Asrın tesadüfü elindeki kahve bardağı düştü

Diyelim ki seni gördü diye heyecanlandı,kahvesini düşürdü. Ne olucak? Adam evlenmiş artık sevgili mı olucaksın? Şu konuyu buraya açman bile saçma!

Konu sahibinin heyecan duymasını garip bulan insanları anlamıyorum.
Ben küstüğüm bi arkadaşımı bilince heyecanlanırım yani.
Konu sahibi de mantık dışı bulup uzaklaştığı eski ilişkisi ile ilgili bir şeyi çevresine anlatamamış burada iç dökmüş.
Herkes de yakında etikten ölecek.

Boşanır yakında, bu gazla devam.
Ay tesadüfe bak görüyor musun, ne şeker.
Adam evli ya evli, seni görünce tırsmıştır, ay yine mi bunu gördüm diye, bu da olabilir.

Her şey bir yana anlam yüklemeye çalışmak bile iğrenç. Evli bir adam karşılaştın, bitti gitti. Başkasıyla evli. Hangi amaçla olursa olsun, miden bulanacağı halde, anlamlandırmaya çalışmak da çok saçma.

Birazcık mantık ve kalp diliyorum ki, evli adamlar adilik yapsa bile kadınlar pas vermesin. Yapmasınlar bunu bu kadar küçülmesinler.

Ortada bir şey olmayabilir ama bakması, kahve bardağını düşürmesi, şaşkınlık vesaire sizin bunlara anlam yüklemeye çalışmanız, anlamlandırmanız (iyi ya da kötü, adam evli) çok ama çok itici geldi.

Konu sahibinin heyecan duymasını garip bulan insanları anlamıyorum.
Ben küstüğüm bi arkadaşımı bilince heyecanlanırım yani.
Konu sahibi de mantık dışı bulup uzaklaştığı eski ilişkisi ile ilgili bir şeyi çevresine anlatamamış burada iç dökmüş.
Herkes de yakında etikten ölecek.
İyi senin kocanı da görüp heyecanlansınlar kuzum, etik olur bu da. Bu yorumdan sonra.

sen şaka mısın ??
bi silkenelen kendine gel !
yahu sen nasil dayandin bu capkin dengesiz psikolojisi bozuk adama 3 yil evli degilsin bisey degilsin katlanmak zorunda degildinki ?!!!
hadi tmm sevdin katlandin e bacim adam artik evlenmis senin her seyine goz yumdugun katlandigin o dengesiz capkin herif 3 yillik sevgilisini goz ardi edip senle ayrilir ayrilmaz sevgili yapmayi birak ev-len-miş....
sen de gelmissin carpistik kahve dokuldu bana bakti diyosun...
ne diyelim evet tesaduf karisindan bosanip sana gelcek mi diyelim...
kafandan at sil onu dunya kucuk oluyo boyle karsilasmalar...

sen şaka mısın ??
bi silkenelen kendine gel !
yahu sen nasil dayandin bu capkin dengesiz psikolojisi bozuk adama 3 yil evli degilsin bisey degilsin katlanmak zorunda degildinki ?!!!
hadi tmm sevdin katlandin e bacim adam artik evlenmis senin her seyine goz yumdugun katlandigin o dengesiz capkin herif 3 yillik sevgilisini goz ardi edip senle ayrilir ayrilmaz sevgili yapmayi birak ev-len-miş....
sen de gelmissin carpistik kahve dokuldu bana bakti diyosun...
ne diyelim evet tesaduf karisindan bosanip sana gelcek mi diyelim...
kafandan at sil onu dunya kucuk oluyo boyle karsilasmalar...
Asrın tesadüfu olmuş ya işte
Bardağı dökmüs de onu görünce
Asıl 3 yıl seni oyalayip sonra gidip başkası ile evlenmiş
Konu Sahibi de oturup düşünemiyor herhalde vay daha neler görecem nelerrrr

çok ta şey yapma yani.. bende kötü bir şekilde kaçarak bin türlü zorlukla ayrıldığım psikopat sevgilimi görünce şok olmuştum ama benimki korkudan yaşanan bir şoktu.. unutamadigimdan degil...

Asrın tesadüfu olmuş ya işte
Bardağı dökmüs de onu görünce
Asıl 3 yıl seni oyalayip sonra gidip başkası ile evlenmiş
Konu Sahibi de oturup düşünemiyor herhalde vay daha neler görecem nelerrrr
aynen oyle konu sahibi saglikli dusunemiyor demekki hala asik..
ama asik oldugu o adam 3 yil seni sevgili yapti kendine senle evlenmedi ama senden ayrilir ayrilmaz adam sevgili yapmayi birak hemen gitti evlendi....
birak o terketsin mekani senleyken capkinlik yapip seni 3 yil oyalayipbaskasiyla evlenen o sen niye terk ediyosun mekani sanane...
ben olsam o carpisma sirasinda hic bisey olmamis gibi davranirdim kahkahalar atarak masaya otururdum kahvemi icer sohbetimi ederdim o rahatsiz olup gitsin ben niye gidiyorum elin dengesiz capkin adami icin...
adam anlamistir unutulmadigini...daha bi simarmistir benim icin mekani terk etti falan...

Back
X