Asrın tesadüfü elindeki kahve bardağı düştü

Yaş kaç? O bir deyim ve normal hali o değil, ben terbiyeli olsun diye o şekilde yazdım, öğren bunları.
Mandalinacık bir örnekti, beni sinir etmenin zorluğuna dair. Demek istediğim sendeki o ne özgüven ooo. Beni sinir edebileceğini sanıyorsun. :))))) Tutarsız değilim, sadece sen kıyaslama, örnek, deyim nedir bilmiyorsun, o yüzden yazdıklarımı anlayamayıp, sinir krizine giriyorsun ve bu çok eğlenceli.
Ilk yorumuma gidin tekrar okuyun, bir insan bir yoruma sinir olmazsa bu kadar üstünde durmaz. Ben ilk alıntısında iplemedim bile üyeyi; ama ne kadar zoruna gittiyse uğraşıyor.

Aynen bunu savunuyorum. Anlayan ne de guzel anlıyor ya
Üff hepimiz eski sevgililerimiz için çatlasak ooo
Yani benimki evlendi çocuk bile yaptı
Değil çatlamayı mutluluklar bile dilerim
O derece sildim onu
Başka aşklarda yaşadım çok sevdim hayat böyle
Eskiye takılırsak olmaz
Hayat geçip gidiyor
Takınıtıya gerek yok...

Benim ex sevgilimde çapkındı .benim hoşuma gitmeyen olgun olmayan davranışları vardı ben çekemedim bıraktım gitti
Oda eski sevgilisiyle evlenmiş
Onu tercih etme gibi birsey olduysada bu benim ondan düşük olduğum yada onun benden daha üstün olduğunu göstermez
Ona daha uygun bir kadın olduğunu gösterir
Çatlayacak bir durum yok yani

Alın bu da ilk yorumum hatta. Adamın karakteri ile ilgili iyi ya da kötü bir yorumum yok benim. Adamın gözündeki iki kadın arasındaki kıyas tamamen. Zaten bana göre o kadın şöyle böyle sen şöylesin böylesin de yok. Konu sahibinin vereceği tepkiyi bu üye veriyor ve ben iplemediğim halde ısrarla yapıyor bunu. Haksızlığı dökmekse amaç bir kere yazdı, döktü. Diğerleri ne için yazılıyor? Tabiki sinirden.

Ama konu sahibini aşağılıyorsun
Adam onu sevmiş olabilir ama bu konu sahibini değersiz yapmaz
Ortada acıncak bir durum yok yani
Aşar bunları
Önemli olan evlenmek değil doğru kişiyle evlenmek
Ben evlenince düzelen çapkın erkek görmedim
Onlat düzenim olsun diye evleniyor ama sonra devam ediyorlar hayatlarına

Hay agziniza sağlık ya

Acınacak durumda olmayı konu sahibi ortaya attı adamın eşi için, ben de onun üzerine bu yorumu yazdım ki adamın gözünde iki kadının değeri şu anda bu, yalan yanlış bir şey yok. Ben bana göre sen o kadından değersizsin demedim yani, adama göre karısı daha değerli. Çapkın bir adamın gözünde değersiz olmak sizi aşağı mı kılar? Kaldı ki diğer üye sizin dediklerinizi kabullenemedi. Adamın karısını sevdiğini, değer verdiğini, kaybetmek istemediğini. Bizim konumuz bunun üstüne, sizin dedikleriniz üstüne değil. Benim sizin düşüncenizle bir problemim de yok o yüzden. Sadece konuşmaları iyi değerlendirin diye yazıyorum. Ve diğer üye alıntılayıp, ilk yazdığı zaman ben sadece "evet." yazıp, geçiştirdim. Israrla adamın karısını sevdiği, değer verdiği, kaybetmemek için evlendiği yorumumu değiştirmemi bekledi. Baktı değiştirmiyorum inşallah sen de böyle biriyle evlenirsin diye aklınca laf sokmaya çalıştı. Bunların hepsi işte sinirden. Neyi hatırladı sinirlendi bilmem, umrumda da değil; ama ben sinir gördüğüm yerde oynarım. :)

İlk yorumuna bak iste objektif olamıyorsun. Adam esini aldatiyor ama sen ilk yorumda da konu sahibine kıskanç değersiz dedin sonra adamin esini sevdigini cok deger verdigini iddia ettin.
Ben de diyorum ki söylediğin cok tezat. Seven adam karisini aldatmaz. Yani boşuna konu sahibini sinir etmek icin ugrastin ama tutarsiz oldu yorumların.
Neden hep kadin suclu adamin yaptiklarini neden söylemiyorsunuz israrla. Capkin adam=mutlu evlilik mi oluyor sizin hayatinizda.
Ben tek hakli gördüğüm esi diyorum zaten, sen israrla esine laf attigimi söylüyorsun ama ben tek hakli o diyorum zaten
Okudugunuzu anlayin.

