Asosyal olmayıp sosyal olamamak...

besskvl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
35
3
3
29
Kızlar merhaba. Bugün fark ettim toplasanız üç beş tane arkadaşım var ama bir derdim olduğunda ya da dışarı çıkmak istediğimde arayacağım kimse yok. Ya da biriyle konuşmaya ihtiyaç duyduğunda ilk bana koşacak biri yok... Yazın neredeyse tamamını evde geçirdim. Normalde çok severdim gezmeyi dolaşmayı ama fark ettim ki hep tek yapmışım bunu. 19 yaşımdan sonra arkadaş hasreti çekiyorum resmen. Öyle bir boşluğa düştüm işte yazacak kimse yoktu ben de buraya dökeyim dedim belki benim gibi hissedeniniz vardır...

Ha illa sosyalleşeyim dersen bir meşgaleye yazıp ne olursa ( resim , el becerileri , dağcılık kursları , yüzme , spor vs ) oradan çeşitli iyi kötü bir sürü insan hayatına sokarsın .

facebook ve instagramdaki aşırı sosyal insanları ve piremses kıvamındaki hayatları görmezsen sorun kalmaz

kapat hepsini

siz basbaya asosyalsiniz ama. Bütün yazı evde geçirmek asosyallik ritüeli

Hobi edinin kendinize,kurslara katılın yeni arkadaslar edinin.

Ya da en iyisi bir köpekalinondan sadıkdost yok bu devirde. Ne aldatir,ne yalan söyler. Ne derdinizolsa sizi yargilamadan,bikmadan,usanmadan dinler

Canım sosyalleşip şuursuz sana zararı dokunacak insanları hayatına sokmaktansa bırak 3-5 tane kalsınlar .
bu yorumun altına bende imzamı atıyorum
benimde çok arkadaşım yok belli bir yerden sonra soğuyorum zaten belli bir zamandan sonra yine yalnız kalıyorsun ortam değiştikçe kendine yetebilmelisin ama şu kedinin dediği aktiviteler kesinlikle öneririm yüzme spor falanda yapabilirsin bir yere üye olup varsa hem stres atarsın mis gibi

Bir köpeğim var çok şükür o da olmasa kafayı yerdim :)

paran var mı ? borç harç içindeyim gayet sosyaldim şimdi asosyalim. sosyal olmak para harcatıyor senin durum da bu yüzden mi acaba diye düşündüm.

az insan cok huzur canim...
seni dinleyip sirrini baskalarina anlatmasindansa,hic olmamasi daha iyi

Benim de öyle canım. 3-4 dostum ya vardır ya yoktur.
Kendi kendime yetmeyi öğrendim

Kk nın %90 ı asosyal tiplerden oluştuğu için "ayy boşver en doğrusunu yapıyosun "yorumlarıyla konunuz unutulup gidecektir :) kesinlikle sosyalleşin..bende depresifken sizin yaşlarda sizin gibiydim ama şimdiki aklımla asla

bende tıpkı sizin gibiyim.hatta sizin 3-5 kişi varmış benim o da yok bende hep evde oturuyorum.bazen alışverişe falan çıkıyorum tek başıma gezip dolaşıyorum çokta eğlenceli oluyor ve asosyal hissetmiyorum.taş toplayıp balkona oturup onları boyuyorum,çiçeklerle kuşlarla ilgilenince zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bile

bu durumu bende yaşadım.. arkadaş bi bahane olduğu farkettim.
düğünümde yanimda olmadi kimse.. yalnizdim.. kuzenlerim vardi o yetti bana bile.. baktığımda arkadaş boş geliyor bana. onunla herseyi paylaşmak istiyorsun ama bi gün sırt dönerse hiç paylaşmazdim.. çok kaziklandim herşeyi.. benimde birine dert anlatmaya ihtiyacim var biriyle 40 yıllık hatiri için kahve içmek bolca muhabbet etmeye ihtiyacim var. korkuyorum yinede.

Aaaa yalniz degilmisim herkes ben gibiymis ve konuyu acan arkadas herkes sen gibiymis:)

Nerde çoklu orda b*kluk canım temiz olsun 3 5 tane olsun

Ben anlamıyorum genelde bu durumu.

Yani 2-3 tane olan dosttur, onun dışında arkadaşın sınırı olmaz ki. Arkadaş ilişkilerinin sınırları düzgün çizildiğinde, dinamikleri düzgün kurulduğunda kimse kimseyi suistimal edemez.

Dostum dediğim, hayatımdaki her haltı bilen tek bir kişi var; yakın arkadaşım olan 2-3 kişi. Ama onlarca arkadaşım var. Akşam bir şeyler içmeye gittiğim, gündüz sahilde yayıldığım, haftasonu pikniğe gittiğim, gece evde toplanıp oyunlar oynadığımız bir sürü insan var. Etrafının kalabalık olması kötü bir şey değil ki.

Konu sahibi boşvermeyin. Arkadaş önemlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…