Assam mi kessem mi dedim kiyamet koptu. Simdi o kizi gerçekten asacam

Bu nee yaa ailesinin durumu kötü olan insan böyle fingirder mi arkadaş! Geçenki konunuzu bilmiyorum ama bu konuda kesinlikle sinirlenmekte haklısınız. Bu devirde merhametli olmayacaksın işte. Hele ki eşime asılıyorsa biri. Valla ne yapar eder attırırım o pisliği!

Sakın karar vermekte geç kalmayın bir an evvel uzaklaştırın bu pisliği çevrenizden

Kocanız suçlu. Hem kıza yüz vermiş hem de siz ona nefes aldırmayınca yan çizmiş. Burda bu kadar kadınız hiçbirimiz bi yüz bulmasak bi adama öyle msj atamayız. Bi de patronumuza hele hiç. Kıza yazık oldu. Sizi kınıyorum ve eşinizi.

Bildiğin fingirdiyor değil mi. Geçen sefer eşimle tartistigim için bu sefer hiç yorum yapmadım bu konu hakkında. Milletin kızı için eşimle aramı açmak istemedim
Şu son cümleye anlam veremedim ortada olan durumu farkediyorsunuz ama eşe toz konmuyor
Normalde nasıl konusuluyorsa artık senle yazistigini sanmış
Bırakın ne rizki böylesi birini durdurmazdım eğer patron eşinizse işini doğru dürüst yapacak onlarca ihtiyacı olan işsiz var
Lütfen gözünüzü acın aynı şekilde size davranışa eşiniz susacakmi

Son durum: Kızı işten kovdular. Koca oldu sütten çıkmış ak kaşık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…