Selam kızlar benim üç yıla yakın bir sevgilim vardı dengesiz çapkın yerinde duramayan bir dediğini on dk sonra unutan bir adam sinirlinin önde gideni biz bununla ayrıldıktan sonra üç ay sonra jet hızıyla evlendi yediremedim nasıl olur dedim kendime iyi birini kaybetseydim çok kötü zoruma giderdi.Sonra bir gün ablasına ben ali niye böyle dedim ismi ali değil bu arada örnek isim kullandım ablası da o gelgitli psikologdan destek alıyor ben içimden konduramıyordum aklımdan geçiyordu ama ablası psikoloğa gidiyoruz diyince anladım.Ama onun haricinde haftada bir kızla geziyorum benden ne sevgili ne koca olur er kişi kendini bilirmiş zaten üç sene aynı istikamette hiç değişmedi ben ne kadar değişir sansam da.En yakın erkek arkadaşı boşanmadan bir ay önce kız arkadaşıyla beraber kızların evine giden bir adamdan ne beklemişim tabi sonradan öğrendim bunu o kadar ahlak yoksunu .Neyse bugün avmye gittim bir erkek bir kız arkadaşım vardı yanımda kız arkadaşım lavaboya girdi yemek yedikten sonra bilin bakalım tam karşıda kim var evlenen eski sevgilim göz göze geldik elinde şu meşhur şubeleri olan kahve bardağı vardı bana bakarken kahve bardağını düşürdü şoka girdi yannda karısı yoktu yutkundu ben onu görünce lavaboya girdim erkek arkadaşım dışarı çıkalım dedi bende aynen kanka kötü oldum çıkalım burdan dedim çıktık.Sizce bu adam bana bakıp neden yutkunup elindeki kahve bardağını düşürdü yanında karısı yoktu bu arada görmedim kızı.?tESADÜFÜN BÖYLESİ