Asrın tesadüfü elindeki kahve bardağı düştü

Yani yüz kere aynı şeyi yazsam, anlamayacaksınız bence. Anlasanız hakaret olmadığını göreceksiniz ya da bilerek böyle yapıyorsunuz ki bu konu uzasın ve diğer dedin diye iddia ettiğiniz şeylere sıra gelmesin ki bunun öncesi sonrası olmaz, iddia ettiğiniz şeyleri bir kalemde dökün ortaya. :) Gergin olsam sinirim bozuldu derim, yahu ben size samimiyetle yazıyorum, fark edemiyorsunuz bile. Kıskanç yazdığım yeri bulun getirin, evet anlayarak okumuşsunuz beni diyip, susup, giderim.

Bakın objektif degerlendirmemekte israr ediyorsunuz.
Lan kelimesinin hakaret oldugunu söyleyip , kendi yazdıklarınızın hakaret olmadigini söylemek
Neyse ben anladim sizi buraya hakim getirecek halimiz yok , tek derdiniz hakli cikmak.
Hatayi kabul etmek erdemdir.
Ama tavsiyem hala geçerli.

Iyi geceler.

Bak güzelim sen benim yazdıklarımı anlayamamışsın, bunun en büyük kanıtı da benim konu sahibine kıskanç dediğimi, adamı melek yerine koyduğumu iddia etmen. Varsa buyur getir diyorum, yoksa da gördüğün üzere yazdıklarımı anlayamıyorsun ve o hakaret diye getirdiğin yorumu da anlayamıyorsun ve açıklamalarımı da haliyle anlayamıyorsun. Ben sana ne anlatabilirim? Bence erdem meselesine girme, dedin diye iftira ettiğin şeylerin kanıtını sunamadın. Iyi geceler.

ya siz su eski sevgiliniz simdiki karısıyla 1 bucuk ay once nikah yapip sonrasinda dugun yapmamasini sorgulayan arkadassiniz degil mi? hani dugun salonuna bile gidip niye dugunu iptal ettiler diye arastirmistiniz? neyse simdi ki konuya gelirsek adam size asjk ölüyor bitiyor elinde ki kahveyle bile kendini yakmak istiyor msj falan atiyor ama simdi karisiyla oturmus tv izliyordur ya da baska seyler yapiyordur

kiz bi ask ugruna banlandilar sanirim.

ben ona niye bakayım ne işim olur ikinci el adamla ben hiç evlenmedim ne yapayım bu adamı ben hevesli olsam saniyesinde cevap veririm karısı uğraşsın kocasıyla
Bu nasil bi yorum ya, ne demek ikinci el? Üstelik kadinsin.. Ustelik bi suru sıkıntılar yasamis ve bosanmis kadinlarin oldugu bi platformdasın..
Boşanmış, kendini degersiz ve "ikinci el" olarak görmeyen, Allah in izniyle cok güçlü oldugu icin kendisine saygi duyan bi kadın olarak seni kınıyorum!
Dilerim ayni saygiyi bir gun sen de kendine duyarsin ve bu basit işleri bırakırsın..
Cok yazik..

Son düzenleme:
Erkeklerin bu tavrını çok duydum ama kadınların da böyle olabileceğini ilk kez gördüm.
Çok üzdü beni, umarım bu muameleye kendisi maruz kalmaz konu sahibi

Erkeklerin bu tavrını çok duydum ama kadınların da böyle olabileceğini ilk kez gördüm.
Çok üzdü beni, umarım bu muameleye kendisi maruz kalmaz konu sahibi
Ben malesef cok denk geldim..
Hic evlenmemis biriyken de bosanmis insanlara o gozle bakmadim hic, yalnizca uzuldum yasamis oldugu acilari düşünerek.. Boşandığım icin kurmuyorum yani bu empatiyi, tamamen zihniyet meselesi..
Konu sahibinin konulari ve mesajlarından belli zaten yapısı.. Evli adamı umursamıyor gibi gorunmeye çalıştıkça bas bas bağırıyor gercek düşünceleri.. Böyle birinin, insanlara "ikinci el" diyerek eşya muamelesi yapmasi da cok normal..
Kimse bosanmak icin evlenmez, dilerim bir gun o durumları yasamaz..

