Assam mi kessem mi dedim kiyamet koptu. Simdi o kizi gerçekten asacam

Bence eşiniz o kıza baya yüz vermiş ki bu saatte mesaj yazabiliyor.

Zor geçinen insan evli barklı adamla fingirdemez, sinirim tepeme çıktı gece gece.

Bence yarın iş yerine gidip eşinizin sizin yanınızda işten çıkarmasını isteyin. Kızın zor geçindiğini nerden biliyor kocanız?

Bu işte bir iş var derim, acaba eşinizle arası iyi olduğu için mi şimdi mesajlaşırken bence eşinle konuşuyorum sabahtan beri yazdı. Kocanız da size yakalandığı için kızı tersler gibi konuştu. Esinizin gizlice hat dökümüne bakın kimle mesajlaşmış sabahtan beri.

Bacım içinde ne temizmis vallahi
Ailesini peynir cesidi dusunseydi. Esin bence çıkarmalı

Sürekli telefonu elimde bi mesaj gelse ilk ben bakarım telefonu calsa yanimda konuşur internet hesaplari kullanmaz ve bu kiz 4 gundur ise başladı. Bu 4 gündür eşimde hiç bir değişiklik yok yine aynı şekil telefonu sürekli elimde

bence direk işten çıkarsın, aleni bi şekilde asılıyor eşinize..

Bu kızlardaki cesaret nerden geliyor yahu? Kayınpederimin dükkanında çalışan kız cıvık cıvık hareketler yapıyordu bu konuda fikrimi belirtmeme rağmen eşim beni yanlış anlamakla suçlamıştı aradan biraz zaman geçtikten sonra benim yanımda eşime cıvıklığını sürdürüp şaka yaptı kıza bakıyorum bana bakmıyor eşime dikmiş gözleri eşime bakıyorum o bana bakıyor sadece delirdim rezillik çıkmasın diye dükkandan attım kendimi dışarı eşimle tartıştık ben o kızla bir daha karşılaşırsam iyi olmaz kendimi bir daha tutamam demiştim ve kayınpederim olayı duyunca işten çıkardı meğer bir tek eşime değil başka adamlara da gidip sarılıyor şakalar yapıyormuş eğer ben sesimi çıkarmasaydım belki de daha ileriye gidip eşime de sarılmaya kalkacaktı kaldı ki bide gece yarısı kalkıp mesaj atacak eşim değil bizzat ben cevabını verirdim insanların ar damarı çatlamış!

Peki 4 günde , senli benli bu saatte nasıl mesajlaşılıyor , üstelik biraraya gelmeyen iki insan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…