Lieblingsmensch ispatlasana ilk başta öyle bir şey yazdığımı? Düzelttiğim yer imla kuralları ile ilgili yerler ya da sonradan aklıma bir şey gelince ekleme yaptım yerler ki bu sitede çoğu mesajında sonradan düzenleme var; çünkü imla ve noktalamaya önem veriyorum. Bunu yöneticiler görebiliyorsa hatta çağır yorumum ilk halini de geri getirsinler.
Çok merak ediyorsun söyleyim 100-650 değer aralığındaki b12 im 550. Doktor ne yiyip, içtiğimi soruyor.

Oyy oy gerçekten anlama sorunun var ve aynı zamanda iftiracısın. Kıskanç nerede dedim? Hayal ürünün olan yorumumda mı var?
Adamın gözünde iki kadının değeri bu, birini tercih ediyorsa diğerini ondan daha çok seviyordur, daha değer veriyordur. Kıyas nedir bilir misin? Sanmıyorum. Bilsen dediğimi anlarsın. Ilk yorumda ne diyorsam hala onu diyorum. Ve sana ne yapmıyorum adamla ilgili yorum. Yapmayacağım. Ne ile ilgili yorum yapacağımı sana mı soracağım?

Ayy boşverin ya karısını seviyorsa mutlu mesut etsin Allah
Kahve bardaklarınıda düşürmesin ex sevgililerini görünce

Ayy boşverin ya karısını seviyorsa mutlu mesut etsin Allah
Kahve bardaklarınıda düşürmesin ex sevgililerini görünce
Ya zaten benim bir problemim yok ki ben yorumumu yazdım çıktım, yorumuma karışmak haddine sanki milletin. Bi de demediğim şeyleri bana atfediyor, yaptığı iftara atmak. Sinirsiz yazıyormuş, sinirle yazsa neler yazacak daha demek ki. :)
Amin, hepinizin.

Evet bana soracaksin
Adam deger veriyor diyorsun aynisini senin icin dileyince hosuna gitmiyor, ilginç

Niye sinire taktın
Mandalinacigimiz mi geldi aklina

O sözcüğe hic dokunmadin o zaman. Cnku sadece imla ve noktalama düzenlemesi yaptin. Ve aklina birsey gelirse yeni eklemeler yaptin. Himmm.
Mune kisinin bahsettiği yorumu getirebilir misiniz?

Evet bana soracaksin
Adam deger veriyor diyorsun aynisini senin icin dileyince hosuna gitmiyor, ilginç
Güzelim sorun mu var algılarında AKLINCA laf sokuyorsun dedim. Yani sen bunun beni rahatsız edeceğini düşünerek yazıyorsun; ama ben olmadım.:)) Allahtan sinir olmamışsın yoksa yazdıklarımı nasıl anlarsın, artık iftiranın boyutunu nereye taşırdın bilemiyorum.
Sana tavsiyem bol bol kitap oku, öğren bir şeyleri. Kıyas, örnek, deyim önce bunlardan başla.
Niye sinire taktın
Mandalinacigimiz mi geldi aklina
Sinir olsam tıpkı senin gibi okuduğumu anlayamaz, millete iftira atardım. :) hadi sen oyna burada sinir ettiğini sanarak ashlsadk

Nereye gidiyorsun yav daha konusacaktik
Sen bize daha nasıl insanları sinirlendirdigini nasil mileti bir yerlere sokup cikardigini o güzel terbiyen güzel imlan ve noktalaman ve en ahlaki deyimlerinle gösterecektin.
Suraya da bir deyim birakalim:
Bahtsiz bedeviyi çölde kutup ayisi......
Sakin yanlis anlama , bu bir deyim. Deyimler önemli!

Ama adami melek yaptiniz birden niyeyse.....
Adama dair tek yorumum yokken ben bir şeyler yazmışım gibi bana atfettiğin yorum. Iyi kötü ne yazmışım getir dedim, getiremedin; çünkü yoktu.

konu sahibine kıskanç değersiz dedin
Kıskanç dediğim yorumu getirin dedim, o da yoktu.
Sence terbiye, ahlak vs. demesi gereken bu başlıkta kim? O dediklerimden önce utanma duygusunu bir araştır, o daha önemli.
Ve evet tam bu konuya uygun deyimi buldun, çık konudan, başka biri gibi oku konuyu da gör nasıl uygulanmış deyim. :) ve gidiş sebebim mune'nin gelişi, ban almak istemiyorum, seni yeterince sinirlendirdim bu bana yeter.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…