Adami nasil takinti yapmissaniz. Adam evlendi didiklediniz durdunuz zaten. Iyi ki evli diye umrunuzda degil bir de umrunuzda olsaymis dusunemedim.

Kesinlikle katılıyorum.
Ben de boşanmak üzere olan bir ailenin kızıyım. Tabi ki sizin kadar bilemem yaşananları ama en az annem kadar yaşadım her şeyi.
Bu muameleyi hakedecek hiçbir şey yapmaz bir insan, ki ben çok güçlü buluyorum sizi. Hayata ikinci bir şans vermeyi biliyorsunuz. Konu sahibinin zihniyeti bunu kavrayamamış evet. Evli bir erkeğin hareketlerinden anlam çıkartarak bunu göstermiş. Benim de eski sevgilim evlendi. Böyle bir durumla karşılaşsam yolumu değiştirir geçer giderim. Çünkü o flört dönemleri yok artık. Evli bir kadın ve adam var ortada. Öyle basit değil hiçbir şey.

Aynen oyle.. Rabbim annenize de kolaylik versin..
Bir tanidigimiz vardi, yaklasik 2 sene boyunca evlenmek istedi benimle.. Sonra ben eski esimle evlenince kapandi konu.. O da evlendi..
Bosandiktan sonra yeni bir sosyal medya hesabi kullanmaya baslamistim, her yerden engelledim bu adami da, çünkü ortak tanidik cok fazla, arkadas onerisi olarak filan cikabilirdi.. Gormesin istedim beni hic bir sekilde, aklindan minicik bir şey bile gecmesin hakkimda, evli barkli adam dedim.. Simdi ben ikinci el biriyim, konu sahibi el değmemiş bir pirlanta oldugu icin benden daha iyi, daha duzgun, oyle mi?

Bence adamın nefes alıp vermelerini falan da kontrol etseydiniz, nefes alıyorsa sizi çok sevdiği ve sizsiz yaşamak istemediği için nefes alıyor olabilir.

Bacım bu nedir allasen kendine gel lütfen. Adam evlenmiş barklanmış, zaten çapkın olduğunu, verdiği sözleri tutmadığını da söylüyorsun. Sen ilişkide bile adamın umrunda olmamışsın ki şimdi olasın. Eski konularına da baktım bildiğin saplantı haline getirmişsin adamı. Lütfen kendine yeni bir yol çiz, çizemiyorsan da psikolojik destek al. Tüm samimiyetimle söylüyorum.

Cevremde de maalesef bazı kadinlarda bu durumu goruyorum. Sorunlu erkeklerle bir iliskiyi zorluyorlar hani bi evleneyim de sonrasina bakarim hırsiyla ama tabii bu zihniyetteki kadindan erkek kaçıyor.

Aradaki baglar kopunca yani artik iliskiye geri donme umudu kalmayinca terk edilen kadinı öfke kapliyor, intikam istiyor.

Çünkü o adamı elinde tutabilmek icin çok ugrasinca kendinden cok sey kaybetmiş ama istedigini alamamiş oluyor. Bu seferde adami kötüleyerek ya da evliligi kuçümseyerek kendini rahatlatmaya calişıyor.

Ne kadar acı yani aslında hic sevmediği bir adamla hala mücadele edip onun kötü olmasini istiyerek kendi seviyesini düşürüyor.

Bu durumdan sanirim çikmanin bir yolu şu, o kişi sana ne yaptıysa buna sen izin verdin ama onu aslinda sevmedin ve o da bunu hissetti ve gitti. Ve o artik evliyse sana tamamen yabanci konumundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…