunları hergün istemiyorum o hergün istese ben zaten yok derim. Hadi o da olmasın ctesi akşamı biyerlerde bişeyler içip eve gelsek o bile yeter bana. Konseri de onun sevdiği şarkıcı olduğu için teklif ettim neyseki aldım biletleri 🤪 ve evet kendisi egede yaşamak istiyo ama onda oraya taşınacak enerji bile yok dhshsjs

Yalniz degilsin benim esim de öyle.Benim zorlamamla çikiyoruz haftasonu.Suratini asıyor çogu zaman.Ben plani yaparim o götürür😁Ama mesela kiş tatiline ikna olmaz,ne kar ne termal hic bir otele gitmez kışın kış uykusuna yatıyoruz resmen.Zaten es dost yok dogru düzgün hep yalnizim ben de.Bazen cocugu alip avm sinema tiyatro geziyorum.

Yalniz degilsin benim esim de öyle.Benim zorlamamla çikiyoruz haftasonu.Suratini asıyor çogu zaman.Ben plani yaparim o götürür😁Ama mesela kiş tatiline ikna olmaz,ne kar ne termal hic bir otele gitmez kışın kış uykusuna yatıyoruz resmen.Zaten es dost yok dogru düzgün hep yalnizim ben de.Bazen cocugu alip avm sinema tiyatro geziyorum.
Sana karışıyo mu peki tek çıktığında falan çocukla veya? Çocuk bi nebzede olsa yalnızlığını alıyodur da çocukla da oturup dertleşmiyorsun işte insan farklı şeyler istiyo 😢

Back
X