Asrın tesadüfü elindeki kahve bardağı düştü

naz2018 naz2018 evlenmesine çok şaşırdım başta üç ay içinde ablası birini buldu nişanlanıp apar topar evlendi başta üzüldüm tabi ama sonra bir kere bile iletişim kurmadım iletişimi kuran kendisi ben değilim
Evet bence de seninle iletişim kurarak çok büyük yanlış yapmış.
Yoksa bu kızla seninle ilişkisi varken de görüşüyor olmasın?

ne yaptığını bilmiyor onun ruh hali pek anlaşılacak bir ruh hali değil naz2018 naz2018 anlattığım kadarı ile nasıl bir karaktere sahip olduğunu az çok anlamışşındır

Madem yazacakti neden gidip hemen başkasıyla evlendi pislik...
Böyleleri sevilmeyi bırak dusunulmeyi bile haketmezler

arkadasim biriyle sevgiliydi birakti gitti erkek arkadasi ... sonra evlendi kiza faceden mesaj yazdi mutlu degilim karim hamile bilmem ne diye ..allahtan arkadasim defetti baskasiyla evlendi ... adam hala evli... olta atacak adam ariyorlar.

bilemiyorum cnm herşey olabilir o kendi kafasında bu kız beni unutamaz beni çok sevdi ben evlendim ama nasıl yanında başka bir adam olur güler eğlenir bencil adam işte egoist

bilemiyorum cnm herşey olabilir o kendi kafasında bu kız beni unutamaz beni çok sevdi ben evlendim ama nasıl yanında başka bir adam olur güler eğlenir bencil adam işte egoist
Peki sen neden yaninda ki arkadasina kanka dedin aşkım falan deseydin ya o evlendiyse pekala seninde sevgilin olabilir

simdi toparlarsak adam seni gordu yutkundu yaninda da erkek gordu ... simdi diyorsun ki kiskandi beni .. sonra da instadan yazdi ... tamam sende engelledin... niye buraya yazmaya devam ediyorsun ...zaten kararini vermissin gonder karisina cok istiyorsan ...uc kere aldatilmissin hala beni unutamadi diye geziyorsun ortada

Selam kızlar benim üç yıla yakın bir sevgilim vardı dengesiz çapkın yerinde duramayan bir dediğini on dk sonra unutan bir adam sinirlinin önde gideni biz bununla ayrıldıktan sonra üç ay sonra jet hızıyla evlendi yediremedim nasıl olur dedim kendime iyi birini kaybetseydim çok kötü zoruma giderdi.Sonra bir gün ablasına ben ali niye böyle dedim ismi ali değil bu arada örnek isim kullandım ablası da o gelgitli psikologdan destek alıyor ben içimden konduramıyordum aklımdan geçiyordu ama ablası psikoloğa gidiyoruz diyince anladım.Ama onun haricinde haftada bir kızla geziyorum benden ne sevgili ne koca olur er kişi kendini bilirmiş zaten üç sene aynı istikamette hiç değişmedi ben ne kadar değişir sansam da.En yakın erkek arkadaşı boşanmadan bir ay önce kız arkadaşıyla beraber kızların evine giden bir adamdan ne beklemişim tabi sonradan öğrendim bunu o kadar ahlak yoksunu .Neyse bugün avmye gittim bir erkek bir kız arkadaşım vardı yanımda kız arkadaşım lavaboya girdi yemek yedikten sonra bilin bakalım tam karşıda kim var evlenen eski sevgilim göz göze geldik elinde şu meşhur şubeleri olan kahve bardağı vardı bana bakarken kahve bardağını düşürdü şoka girdi yannda karısı yoktu yutkundu ben onu görünce lavaboya girdim erkek arkadaşım dışarı çıkalım dedi bende aynen kanka kötü oldum çıkalım burdan dedim çıktık.Sizce bu adam bana bakıp neden yutkunup elindeki kahve bardağını düşürdü yanında karısı yoktu bu arada görmedim kızı.?tESADÜFÜN BÖYLESİ
Bence trollüyosun bizi acaip saçma ve karmaşık bi konu açmışsın ne dediğin belli değil.

K Khvekokusu20 cnm çünkü dertleştiğim okuldan iyi bir arkadaşım tahminim odur ki bu bu adamı sevgilim zannetti bence onun üstüne bu mesajı yazdı direk soramadı tabi yanındaki adam kim diye seni merak ettim benden bu kadar mı nefret ediyorsundan girdi konuya

K Khvekokusu20 cnm çünkü dertleştiğim okuldan iyi bir arkadaşım tahminim odur ki bu bu adamı sevgilim zannetti bence onun üstüne bu mesajı yazdı direk soramadı tabi yanındaki adam kim diye seni merak ettim benden bu kadar mı nefret ediyorsundan girdi konuya
Canim ozaman bu adam şöyle dusunuyor huvese benden baska biriyle olamaz o yuzden yaninda adam gorunce şaşırdı

Sevgilin zannetmesi güzel olmus. En azından içindeki pişmanlığı artırdı bu

G gulnevar hiç işim yok sizi mi trolleeceğim başka eğlenceli şeyler var buraya konu açıp nasıl eğlenebilirim o senin düşncen saçma ve karışık bir konu ise başka sayfalara bakabilirsin şu an bile bir dakika kaybettin benim konuma bakarak zamanına yazık

Yanindakini sevgilin sanması güzel olmus. Artık senin onu dusunmediginden emin olmuştur

Aynen atsaydı daha önceden atardı mesaj yanımda onu görünce yediremedi kendine

Back
X