- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
- 248
Seni kıskandırmak icin evlenmis olabilir miİnsan der bu kız kuzenim ya sakin olup aldatma yok falan derdi çok mu zor bu kız kuzenim demek adam zevk alıyor acı çektirmekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni kıskandırmak icin evlenmis olabilir miİnsan der bu kız kuzenim ya sakin olup aldatma yok falan derdi çok mu zor bu kız kuzenim demek adam zevk alıyor acı çektirmekten
Üç kere yakaladım bu sefer son yapmıycam diye diye üçünde de aynı hatayı yaptım en sondakinde sen adamı yıpratırsın yaşlandırdın beni dedim
Işte kuzeni olduğunu hemen soylememis.naz2018 nasıl yani kıskandırmak derken
Ayrılarak en doğru kararı vermişsin. Bu adam seni haketmemis canimaynen ayrıldım cnm ömrümde bu kadar değişik bir adam profiliyle karşılaşmadım türünün ender örneklerindendir kendisi
Kizlaaarrr yapmayın şöyle şeyler, zaten baska bi alemde, iyice kafasimi bulandiracaksiniz kizin..Işte kuzeni olduğunu hemen soylememis.
Sen onu kıskan biraz meraklan diye
Bir frekans bulduk du bakalımKizlaaarrr yapmayın şöyle şeyler, zaten baska bi alemde, iyice kafasimi bulandiracaksiniz kizin..![]()
Lavantakokulu sandık da senin iyiliğini düşünerek yazıyor canim...Başka bir alemde değilimCui Bono yaşadıklarımı anlatıyorum
Karşındaki gerçekten sana mesaj yazarak çok suçlu haklısınisteyen istediğini söyler benim vicdanım rahat suçlu olan ben değilim karşıdaki o yüzden alınmıyorum
Aynen canim o suclu o seni haketmemis ve hala sana yazıyor nasil.yazıyor aklim almiyoristeyen istediğini söyler benim vicdanım rahat suçlu olan ben değilim karşıdaki o yüzden alınmıyorum
Bide halini hatrini soruyor utanmadannaz2018 evlenmesine çok şaşırdım başta üç ay içinde ablası birini buldu nişanlanıp apar topar evlendi başta üzüldüm tabi ama sonra bir kere bile iletişim kurmadım iletişimi kuran kendisi ben değilim