- 18 Mayıs 2019
- 277
- 217
- 18
- Konu Sahibi Pamuksekerim12
-
Bildiğin fingirdiyor değil mi. Geçen sefer eşimle tartistigim için bu sefer hiç yorum yapmadım bu konu hakkında. Milletin kızı için eşimle aramı açmak istemedimAilesini dusunen afedersinizde fingirdemez
Ya kusura bakmayın ama eşinize hangi cesaretle bunları yazabilir? Mesela bir erkek bana yazamaz.Kızlar geçen gün bir konuş açmıştım baya tartışmalı geçmişti herkes kendi kafasına gore konuşmuştu vicdansız diyen oldu, on yargı diyen oldu, kişiliksiz diyen oldu, milletin günahını alıyorsun oldu. Gel gelelim ki bugün ki meseleye bahsettiğim kız bu gece saat 1.40 gece eşime mesaj çekiyor sahura kalktın mı diye eşimde evet kalktım da hayırdır bu saatte mesaj atmışsın bisey mi söyleyeceksin yazdı. Bu arada bende eşimle oturuyorum mesajları beraber okuyoruz. Gelen cevap yok öylesine mesaj çektim bugün iş yerinde pek seni göremedim (oğlum rahatsızlandı hastanedeydik) merak ettim bi sorun mu var diye. Bu arada servis elemanı olduğu için numarası eşimde var ve eşimin numarasida onda var gelen öğrencileri haber vermek için. Neys3 eşimde bi sorun var veya yok bu seni neden ilgilendiriyor ve ben evli bir adamım gecenin bu saatinde bana mesaj çekmen hiç doğru değil bir daha iş dışı aramanı ve yazmanı istemiyorum dedi. Kızda cevap olarak bence bunları esin yazıyor hatta ben şuan sabahtan beri senin karınla yazisiyorum sanırım dedi. Eşim cevap vermedi ama baya sinirlendi ben ondan daha beter sinirlendim eşim ailesinin durumunu bildiği için işten de çıkaramıyor zor geçiniyorlarmış. Ben şimdi napim hadi 1 ay 2 ay 3 ay ben iş yerinde sürekli eşimin yanında değilim ve ister istemez aklım hep o konuşmalarda kalacak ne yapmalıyım ne yapmalıyız. Bu sefer teselliye gerçekten ihtiyacım var
Aynı anda aynı şeyi düşünmüşüz maalesefSizce , ne cesaret yani ...
Garip , yüz bulmadığı halde bu saatte ne cesaret mesaj atabiliyor .
Bencede çıkarmalı fakat geçen gün actigim konuda herk3s üzerime çok geldi bu mübarek ramazan ayında milletin rizkiyla oynuyorsun diye o zaman boyl3 düşünüldüğü için çok kirilmistim ve böyle bis3yi eşime hiç teklif etmedim işten çıkar diyeOnun rizkini niye dusunuyor boylr pislikler bi yolunu bulur para kazanmak icincikartacak isten acir acir senin yuvan dagilir
Bende çok sinirlendim uyuyamiyorum sinirimden konu açıp biraz kafamı dağıtmak istedimHic cool olamayacagim maalesef,hemmmen kızı isten cikarttirirdim. Bu ne curret? Hadsiz. Sinirlendim gece gece
Aynen, rahatlığa bak. Karın yazıyor diyor birde.Sizce , ne cesaret yani ...
Garip , yüz bulmadığı halde bu saatte ne cesaret mesaj atabiliyor .
Kızlar geçen gün bir konuş açmıştım baya tartışmalı geçmişti herkes kendi kafasına gore konuşmuştu vicdansız diyen oldu, on yargı diyen oldu, kişiliksiz diyen oldu, milletin günahını alıyorsun oldu. Gel gelelim ki bugün ki meseleye bahsettiğim kız bu gece saat 1.40 gece eşime mesaj çekiyor sahura kalktın mı diye eşimde evet kalktım da hayırdır bu saatte mesaj atmışsın bisey mi söyleyeceksin yazdı. Bu arada bende eşimle oturuyorum mesajları beraber okuyoruz. Gelen cevap yok öylesine mesaj çektim bugün iş yerinde pek seni göremedim (oğlum rahatsızlandı hastanedeydik) merak ettim bi sorun mu var diye. Bu arada servis elemanı olduğu için numarası eşimde var ve eşimin numarasida onda var gelen öğrencileri haber vermek için. Neys3 eşimde bi sorun var veya yok bu seni neden ilgilendiriyor ve ben evli bir adamım gecenin bu saatinde bana mesaj çekmen hiç doğru değil bir daha iş dışı aramanı ve yazmanı istemiyorum dedi. Kızda cevap olarak bence bunları esin yazıyor hatta ben şuan sabahtan beri senin karınla yazisiyorum sanırım dedi. Eşim cevap vermedi ama baya sinirlendi ben ondan daha beter sinirlendim eşim ailesinin durumunu bildiği için işten de çıkaramıyor zor geçiniyorlarmış. Ben şimdi napim hadi 1 ay 2 ay 3 ay ben iş yerinde sürekli eşimin yanında değilim ve ister istemez aklım hep o konuşmalarda kalacak ne yapmalıyım ne yapmalıyız. Bu sefer teselliye gerçekten ihtiyacım var
Öyle bisey mümkün değil bundan çok eminim. Eşim onu tersledigi için öyle dedi çünkü çok güzel ve alımlı bir bayan reddedilmeye alışkın değil herhaldeKız seninle konuştuğunun farkında.normalde nasıl konusuyorlarsa artık. Kötü kokular geliyor
Kuzum tabiki arani bozma seviyesiz kiz icin ne demekmis o eminim esin yaziyordur falan diye bune cesaretBildiğin fingirdiyor değil mi. Geçen sefer eşimle tartistigim için bu sefer hiç yorum yapmadım bu konu hakkında. Milletin kızı için eşimle aramı açmak istemedim
Aynen cok sinirim bozuk şuan sürekli eşimin basında dir dır etmekte istemiyorum çünkü kendisi bi kere dedi gerekeni yapmam lazım diyeDaha önceki konuları bilmiyorum ama ailesini düşünen böyle davranmaz..hem ne cesaret yahu eşin yazıyor demek..Siz iş verensiniz sanırım ben sizin yerinizde olsam o kızı işten çıkarırım çünkü geçim derdine düşen insan eşinin yazışma ihtimalini bile göze almaz..Bu ne küstahlık ya ! Çok sinir oldum
Bunun mubarek ayi yok cok agir konusurim.ama bam yemek istemiyorumBencede çıkarmalı fakat geçen gün actigim konuda herk3s üzerime çok geldi bu mübarek ramazan ayında milletin rizkiyla oynuyorsun diye o zaman boyl3 düşünüldüğü için çok kirilmistim ve böyle bis3yi eşime hiç teklif etmedim işten çıkar diye
Bir aradayken nasıl konuşuyorlarsa artık , bu sen değilsin demek istiyor sanki , bilemedim yani .Aynen, rahatlığa bak. Karın yazıyor diyor birde.
İnşallah dediğin gibidir güzel kardeşimÖyle bisey mümkün değil bundan çok eminim. Eşim onu tersledigi için öyle dedi çünkü çok güzel ve alımlı bir bayan reddedilmeye alışkın değil herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?