bu yorumun altına bende imzamı atıyorumCanım sosyalleşip şuursuz sana zararı dokunacak insanları hayatına sokmaktansa bırak 3-5 tane kalsınlar .
facebook ve instagramdaki aşırı sosyal insanları ve piremses kıvamındaki hayatları görmezsen sorun kalmaz
kapat hepsini
siz basbaya asosyalsiniz ama. Bütün yazı evde geçirmek asosyallik ritüeli
Hobi edinin kendinize,kurslara katılın yeni arkadaslar edinin.
Ya da en iyisi bir köpekalinondan sadıkdost yok bu devirde. Ne aldatir,ne yalan söyler. Ne derdinizolsa sizi yargilamadan,bikmadan,usanmadan dinler
paran var mı ? borç harç içindeyim gayet sosyaldim şimdi asosyalim. sosyal olmak para harcatıyor senin durum da bu yüzden mi acaba diye düşündüm.
bu durumu bende yaşadım.. arkadaş bi bahane olduğu farkettim.Kızlar merhaba. Bugün fark ettim toplasanız üç beş tane arkadaşım var ama bir derdim olduğunda ya da dışarı çıkmak istediğimde arayacağım kimse yok. Ya da biriyle konuşmaya ihtiyaç duyduğunda ilk bana koşacak biri yok... Yazın neredeyse tamamını evde geçirdim. Normalde çok severdim gezmeyi dolaşmayı ama fark ettim ki hep tek yapmışım bunu. 19 yaşımdan sonra arkadaş hasreti çekiyorum resmen. Öyle bir boşluğa düştüm işte yazacak kimse yoktu ben de buraya dökeyim dedim belki benim gibi hissedeniniz vardır...
Nerde çoklu orda b*kluk canım temiz olsun 3 5 tane olsunKızlar merhaba. Bugün fark ettim toplasanız üç beş tane arkadaşım var ama bir derdim olduğunda ya da dışarı çıkmak istediğimde arayacağım kimse yok. Ya da biriyle konuşmaya ihtiyaç duyduğunda ilk bana koşacak biri yok... Yazın neredeyse tamamını evde geçirdim. Normalde çok severdim gezmeyi dolaşmayı ama fark ettim ki hep tek yapmışım bunu. 19 yaşımdan sonra arkadaş hasreti çekiyorum resmen. Öyle bir boşluğa düştüm işte yazacak kimse yoktu ben de buraya dökeyim dedim belki benim gibi hissedeniniz vardır...
Öyle tabi ama herkesin kendi hayatı var ihtiyacım olduğunda kimseyi bulamıyorumNerde çoklu orda b*kluk canım temiz olsun 3 5 tane olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?