Asrın tesadüfü elindeki kahve bardağı düştü

Huvese,gel sen bu adamın artık pişman olup sana ayitlar yakmasını beklemekten vazgeç...
Tamam dönse kabul etmeyeceksin,eyvallah onu anladık..
Ama adam evlenmiş... bir hayat kurmuş veya kurmaya çalışıyor. ..
Bu adam sana pişmanım dese ınan ki seni sevdiğinden değil sadece onu 3 yıl çektiğinden olacak...
Bir 3 yıl daha çekme garantili gibi geliyorsun adama o yüzden yazıyor

Arkadaşım derhal kendine bi meşgale bul, iş arayışlarını hızlandır, insanları rahat bırak sana ordan iş çıkmaz, takıntı yapmışsın adamı resmen. hayatı bu kadar da uçlarda yaşama asrın tesadüfü nedir ya allah bilir zaten iki tane avm vardır o çevrede.
Bilindik kahvecinin bardağını şok olup yere düşürmek, he bi de yutkunarak düşürmek, senin kanka demen bana 15 yaş hikayesi gibi geldi. Ya da resmen işsizlik

Selam kızlar benim üç yıla yakın bir sevgilim vardı dengesiz çapkın yerinde duramayan bir dediğini on dk sonra unutan bir adam sinirlinin önde gideni biz bununla ayrıldıktan sonra üç ay sonra jet hızıyla evlendi yediremedim nasıl olur dedim kendime iyi birini kaybetseydim çok kötü zoruma giderdi.Sonra bir gün ablasına ben ali niye böyle dedim ismi ali değil bu arada örnek isim kullandım ablası da o gelgitli psikologdan destek alıyor ben içimden konduramıyordum aklımdan geçiyordu ama ablası psikoloğa gidiyoruz diyince anladım.Ama onun haricinde haftada bir kızla geziyorum benden ne sevgili ne koca olur er kişi kendini bilirmiş zaten üç sene aynı istikamette hiç değişmedi ben ne kadar değişir sansam da.En yakın erkek arkadaşı boşanmadan bir ay önce kız arkadaşıyla beraber kızların evine giden bir adamdan ne beklemişim tabi sonradan öğrendim bunu o kadar ahlak yoksunu .Neyse bugün avmye gittim bir erkek bir kız arkadaşım vardı yanımda kız arkadaşım lavaboya girdi yemek yedikten sonra bilin bakalım tam karşıda kim var evlenen eski sevgilim göz göze geldik elinde şu meşhur şubeleri olan kahve bardağı vardı bana bakarken kahve bardağını düşürdü şoka girdi yannda karısı yoktu yutkundu ben onu görünce lavaboya girdim erkek arkadaşım dışarı çıkalım dedi bende aynen kanka kötü oldum çıkalım burdan dedim çıktık.Sizce bu adam bana bakıp neden yutkunup elindeki kahve bardağını düşürdü yanında karısı yoktu bu arada görmedim kızı.?tESADÜFÜN BÖYLESİ
Utanmistir oyuzden eli ayagina dolasmis sen ona kotu davrancagini dusunmus ama cekip gitmissin

Ya sen hakikaten 26 yasinda misin
Sana geri donmek istese bir nanosaniye bile dusunecegini sanmiyorum kabul etmek icin...

Cui Bono Cui Bono peki evli bir adam nedenmesaj atar eski sevgilisine neden karına böyle birşeyi yaparsın
Baskasina mesaj atan evli adama denecek cok sey var, herkes ayni seyi dusunur zaten, sen neyin pesinde oldugunu soyle en iyisi? Ne duymak istiyorsun? Topluca adama mi saydiralim?
"Umrumda bile degil" imajini adama hakaretler ederek cizemezsin..

ben ne kimseyi terk ettim aldattım ne de evli birine cevap yazdım eğer gerçekten değişmiş dürüst sadık bir adamsan aklından hangi kadın geçerse geçsin karına bunu yapmayacaksın mesaj yazmak ne alaka hayır beklentin ne adam ben cevap versem ne olacak ki vermem iyiyim ya da kötüyüm bu onu ilgilendirmez evli bir adamın uğraşı karısıdır varsa çocukları eskii sevgilisi değil

ben ne kimseyi terk ettim aldattım ne de evli birine cevap yazdım eğer gerçekten değişmiş dürüst sadık bir adamsan aklından hangi kadın geçerse geçsin karına bunu yapmayacaksın mesaj yazmak ne alaka hayır beklentin ne adam ben cevap versem ne olacak ki vermem iyiyim ya da kötüyüm bu onu ilgilendirmez evli bir adamın uğraşı karısıdır varsa çocukları eskii sevgilisi değil
Sürekli aynı şeyi yazıyorsun...

Evet, senin uğraşın da elin herifinin hareketlerini yorumlamak olmasin.. Karsilikli olarak birakin bu bos isleri..

Karisiyla mutsuz adam akli sizde

Önce sinirlenmiştim ama şimdi çok üzülüyorum senin için. Gerçekten içler acısı. İyi akşamlar

ilgilendirmiyor beni zaten adam bekar hali de evli hali de aynı durmuyor yerinde

Bu mu astın tesadüfü, bence siz tesadüfe değil bardağa takılmışsınız

Back
X