• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asosyallikten nasıl kurtulunur?

yoga kursuna git, ya da belediyelerin bedava zumba kursu oluyo onlara:KK53:

O dert bende de var ama ben burda arkadasimda olmadigi icin malesef sadece kaynanam görümcem gillerle kontagim var onlarlada cok slklliyorum. Tüm gün evdeyim allahtan kizim var. Dilde bilmedigim icin oyle onüme gelenle sohbette edemiyorum. Offff bunaldim

spor yapmak kesinlikle hem kendine bakmanı sağlıyor hem de sosyalleştiriyor. Ama ben fitness yapamam salona tıkılıp kalınca daha mutsuz oluyorum diyorsan sana fit in classı önerebilirim. Türkiyede bunu yapan bir sistem yok. Bir üyelik alarak birden fazla salonda grup derslerine katılmanı sağlıyor. Gelsin zumbalar gitsin pilatesler :)

Bir süredir asosyal oldum. Eve kapandım, içime kapandım. Evden işe, işten eve. Etrafımda kimse yok.

Bir sürü asosyal insan var eminim. Bu soruyu o yüzden genel olarak soruyorum. Asosyallikten nasıl kurtulunur?

Bu durumu yaşamış, yaşayan yada yaşamamış kısacası herkese soruyorum. Ve her zamanki gibi güzel tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bence bu asosyallik değil.
Ben de böyleyim, zaten yoğun bir tempoda çalıştıgımız için ve sürekli birseylere yetısmeye calıstıgımız için ve evde kaldıgımız zamanlar nerdeyse sadece uyku vakıtlerı ıle sınırlı kaldıgı için çalışma zamanları dısında kalan tatil vakitlerımızı evde gecırmek ıstıyoruz.
Ben boyleyım sahsen :) Evi çok seviyorum ve evde olanlara çok özeniyorum .
Kendime de asosyal damgasını hiç yapıştırmadım.
Bnm de yasadıgım sehırde cok arkadasım kalmadı ,eşimle çıkıyorum çok çıkmak ıstersem , ya da bir iki arkadasım var onlarla ama arkadaslarımla cıktıgım süre anca ayda bir kere falandır.

Siz de kendınıze asosyal damgasını vurmayın bence, evcimen deyin ben öyle yapıyorum:))

Back
X