Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama 26 sayfa boyunca hüvese aynı şeyi yazmaktan bıkmadı değil minaz2018 ve K Khvekokusu20 konuya bende başlarda yorum yapmıştım ve dayanamayıp bırakmıştım. Bana 26 sayfayı da okuttunuz şu konunun
Renk geldi konuya
![]()
İyi senin kocanı da görüp heyecanlansınlar kuzum, etik olur bu da. Bu yorumdan sonra.Konu sahibinin heyecan duymasını garip bulan insanları anlamıyorum.
Ben küstüğüm bi arkadaşımı bilince heyecanlanırım yani.
Konu sahibi de mantık dışı bulup uzaklaştığı eski ilişkisi ile ilgili bir şeyi çevresine anlatamamış burada iç dökmüş.
Herkes de yakında etikten ölecek.
Biz vazgecmedikkknaz2018 ve K Khvekokusu20 konuya bende başlarda yorum yapmıştım ve dayanamayıp bırakmıştım. Bana 26 sayfayı da okuttunuz şu konunun
Renk geldi konuya
![]()
Ay ne hissetmisse hissetmis ne farkeder, evli barkli adam, bardagi da sakarligindan dusurmustur. Bana kimse kahvemi dusurtemez, mezardan dedem ciksa kahvemi kenara koyar oyle sasiririm :)
Asrın tesadüfu olmuş ya iştesen şaka mısın ??
bi silkenelen kendine gel !
yahu sen nasil dayandin bu capkin dengesiz psikolojisi bozuk adama 3 yil evli degilsin bisey degilsin katlanmak zorunda degildinki ?!!!
hadi tmm sevdin katlandin e bacim adam artik evlenmis senin her seyine goz yumdugun katlandigin o dengesiz capkin herif 3 yillik sevgilisini goz ardi edip senle ayrilir ayrilmaz sevgili yapmayi birak ev-len-miş....
sen de gelmissin carpistik kahve dokuldu bana bakti diyosun...
ne diyelim evet tesaduf karisindan bosanip sana gelcek mi diyelim...
kafandan at sil onu dunya kucuk oluyo boyle karsilasmalar...
aynen oyle konu sahibi saglikli dusunemiyor demekki hala asik..Asrın tesadüfu olmuş ya işte
Bardağı dökmüs de onu görünce
Asıl 3 yıl seni oyalayip sonra gidip başkası ile evlenmiş
Konu Sahibi de oturup düşünemiyor herhalde vay daha neler görecem nelerrrr