- 7 Mayıs 2015
- 2.417
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi Pamuksekerim12
-
Var bunuda düşündük eşim yarın bakacağını söylediKızı referansla başka bir işe yönlendirme şansınız var mı hem ekmeğinden olmaz hem de kocanizdan uzak olur
BilmemOdasına hasta bırakmadığı için demiş olabilir mi acaba
İnşallah öyle değildirYani dimi ama , öncesi var kesin .
Hiç vakit kaybetmeyin bence, ne güzel vicdanlı insanlarsınızVar bunuda düşündük eşim yarın bakacağını söyledi
Kafa dağıtmak için konu açmanız olmamış yalnız. Şimdi burada okuyacaklarınızla kafanız dağılmayacak, daha çok hedefe kilitlenecek, net.Bende çok sinirlendim uyuyamiyorum sinirimden konu açıp biraz kafamı dağıtmak istedim
Bacım içinde ne temizmis vallahiKızlar geçen gün bir konuş açmıştım baya tartışmalı geçmişti herkes kendi kafasına gore konuşmuştu vicdansız diyen oldu, on yargı diyen oldu, kişiliksiz diyen oldu, milletin günahını alıyorsun oldu. Gel gelelim ki bugün ki meseleye bahsettiğim kız bu gece saat 1.40 gece eşime mesaj çekiyor sahura kalktın mı diye eşimde evet kalktım da hayırdır bu saatte mesaj atmışsın bisey mi söyleyeceksin yazdı. Bu arada bende eşimle oturuyorum mesajları beraber okuyoruz. Gelen cevap yok öylesine mesaj çektim bugün iş yerinde pek seni göremedim (oğlum rahatsızlandı hastanedeydik) merak ettim bi sorun mu var diye. Bu arada servis elemanı olduğu için numarası eşimde var ve eşimin numarasida onda var gelen öğrencileri haber vermek için. Neys3 eşimde bi sorun var veya yok bu seni neden ilgilendiriyor ve ben evli bir adamım gecenin bu saatinde bana mesaj çekmen hiç doğru değil bir daha iş dışı aramanı ve yazmanı istemiyorum dedi. Kızda cevap olarak bence bunları esin yazıyor hatta ben şuan sabahtan beri senin karınla yazisiyorum sanırım dedi. Eşim cevap vermedi ama baya sinirlendi ben ondan daha beter sinirlendim eşim ailesinin durumunu bildiği için işten de çıkaramıyor zor geçiniyorlarmış. Ben şimdi napim hadi 1 ay 2 ay 3 ay ben iş yerinde sürekli eşimin yanında değilim ve ister istemez aklım hep o konuşmalarda kalacak ne yapmalıyım ne yapmalıyız. Bu sefer teselliye gerçekten ihtiyacım var
Sürekli telefonu elimde bi mesaj gelse ilk ben bakarım telefonu calsa yanimda konuşur internet hesaplari kullanmaz ve bu kiz 4 gundur ise başladı. Bu 4 gündür eşimde hiç bir değişiklik yok yine aynı şekil telefonu sürekli elimdeBence eşiniz o kıza baya yüz vermiş ki bu saatte mesaj yazabiliyor.
Zor geçinen insan evli barklı adamla fingirdemez, sinirim tepeme çıktı gece gece.
Bence yarın iş yerine gidip eşinizin sizin yanınızda işten çıkarmasını isteyin. Kızın zor geçindiğini nerden biliyor kocanız?
Bu işte bir iş var derim, acaba eşinizle arası iyi olduğu için mi şimdi mesajlaşırken bence eşinle konuşuyorum sabahtan beri yazdı. Kocanız da size yakalandığı için kızı tersler gibi konuştu. Esinizin gizlice hat dökümüne bakın kimle mesajlaşmış sabahtan beri.
bence direk işten çıkarsın, aleni bi şekilde asılıyor eşinize..Kızlar geçen gün bir konuş açmıştım baya tartışmalı geçmişti herkes kendi kafasına gore konuşmuştu vicdansız diyen oldu, on yargı diyen oldu, kişiliksiz diyen oldu, milletin günahını alıyorsun oldu. Gel gelelim ki bugün ki meseleye bahsettiğim kız bu gece saat 1.40 gece eşime mesaj çekiyor sahura kalktın mı diye eşimde evet kalktım da hayırdır bu saatte mesaj atmışsın bisey mi söyleyeceksin yazdı. Bu arada bende eşimle oturuyorum mesajları beraber okuyoruz. Gelen cevap yok öylesine mesaj çektim bugün iş yerinde pek seni göremedim (oğlum rahatsızlandı hastanedeydik) merak ettim bi sorun mu var diye. Bu arada servis elemanı olduğu için numarası eşimde var ve eşimin numarasida onda var gelen öğrencileri haber vermek için. Neys3 eşimde bi sorun var veya yok bu seni neden ilgilendiriyor ve ben evli bir adamım gecenin bu saatinde bana mesaj çekmen hiç doğru değil bir daha iş dışı aramanı ve yazmanı istemiyorum dedi. Kızda cevap olarak bence bunları esin yazıyor hatta ben şuan sabahtan beri senin karınla yazisiyorum sanırım dedi. Eşim cevap vermedi ama baya sinirlendi ben ondan daha beter sinirlendim eşim ailesinin durumunu bildiği için işten de çıkaramıyor zor geçiniyorlarmış. Ben şimdi napim hadi 1 ay 2 ay 3 ay ben iş yerinde sürekli eşimin yanında değilim ve ister istemez aklım hep o konuşmalarda kalacak ne yapmalıyım ne yapmalıyız. Bu sefer teselliye gerçekten ihtiyacım var
Mümkün değil çünkü biz sabahtan beri eşimle dışarıdayız ve telefonu bendeydi foto falan çekiyordumBen bu durumda sabahtan beri konuştuklarını anlıyoruminşallah yanlış anlıyorumdur
Peki 4 günde , senli benli bu saatte nasıl mesajlaşılıyor , üstelik biraraya gelmeyen iki insan .Sürekli telefonu elimde bi mesaj gelse ilk ben bakarım telefonu calsa yanimda konuşur internet hesaplari kullanmaz ve bu kiz 4 gundur ise başladı. Bu 4 gündür eşimde hiç bir değişiklik yok yine aynı şekil telefonu sürekli elimde
Kendimden çok güvendiğim eşime karşı şüpheye sokmaya çalıştılar şuan acaba mi diyorumKafa dağıtmak için konu açmanız olmamış yalnız. Şimdi burada okuyacaklarınızla kafanız dağılmayacak, daha çok hedefe kilitlenecek, net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?